Horoscop 20 septembrie 2020. Duminică este mai bine sa nu consumaţi alcool

Horoscop zilnic, 20 septembrie 2020. Pentru Capricorn este ziua schimbarilor. Ce se intampla cu alte zodii.

RomaniaTV.net
19 sept. 2020, 11:28
Horoscop 20 septembrie 2020. Duminică este mai bine sa nu consumaţi alcool

Berbec

Berbecul va fi ocupat cu munca in cea mai mare parte a zilei de astazi. Contractele si achizitiile mari va vor ocupa tot timpul. Uneori, numai judecata si solutionarea abila a problemelor nu sunt suficiente. Conectati-va imaginatia si lucrurile vor merge mai repede.

Taur

Reorganizarea planificata la locul de munca pentru Taur va afecta majoritatea colegilor, ceea ce va duce inevitabil la conflicte. Luati-va in serios munca si atunci problemele financiare va vor ocoli.

Gemeni

Echipa de lucru dezvolta o situatie dificila. Conducerea dvs. este nemultumita de rezultatele muncii dvs. Astrele te sfatuiesc sa gandesti bine si sa prezinti mai multe optiuni pentru rezolvarea situatiei actuale. Astfel, iti vei arata potentialul si, eventual, vei salva colegii neglijenti de la concediere.

Rac

Pentru Rac este recomandat ca aceasta zi sa o petreaca cu familia. Mergeti la picnic impreuna sau undeva in natura. Este mai bine sa nu consumati alcool si alimente grele. Cei care au idei bune, dar carora le este frica sa se faca auziti, astazi vor avea succes, vocea le va si, in sfarsit, auzita. Noile cunostinte cu persoane interesante nu sunt excluse.

Leu

Astazi Leul este foarte responsabil. Conducerea va observa cu siguranta acest lucru si va va incredinta rezolvarea celor mai dificile probleme. Seara, puteti aranja o intalnire romantica. Nu cheltuiti prea multi bani.

Fecioara

Fecioara creste pe plan profesional, urca pe scara carierei … Astazi, acest lucru nu este surprinzator. Esti plin de credinta in tine, poti indeplini cu usurinta toate sarcinile, esti zambitor si politicos. Desigur, oamenii din jurul tau observa acest lucru. Seara, astrele ti-au pregatit o surpriza.

Mai multe pe fabricatinromania.info