Horoscop 2012: Cum stai cu sănătatea, în funcţie de zodie

Chiar dacă nu ne dăm seama de asta abia când este prea târziu, sănătatea este elementul central al vieţii noastre. De aceea, trebuie să iei în considerare şi avertismentele astrelor cu privire la sensibilităţile de sănătate cu care te confrunţi în 2012. eva.ro îţi prezintă care organe sau zone ale corpului sunt în pericol, dar şi ce să faci pentru a preveni apariţia problemelor de sănătate în anul următor.

RomaniaTV.net
02 ian. 2012, 07:43
Horoscop 2012: Cum stai cu sănătatea, în funcţie de zodie

Săgetător. În prima jumătate a anului, trebuie să reduci la minimum alcoolul. Din august şi până în septembrie eşti predispusă micilor accidente.

Capricorn. Excesele alimentare îţi pot da de furcă în prima jumătate a anului. Sistemul nervos poate deveni sensibil începând cu luna octombrie.

Vărsător. Din fericire, 2012 va fi un an foarte bun pentru tine în ceea ce priveşte sănătatea.

Peşti. În iulie şi august sistemul nervos, sistemul sanguin şi cel respirator sunt mai sensibile.

Berbec. În prima jumătate a anului vei deveni uşor paranoică şi începi să faci abuz de tot felul de analize şi investigaţii.

Taur. În lunile martie şi aprilie trebuie să fii prudentă cu ceea ce mănânci şi să nu faci excese de niciun fel. În septembrie starea ta de sănătate va fi la cote maxime.

Gemeni
. Este indicat să nu faci excese, în special alimentare. Din octombrie şi până la sfârşitul anului trebuie să acorzi atenţie sistemului osos, dinţilor şi articulaţiilor.

Rac. În lunile aprilie, mai, noiembrie şi decembrie , vei avea probleme cu sistemul nervos, sanguin şi cel respirator. De asemenea, ar trebui să eviţi alimentele grele.

Leu. Stai foarte bine la capitolul sănătate în 2012. Încearcă să faci mai mult sport şi să adopţi o dietă mai sănătoasă pe care să o păstrezi toată viaţa.

Fecioară. Membrele, ochii, rinichii, urechile sunt zonele afectate în acest an. Cafeaua, alcoolul sau tutunul vor avea un efect mult mai nociv asupra ta la începutul acestui an.

Balanţă. Din ianuarie şi până în aprilie, vei fi predispusă la diverse accidente. Trebuie să ai grijă şi de sistemul tău nervos şi cel respirator în perioada februarie – aprilie.

Scorpion. Trebui să fii foarte prudentă cu sistemul tău nervos. Şi sistemul osos, articulaţiile, dinţii, părul şi unghiile vor fi sensibile în acest an.