HOROSCOP 2013. Cum ne schimbă viaţa Anul Şarpelui

Anul nou chinezesc începe pe 11 februarie, iar potrivit astrologilor, Şarpele de Apă ne va aduce armonie în viaţa de familie şi de cuplu. Ba chiar mai mult, 2013 va fi un an prielnic şi pentru investiţii şi afaceri. Cu toate acestea, astrologii ne sfătuiesc să NU uităm că Şarpele este şi foarte imprevizibil

RomaniaTV.net
09 feb. 2013, 14:52
HOROSCOP 2013. Cum ne schimbă viaţa Anul Şarpelui

În momentul în care discutăm de Berbec şi de Dragon, amprenta se va pune puternic asupra banilor, al câştigului. Este primul an în care avem element foc, semn că se repornesc motoarele din punct de vedere financiar.

Taurii au echivalentul şarpe, deci din punct de vedere al zodiacului chinezesc este anul lor. Au foarte multe lucruri care ţin de parteneriate. Atenţie! Lucraţi în echipă.

E important ca Gemenii, într-un astfel de an, să nu stea pe gânduri, ci dimpotrivă, să acţioneze. Nu este un an bun pentru investiţii. Pot să călătorească, să se bucure de ceea ce au, ce iubesc. Nu este un an bun pentru schimbări în plan sentimental.

În acest an cuvântul cheie la RAC e diplomaţia. Fiţi cât se poate de diplomaţi, fiţi activi, făceţi-vă cât mai mulţi prieteni. E un an important în iubire, în mod special pentru racii care sunt singuri.

Leii au echivalent maimuţa. Nu există o compatibilitate foarte bună între şarpe şi maimuţă, dar maimuţa ştie să evite conflictul. Se spune că maimuţa, într-un astfel de an, poate trece prin urechile acului, dacă vrea. Atât de agilă, intuitivă şi bine direcţionată este.

E un an foarte bun pentru Fecioară. Într-un astfel de an se spune că fecioarele se pot îndrăgosti. Brusc, devin mult mai orientate, mult mai precaute.

Balanţele au echivalent câinele. O compatibilitate bună şarpe-câine nu există dar se spune că structura de balanţă oferă nativilor atât de mult talent diplomatic.

Scorpionii au echivalent mistreţ. Într-un astfel de an, lucrurile sunt cât se poate de analitice pentru mistreţ şi scorpion. Pot avea reuşite la care nici cu gândul nu gândesc.

Săgetătorii trebuie să demareze, să nu stea retras, să încerce să găsească un nou început.

Capricornul va reuşi, datorită isteţimii să atragă succesul de partea sa.

Vărsătorul are un an cu marcaj puternic în zona progresului profesional. Reuşesc să fie eficienţi, foarte pragmatici, foarte orientaţi spre scop.

Peştii îşi pun sufletul pe tavă. Anul are o amprentă emoţională deosebită. Au o încărcătură în zona în care creativitatea să ducă în zona în care totul să se concretizeze în ceea ce îşi doresc.