HOROSCOP 2014. Află ce îţi rezervă astrele în ANUL CALULUI DE LEMN. Leii sunt cei mai avantajaţi

HOROSCOP 2014: Mai sunt două săptămâni până când intrăm în Anul Calului de Lemn, un an al acţiunilor concrete, după cum spun astrologii. Anul Calului de Lemn din zodiacul chinezesc începe la 31 ianuarie, iar astrologii spun că este unul bun pentru cei care leagă prietenii şi se căsătoresc.

RomaniaTV.net
12 ian. 2014, 16:19
HOROSCOP 2014. Află ce îţi rezervă astrele în ANUL CALULUI DE LEMN. Leii sunt cei mai avantajaţi

Astrologul Barbara Băcăuanu a explicat, la România TV, cum îi va influenţa Calul de Lemn din zodiacul chinezesc pe nativii fiecărei zodii în parte. Cei mai avantajaţi vor fi nativii din zodia Leului.

HOROSCOP 2014: BERBEC

2014 este un an n care ar putea sa se casatoreasca. Incepand din iulie, este un an bun in care să se mute, să îşi găsească o nouă locuinţă.

HOROSCOP 2014: TAUR

Pentru nativii acestei zodii, anul Calului de Lemn este unul bun din punct de vedere al serviciului, al negocierilor. Nativii acestei zodii trebuie, insa, sa aiba grija la sanatate.

HOROSCOP 2014: GEMENI

Se anunţă un an propice în care ar putea să facă copii, să întemeieze familii. Pana in iulie, Calul de lemn le aduce castiguri financiare.

HOROSCOP 2014: RAC

Urmeaza un an al familiei, in care atentia se concentreaza pe copii si pe parinti. Din iulie ar putea sa cresca din punct de vedere financiar.

HOROSCOP 2014: Cum să te îmbogăţeşti în funcţie de zodia ta

HOROSCOP 2014: LEU

Calul de Lemn le aduce provocari pe axa cursurilor, a experientelor noi. Avantajul e ca Jupiter, dupa iulie, le va tranzita zodia si ii va pune in valoare

HOROSCOP 2014: FECIOARA

Este un moment bun în care să socializeze. Este si o proba pentru finante, pentru tot ce tine de credite si s-ar putea sa le ridice unele probleme pe axa banilor.

HOROSCOP 2014: BALANTA

Linia destinului, din aprilie încolo, le va tranzita zodia si ii va pune în valoare pe nativii acestei zodii. Au de trecut probe in domeniul casatoriei.

HOROSCOP 2014: SCORPION

După luna aprilie ar trebui sa se gandeasca mai mult la partea sufleteasca, interioara. Este un an bun pentru calatorii.

Horoscop chinezesc: De unde îţi vin banii în 2014

HOROSCOP 2014: SAGETATOR

Se anunta un an bun din punct de vedere financiar pana in iulie. Ar trebui sa se concentreze pe prieteni.

HOROSCOP 2014: CAPRICORN

Este anul in care trebui sa isi puna ordine in relatii. Nativul din aceasta zodie are sanse in cariera incapand cu aprilie.

HOROSCOP 2014: VARSATOR

Serviciul si profesia le capteaza cel mai mult atentia. Linia destinului se regaseste pe zona examenelor.

HOROSCOP 2014: PESTI

Li se cere detasarea de valorile materiale si trebuie sa puna baza pe valoarea pesonala.