HOROSCOP 2014. Anul reuşitelor spectaculoase. Vezi ce realizări se anunţă pentru fiecare zodie

Astrologii anunţă un an al celor mai importante schimbări pentru ţara noastră, de la Revoluţie încoace. Astrologul Mariana Cojocaru a arătat, la România TV, că 2014 va fi un an benefic pentru toate cele 12 semne zodiacale.

RomaniaTV.net
23 dec. 2013, 10:22
HOROSCOP 2014. Anul reuşitelor spectaculoase. Vezi ce realizări se anunţă pentru fiecare zodie

„Romania care e sub semnul varsatorului va intra in cel de-a 25 an de la revolutiei, in zodia Varsatorului se spune ce cel de-al 25 lea an este cel mai important, de acolo se chimba destinul oricarui varsator”, a explicat Mariana Cojocaru.

„Careul uranian sau cuadratura Uraniana care se produce la 25 de ani va aduce foarte multe deschideri, e un fel de trambulina, de rampa de lansare, Romania va veni brusc in zona de prioritati la tot ce inseamna Europa”, a subliniat astrologul.

Mariana Cojocaru a venit la România TV şi cu veşti bune pentru fiecare zodie în parte:

Berbecii care stiu sa functioneze in aliante, nu individual, atrag succesul de partea lor in 2014. Important e ca berbecii activi sa puna pret in acest an pe tot ce inseamna actiune, prezenta, constanta si autocontrol, pentru ca aici e garantia eficientei”

2014 vine cu un marcaj intersant pentru cei din zodia Taur. Pe de-o parte taurii care sunt foarte tineri si foarte ambitiosi isi schimba locul de munca si se anunta transferuri importante pentru cei care vor o pozitie mai buna.

Pentru Gemeni se anunta un an destul de bun, e anul provocarilor pentru nativii acestei zodii, care sunt dinamici prin excelenta si functioneaza in formula „doi în unu”.

Luna neagra va pleca din Rac si lucrurile se vor lumina brusc. Sanantea se va îmbunătăţi, iar din punct de vedere afectiv vor vedea lucrcurile u ochi mai buni, mai ingaduitori.

Leu. Nativii care sunt cinstiti si nu au calcat pe cadavre vor fi premiaţi de Jupiter, care le va aduce noroc in viata.

2014 pentru Fecioara e decretat ca anul comunicarii, alergaturii. Fecioarele vor trebui sa fie deschise catre tot ce inseamna cerc relational.

Balanţa este vedeta anului 2014 si va avea noroc pe toate planurile.

Cei din Scorpion vor avea de a face cu o „decantare” a prietenilor în 2014, an în care vor vedea care le sunt adevaratii prieteni.

Din punct de vedere astral, cei din Sagetator sunt foarte favorizati. In 2014 pot sa faca lucrurile care le fac lor cea mai mare placere. Un hobby se poate transforma in sursa de venit.

Pentru cei din Capricorn se anunţă un an interesant. Ei sunt reci şi distanţi în general, dar in 2014 vor fi mult mai sensibili si mult mai vulnerabili din cauza lui Venus, care e planeta iubirii. Nici ei nu se vor mai recunoaste.

Vărsător. Doar cei bataiosi, ambitiosi vor reusi in 2014, iar cei care sunt mai moi brusc gasesc o doza de curaj. Se anunta noi inceputuri si din punct de vedere profesional si al carierei.

Pentru Peşti intuitia va functiona perfect pana in 2014. Ei vor reusi intr-un astfel de an sa foloseasca tot arsenalul secret intuitiv. In plus, anul 2014 va fi unul foarte bun pentru veniturile suplimentare.