Horoscop 2014: Astrologii ne spun cum ne va merge anul viitor în dragoste, în carieră şi sanătate

Horoscop 2014: Află cum va fi anul viitor pentru fiecare zodie în parte. 

RomaniaTV.net
29 dec. 2013, 16:36
Horoscop 2014: Astrologii ne spun cum ne va merge anul viitor în dragoste, în carieră şi sanătate

Horoscop 2014: BERBEC

Horoscop 2014 DRAGOSTE: Noul an începe cu complicaţii, care vor atinge punctul culminant în martie. În aprilie vei dori să iei decizii radicale ca să te eliberezi de acest stres, uitând că te-ai angajat să fii alături de partener la bine şi la greu. Toamna te găseşte neliniştit(ă), regretând anumite decizii, insuficient gândite.

Horoscop 2014 CARIERĂ: Până în martie vei rezista eroic acolo unde te afli, dar în aprilie vei fi tentat( ă) să iei o decizie radicală. Bine ar fi să ştii ce faci, ca să eviţi situaţiile în care ţi-ai putea face rău singur(ă), doar pentru că ai impresia că libertatea îţi este îngrădită, iar calităţile tale nu sunt recunoscute.

Horoscop 2014 SĂNĂTATE: Starea de sănătate va evolua mai bine în a doua parte a anului, faţă de prima jumătate, când te vei confrunta cu unele complicaţii. Starea de tensiune de la serviciu te poate uza psihic.

Horoscop 2014 BANI: Din martie, te vei elibera de povara unor restricţii legate de cheltuirea banilor proprii, restricţii venite de la familie sau de la partenerul de cuplu. Văzându-te cu mai mulţi bani, există riscul de a relua unele obiceiuri negative, cum ar fi să cheltui tot ce câştigi, fără să te preocupe ziua de mâine. A doua jumătate a anului vine cu alte pericole: diverse pofte, plăceri costisitoare, vacanţe sau călătorii pe care le-ai dorit, dar nu ai reuşit să le faci.

Horoscop 2014: TAUR

Horoscop 2014 DRAGOSTE: Lunile de iarnă nu se anunţă comode, dar din martie va fi mai uşor să vezi ce poţi face ca relaţia de cuplu să funcţioneze. În a doua parte a anului, pericolul major vine de la excesul de autoritate. Relaţiile stabile se pot suda sau se pot rupe.

Horoscop 2014 CARIERĂ: Vei fi nevoit(ă) să abordezi altfel colectivul din care faci parte, să scoţi diplomaţia de la naftalină şi să negociezi civilizat tot ce vrei să obţii. Orice neînţelegere poate provoca nelinişti adânci, iar acestea îţi pot submina încrederea în calităţile profesionale. Sunt posibile schimbări care ţi se vor părea nedrepte, dar revolta nu te va ajuta cu nimic.

Horoscop 2014 SĂNĂTATE: Din martie până în noiembrie, sunt posibile probleme destul de serioase legate de rinichi, de cap, dar şi de circulaţie. Îţi pot altera starea de sănătate şi kilogramele în plus, prin suita de afecţiuni pe care o pot declanşa. E necesar să treci la regim.

Horoscop 2014 BANI: Din martie apare un element care poate destabiliza mult bugetul familiei – e vorba de tendinţa de a cheltui peste măsură fie pentru achiziţionarea unei case, fie pentru sporirea confortului. E posibil să te muţi în altă parte, iar amenajările interioare să fie necesare, dar ar fi bine să consulţi un specialist, fiindcă altfel există riscul să risipeşti sume importante.

Horoscop 2014: GEMENI

Horoscop 2014 DRAGOSTE: Primele şapte luni ale anului vor fi presărate cu momente tensionate, în care vei avea de învăţat multe lucruri despre tine, despre cum se construieşte o relaţie sentimentală solidă şi cum se menţine. Principala problemă va fi să te poţi abţine de la a cere prea mult.

Horoscop 2014 CARIERĂ: Vei culege roadele a ceea ce ai semănat în 2013. Dacă ai dat dovadă de seriozitate şi ai muncit, vei reuşi să obţii o poziţie stabilă în cadrul echipei. Începând din martie, vei avea ocazia de a-ţi descoperi noi talente, care te vor conduce într-o altă direcţie. Este un an bun pentru a-ţi finaliza studiile.

Horoscop 2014 SĂNĂTATE: Agitaţia de la serviciu poate influenţa decisiv echilibrul organic. Din martie, apar pericole asociate cu deplasările, cu mişcările bruşte sau cu sporturile periculoase. Luna august poate fi momentul declanşării unor probleme serioase, care să necesite intervenţia unui specialist.

Horoscop 2014 BANI: Este un an complicat în plan financiar. Momentele cele mai dificile sunt în lunile martie, aprilie şi decembrie, când va fi necesar să iei decizii neplăcute pentru a nu scăpa situaţia de sub control. Ar fi bine să eviţi, pe cât posibil, orice fel de nouă îndatorare, chiar şi cele de la prieteni ori rude, dar şi împrumutarea de bani persoanelor apropiate.

Horoscop 2014: RAC

Horoscop 2014 DRAGOSTE: În 2014 iei decizii care vor stabiliza situaţia pentru mulţi ani de acum încolo. Din martie te eliberezi de teamă, de mecanismele de autosabotare şi hotărăşti cu cine mergi mai departe. Relaţia cu familia din care provii va deveni atât de complicată, încât sunt şanse mari să părăseşti casa părintească până în luna iulie.

Horoscop 2014 CARIERĂ: În martie, aprilie şi decembrie se conturează trei momente importante, în care vei stabili direcţia principală de evoluţie în toate domeniile, inclusiv în carieră. Iar sensul pe care îl alegi va deveni piatră de hotar pentru anii următori.

Horoscop 2014 SĂNĂTATE: Starea de sănătate este oscilantă, pentru că este influenţată de starea ta de spirit. Din martie, nu te vei mai simţi lipsit(ă) de energie, ca în lunile anterioare, însă poţi întâmpina dificultăţi. Până în iulie, există riscul unor probleme renale, neurologice, cu dantura, dar şi cu coloana vertebrală.

Horoscop 2014 BANI: Din martie, pui un accent deosebit pe banii obţinuţi din munca proprie, ca o garanţie a independenţei şi valorii tale. Tot atunci începe însă şi o serie de neplăceri financiare: pierderea sau rătăcirea unor sume de bani, întârzieri la plată sau apariţia unor legi care te dezavantajează. Până în iulie vei cheltui destul de mult pentru amenajarea locuinţei.

Horoscop 2014: LEU

Horoscop 2014 DRAGOSTE: În 2014 vei fi, la fel ca în anul ce tocmai se încheie, mai retras(ă), mai preocupat( ă) de propriile sentimente, de rădăcini şi de trecut, cu care simţi nevoia să te împaci. În iulie, atenţia acordată sexului opus creşte. E posibil să treci la o altă etapă în relaţia actuală.

Horoscop 2014 CARIERĂ: Continuă seria reconfigurărilor de direcţie, prin două momente de vârf, în aprilie şi în decembrie, când va fi nevoie să iei decizii importante pentru viitorul tău. Din martie va dispărea o sursă de presiune suplimentară, care sporea confuzia şi bloca unele decizii. Vei fi pe cont propriu, fără presiuni din partea familiei, dar asta înseamnă şi că vei fi responsabil(ă) de consecinţele drumului ales.

Horoscop 2014 SĂNĂTATE: Până în martie persistă unele pericole, mai mici sau mai mari, asociate cu alimentaţia sau cu stilul de viaţă. Prima lună de primăvară poate fi şi momentul în care anumite afecţiuni ies la suprafaţă, în urma unor investigaţii. Este indicat să fii atent(ă) la tensiune, la circulaţie, la inimă, dar şi la vedere şi la coloana vertebrală, în întregul ei.

Horoscop 2014 BANI: Orice pas înainte pe plan profesional va aduce cu sine şi venituri mai bune. Însă banii care vin vor fi obţinuţi mai greu, fiindcă va trebui să depui un efort mare pentru ei.

Horoscop 2014: FECIOARĂ

Horoscop 2014 DRAGOSTE: Primele trei luni ale anului vor fi de departe cele mai complicate, din cauza unor evenimente care vin în cascadă şi a unor decizii pe care eşti nevoit(ă) să le iei. Vor mai fi alte două momente dificile, în aprilie şi în decembrie, când un factor exterior poate altera calitatea relaţiei cu cei dragi.

Horoscop 2014 CARIERĂ: Multe dintre supărările pe care le vei trăi vor fi rodul erorilor proprii, adică te vei da de gol singur(ă), prin excese de autoritate, decizii absurde şi comportament arogant. Cei care nu râvnesc la funcţii de conducere vor fi mai protejaţi de aceste tendinţe, dar nu vor fi scutiţi de intrigi la locul de muncă.

Horoscop 2014 SĂNĂTATE: Până în martie nu apar noutăţi care să influenţeze starea de sănătate, dar aceasta s-ar putea deteriora din cauza suprasolicitărilor din alte domenii. În perioada martie-noiembrie se conturează însă numeroase probleme legate de circulaţie, inimă, vedere, dar şi tensiune sau coloană, toate pe fondul unor excese.

Horoscop 2014 BANI: Problemele financiare cu care te confrunţi de la începutul lui decembrie vor continua şi în noul an. Luna martie reprezintă apogeul acestor complicaţii. Pe lângă faptul că vei fi nevoit(ă) să te descurci cum poţi cu sumele de care dispui, vei constata că trebuie să rambursezi anticipat nişte datorii.

Horoscop 2014: BALANȚĂ

Horoscop 2014 DRAGOSTE: Ar fi bine să tragi aer în piept şi să te pregăteşti pentru o serie de confruntări cu partenerul de cuplu, cu membrii familiei sale sau cu persoane care se amestecă nepermis în relaţia voastră. Până în iulie, atmosfera va fi haotică şi greu de controlat.

Horoscop 2014 CARIERĂ: Pe plan profesional, mai ai câteva luni bune, în care poţi face schimbări benefice – la viteză redusă până în martie, dar cu posibilităţi mai mari din martie încolo. Continuă tendinţa din anii anteriori de a căuta un loc de muncă potrivit cu firea ta, cu adevărata ta chemare. Din aprilie vei primi propuneri care sunt în cea mai mare parte false, amăgitoare. Te vei putea baza pe ele abia din august, când va apărea un context care va favoriza legalitatea şi corectitudinea.

Horoscop 2014 SĂNĂTATE: Orice dizarmonie, oricât de mică, se manifestă imediat în starea ta generală, aşa că ai nevoie de echilibru şi de o minte limpede, capabilă să ignore gândurile negre şi să le susţină pe cele optimiste.

Horoscop 2014 BANI: În noul an îţi vei consolida sursele de venit, ba chiar este posibil să obţii unele noi, pe măsura rolului pe care-l vei accepta în cadrul echipei din care faci parte. Din martie încolo vei şti clar pe ce te bazezi, pentru că se ridică ceaţa care acoperea parcursul tău profesional şi implicit pe cel financiar.

Citeşte mai mult pe libertatea.ro