Horoscop 2014: Ce spun astrele despre starea ta de sănătate

Atunci cand ne referim la sanatate, o facem cu gandul la acea stare de bine, permanenta care ne invaluie corpul in fiecare zi. Daca pe plan financiar si pe plan personal am aflat cum stau lucrurile in 2014, iata ca vom afla cum stau lucrurile si pe partea aceasta, cea a sanatatii.

RomaniaTV.net
01 dec. 2013, 09:17
Horoscop 2014: Ce spun astrele despre starea ta de sănătate

Berbec

Cei nascuti in zodia berbecului sunt persoane foarte active, foarte interesate de sanatate si de aspectul lor fizic, iubesc natura si toate beneficiile pe care aceasta le aduce cu ea. Berbecul va avea un an plin cu lucruri pozitive. Putem spune ca pe partea sanatatii sta cel mai bine in noul an.

Taur

Taurul este o fire pasionala, pune foarte mare accent pe viata personala, insa este foarte delasator atunci cand vine vorba despre sanatatea proprie. Aceste se vor resimti in noul an, care din pacate nu va fi prea bun din punct de vedere al sanatatii.

Gemeni

Cei nascuti in zodia gemeni sunt foarte aten?i cu sanatatea lor. Desi sunt persoane sedentare, acestia rezolva orice problema de sanatate la timpul ei. Vor intampina anumite probleme de sanatate in iarna noului an, insa vor avea grija sa le rezolve la timpul lor.

Rac

Racul este o fire energica, activa, sportiva. Iubeste viata, iubeste sportul, insa chiar daca aduce atat de multe beneficii starii de sanatate, nu va scapa de furia naturii in noul an. Va intampina anumite probleme de sanatate ce se pot agrava daca nu sunt rezolvate in timp util.

Leu

Leul nu concepe sa fie lezat din punct de vedere al sanatatii. El este o victima chiar si cand o simpla viroza i-a invadat teritoriul. Are foarte mare grija de el, am putea spune ca este migalos cu sanatatea lui. In noul an nu va intampina probleme majore, insa acesta va sti sa faca o telenovela si din problemele minore.

Fecioara

Cei nascuti in zodia fecioara sunt persoane carora le pasa mai mult de sanatatea altora si starea altora de bine, decat de propria persoana. Vor intampina probleme destul de grave la mijlocul anului, insa vor avea alaturi persoane dragi ce ii vor ajuta sa treaca peste.

Balanta

Balanta va echilibra tot ce tine de viata ei. Atunci cand vine vorba despre sanatatea ei va sti sa gestioneze orice problema ii va fi data sa traiasca. Anul nou vine totusi cu vesti bune. Balanta va scapa de anumite probleme de sanatate ca prin urechile acului.

Continuarea pe Lyla.ro