Horoscop 2014. Ce-ţi rezervă astrele în DRAGOSTE, BANI, SĂNĂTATE şi care sunt numerele norocoase

HOROSCOP 2014: Anul următor se anunţă a fi unul destul de avantajos pentru majoritatea zodiilor, atât din punct de vedere financiar, al sănătăţii dar şi din punct de vedere al dragostei. Mai mult decât atât, există o serie de numere care guvernează linia norocului pentru fiecare, după cum urmează.

RomaniaTV.net
12 nov. 2013, 06:33
Horoscop 2014. Ce-ţi rezervă astrele în DRAGOSTE, BANI, SĂNĂTATE şi care sunt numerele norocoase

HOROSCOP 2014

BERBEC

Sanatate: Berbecul va avea un an plin cu lucruri pozitive. Putem spune ca pe partea sanatatii sta cel mai bine in noul an.

Bani: Anul 2014 se dovedeste a fi unul dintre cei mai buni ani din punct de vedere financiar. Desi la inceputul anului poate vi se va parea ca nu este asa, aveti rabdare iar din martie lucrurile vor deveni din ce in ce mai bune pe plan financiar.

Dragoste: Persoanele nascute sub acest semn zodiacal vor avea parte de foarte multa adrenalina in 2014. Multe iesiri, multe experiente placute, multe escapade pline de pasiune, noi cuceriri. Viata sentimentala a berbecului se anunta a fi plina de culoare in anul ce urmeaza.

Numere norocoase: Zodie de foc, berbecul este dintre cele mai norocoase zodii, tocmai de aceea niciodata pentru el norocul nu ezita sa ii treaca pragul in 2014. Numerele norocoase pentru acesta sunt: 44, 22.1, 15 si 28

TAUR

Sanatate: Taurul este o fire pasionala, pune foarte mare accent pe viata personala, insa este foarte delasator atunci cand vine vorba despre sanatatea proprie. Aceste lucruri se vor resimti in 2014, care din pacate nu va fi prea bun din punct de vedere al sanatatii. Atentie mare la greutate!

Bani: Anul 2014 va aduce venituri surprinzatoare din cele mai putin asteptate locuri. Este unul dintre putinii ani din viata voastra in care veti face bani efectiv din lucrurile care va fac cea mai mare placere. Asca ca cel mai bine ar fi sa va canalizati energia doar pe acestea.

Dragoste: Pasiunea specifica taurului ii va fi de mare folos in 2014. Noi iubiri, noi cuceriri bat la usa taurului, tot ce trebuie sa faca fiind sa-si deschida mintea si sufletul pentru a primi tot ce-i rezerva anul acesta.

Numere norocoase: Taurul este un element al pamantului. Pentru el munca fizica nu reprezinta o problema si traieste dupa expresia „norocul ti-l faci singur”. Numerele norocoase pentru taur sunt: 31, 64, 52, 79, 13.

GEMENI

Sanatate: Cei nascuti in zodia gemeni sunt foarte atenti cu sanatatea lor. Desi sunt persoane sedentare, acestia rezolva orice problema de sanatate la timpul ei. Vor intampina anumite probleme de sanatate in iarna lui 2014, insa vor avea grija sa le rezolve la timpul lor.

Bani: La job iti vor fi recunoscute meritele si este posibil ca o promovare sa iti aduca si un plus la salariu in norul an. Cresterea financiara vine in 2014 si in urma diverselor proiecte in care te implici. Atentie insa sa nu te epuizezi.

Dragoste: Viata sentimentala ar putea avea de suferit putin in 2014. Gemenii se axeaza foarte mult pe partea profesionala, tocmai de aceea vor avea de pierdut pe partea sentimentala, insa lucrurile se vor remedia si vor fi chiar mai bune ca oricand de la inceputul celei de-a doua jumatati a lui 2014.

Numere norocoase: O zodie duala guvernata de elementul aer, gemenii intampina o multime de probleme in noul an dar au parte tot de atatea lucruri bune. Numerele norocoase pentru gemeni sunt: 14, 65, 90, 55, 2.

RAC

Sanatate: Racul este o fire energica, activa, sportiva. Iubeste viata, iubeste sportul, insa chiar daca aduce atat de multe beneficii starii de sanatate, nu va scapa de furia naturii in noul an. Va intampina anumite probleme de sanatate ce se pot agrava daca nu sunt rezolvate in timp util. Atentie la problemele biliare si la rinichi.

Bani: In noul an, pe plan financiar lucrurile nu stau prea roz pentru tine. Iti cheltui economiile de-o viata pe aventura vietii tale. Poti fi putin mai cumpatat. Nu dispera insa! Spre sfarsitul anului situatia financiara se va stabiliza.

Dragoste: Este foarte probabil ca racul sa isi intalneasca sufletul pereche in 2014, vara fiind anotimpul in care cei nascuti sub acest semn zodiacal au cele mai mari sanse sa se indragosteasca. Racul este foarte stabil in viata de cuplu, tocmai de aceea se anunta un an aproape perfect pentru el.

Numere norocoase: Numerele norocoase pentru rac in 2014 sunt: 78, 1, 6, 19, 66

LEU

Sanatate: Leul nu concepe sa fie lezat din punct de vedere al sanatatii. El este o victima chiar si cand o simpla viroza i-a invadat teritoriul. Are foarte mare grija de el, am putea spune ca este migalos cu sanatatea lui. In noul an nu va intampina probleme majore, insa se va plange foarte mult chiar daca va suferi de o simpla raceala.

Bani: Leul in noul an va fi ca un magnet pentru bani. Ii va atrage din toate directiile fara foarte mult efort. Ai grija totusi sa inveti sa ii gestionezi, caci norocul financiar nu va lovi mereu cu atat de multa usurinta.

Dragoste: Persoanele marcate de aceasta zodie vor da cu batul in balta in 2014. Leu va avea parte de atat de multi admiratori incat multitudinea de optiuni il va face sa-i scape din vedere exact ce e mai bun pentru el. Mai multa atentie la gesturile minore, caci ele vor fi facute de persoana predestinata.

Numere norocoase: Leul este guvernat de elementul foc. O zodie furtunoasa, dornica de atentie si foarte atenta cu aspectul ei fizic si de sanatatate, o face sa de distinga printre zodii. Numerele norocoase pentru leu sunt: 29, 1, 12, 98, 45.

FECIOARA

Sanatate: Cei nascuti in zodia Fecioara sunt persoane carora le pasa mai mult de sanatatea altora si starea altora de bine, decat de propria persoana. Vor intampina probleme destul de grave din punct de vedere respirator la mijlocul anului 2014, insa vor avea alaturi persoane dragi ce ii vor ajuta sa treaca peste ele. Este recomandat sa cresteti numarul contoalelor medicale de rutina.

Bani: Fecioara este foarte preocupata de munca, tocmai de aceea partea financiara pentru ea se anunta a fi pozitiva in noul an. Totusi banii nu vor cadea din cer si fecioara stie foarte bine acest lucru. Prin munca si daruinta vei imbunatati vizibil acest aspect.

Dragoste: Fecioara va avea putin de patimit de pe urma iubirii. Spre sfarsitul anului va lua decizii importante cu privire la partenerul ei si se poate termina cu o casatorie.

Numere norocoase: Fecioara este guvernata de elementul pamant. Tot ce tine de natura, salbaticie, este exact pe gustul ei. Numerele norocoase pentru fecioara sunt: 19, 28, 4,7, 41.

Continuarea pe Lyla.ro.