HOROSCOP 2014: Ce-ţi rezervă astrele vineri, 24 ianuarie

HOROSCOP zilei este oferit de www.astrocafe.ro.

RomaniaTV.net
24 ian. 2014, 04:56
HOROSCOP 2014: Ce-ţi rezervă astrele vineri, 24 ianuarie

Horoscop Berbec
Comportamentele reflexe legate de trecut dar şi convingerile dobândite din famile, adânc înrădăcinate în subconştientul tău, trebuie acum scoase la lumină chiar dacă acest lucru presupune un efort introspectiv. Doar astfel vei realiza că acestea stau în calea aspiraţiilor tale şi că sunt o puternică sursă de conflict interior. E timpul să renunţi la tradiţionalism, să profiţi de interacţiunea cu ceilalţi şi de ideile bune pe care mintea ta speculativă le poate folosi rapid.

Horoscop Taur
Soluţiile pe care le considerai funcţionale vizavi de relaţia ta cu şefi sau autorităţi se pare că nu mai funcţionează aşa de bine şi asta te încarcă destul de mult din punct de vedere emoţional. Poate ar fi cazul să te întrebi dacă aceste conflicte nu au la baza nişte concepţii sau ideologii care te predispun la rezistenţă în schimbarea atitudinii. Fii deschis la colaborarea cu colegii tăi de muncă şi lămureşte situaţia ta dialogând cu superiorii, controlându-ţi emoţiile.

Horoscop Gemeni
Astăzi poţi fi cu totul absorbit de ceva care a devenit o rutină dar care are un mare potenţial de a se transformă în ceva important, mai ales dacă este vorba de un demers artistic. Trebuie să nu te laşi inhibat, să faci un pas înainte să aprofundezi domeniul şi să ai încredere să îţi urmezi conştiincios visul. Transpune toată pasiunea trăirilor tale în scris sau povesteşte-le şi altora despre asta. Nu uita însă şi de odihnă, fiindcă te poţi trezi foarte uşor obosit.

Horoscop Rac
Astăzi eşti mai preocupat de rezolvarea unor chestiuni profunde care ţin de comportamentul tău faţă de copii sau faţă de persoana iubită. Eşti provocat să identifici sursa acestor emoţii care nu sunt tocmai plăcute şi să încerci să te debarasezi de ele, mai ales dacă acestea te reţin să te exprimi cu mai multă forţă. Cu puţină concentrare, azi poţi obţine controlul emoţiilor tale şi ai putea să te deconectezi puţin apelând la spiritualitate sau la domeniul artelor.

Horoscop Leu
Poate vei fi puţin mai retras şi mai dispus să petreci mai mult timp acasă sau cel puţin să te preocupi de ceea ce-ţi conferă sentimentul de confort din punct de vedere emoţional. Dacă pentru tine astăzi accentul cade pe intensitatea trăirilor şi pe profunzimea relaţiilor cu cei apropiaţi, acest lucru nu coincide cu atitudinea mult prea degajată a partenerului. Evită să te cramponezi de idei fixe, nu dramatiza şi fi deschis la dialoguri fără prea multă încărcătură emoţională.

Horoscop Fecioara
Îţi cam lipseşte răbdarea pentru a asculta trivialităţile colegilor de serviciu şi te deranjează orice te distrage de la lucrurile pe care le consideri importante. Încearcă să nu fii suspicios şi să crezi că cineva te sabotează. Ai o agendă destul de încărcată, tehnologia îţi poate da câteva bătăi de cap dar poţi găsi argumente convingătoare şi modalităţi rapide şi practice de a perfecta acorduri care să furnizeze venituri suplimentare dacă eşti maleabil şi mai puţin pesimist.

Horoscop Balanţă
Banii sunt posibilul subiect al conflictelor pe care le poţi experimenta în cuplu şi eşti prins între nevoia de relaxare şi asigurarea unui venit financiar dar şi a unui cămin sigur. Reacţiile hiperemoţionale sunt foarte probabile, cu oscilaţii de la optimism exagerat la indispoziţie dacă totul nu decurge în direcţia dorită de tine. Dacă te aduni puţin ai şanse să transformi o activitate de rutină în ceva profitabil din punct de vedere financiar , mai ales mizând pe inspiraţie şi originalitate.

Horoscop Scorpion
Cu Luna aflată astăzi în propriul semn vei experimenta trăirile emoţionale la o intensitate cu care probabil că eşti obişnuit. Asta nu înseamnă că vor fi şi uşor de suportat, mai ales că sunt în joc conflicte care au rădăcini puternice în familie şi care te împiedică într-o oarecare măsură să te exprimi în voie. Partea bună este că intuiţia te poate ajuta să te manifeşti în mod creativ sau să accesezi legăturile subtile cu familia şi copiii care îţi influenţează deciziile din prezent.

Horoscop Săgetător
Puţină retragere din ritmul alert cu care eşti obişnuit n-ar strica astăzi deoarece s-ar cuveni şi un timp dedicat meditaţiei şi reîncărcării energetice a organismului. De asemenea, cineva din familie ar putea avea nevoie de ajutorul şi atenţia ta. Tensiunile pe care le resimţi vizavi de interacţiunea cu nişte rude sau vecini pot fi o reacutizare a unor conflicte legate de bani sau moşteniri dar reuşeşti să-ţi controlezi emoţiile şi să te axezi doar pe ce ţi se pare important.

Horoscop Capricorn
Astăzi te bucuri de compania celor din jur dar mai ales te concentrezi pe relaţiile cu adevărat importante, pe oamenii pe care te poţi baza ca să-ţi duci la îndeplinire planurile de viitor. Este important să te desprinzi de prieteni şi atitudinile prea conservatoare în relaţia ta cu banii şi să încerci să uiţi de teamă de eşec dacă vrei să ascensionezi. Nu dramatiza stările prin care treci astăzi şi evita să prezinţi evenimentele distorsionate de încărcătură emoţională.

Horoscop Vărsător
Conflictul interior pe care îl resimţi astăzi reflectă o neconcordanţă între dezinvoltura cu care ai plecat pe un nou drum în viaţă şi emoţii puternice care cel mai probabil sunt legate de ceea ce ţi-au indicat părinţii ca fiind valori la care să te raportezi. Trebuie acum să te desprinzi de tipare nocive, să-ţi stabileşti obiective realiste şi mai ales să clarifici care sunt cele mai importante necesităţi emoţionale. Profită acum de agilitatea mentală, spontaneitate şi de energia creativă.

Horoscop Peşti
Pasiunea cu care vrei să explorezi lumea la propriu, în toată frumuseţea şi profunzimea ei te provoacă astăzi să te eliberezi de tot ce te constrânge la un nivel subconştient. Puternica acordare la mediul spiritual te va ajuta să analizezi plenar toate aceste constrângeri cu condiţia să laşi deoparte temerile şi să-ţi fortifici credinţa. Fiind atât de sensibil la mediul înconjurător ai putea să încerci o călătorie care să te ajute să poţi medita în linişte