HOROSCOP 2014: Ce vă rezervă astrele în februarie

HOROSCOP 2014: Află cum îţi va merge pe plan profesional în această perioadă şi ce trebuie să faci pentru a atrage succesul de partea ta.

RomaniaTV.net
25 ian. 2014, 08:37
HOROSCOP 2014: Ce vă rezervă astrele în februarie

HOROSCOP 2014: Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Ţi-ai intrat repede în ritm după concediu sau vacanţă şi ai avut deja timp să punctezi exact acolo unde trebuie. Va fi o lună de excepţie pentru tine, iar aprecierile celor mai importante persoane din jurul tău înseamnă enorm pentru tine. Este posibil chiar să ai oportunitatea de a merge într-o excursie sau delegaţie datorită rezultatelor tale.

HOROSCOP 2014: Peşti (19 februarie – 20 martie)

Nu începe nimic grandios în această lună, pentru că indiferent cât ai vrea să evoluezi, acest lucru nu se va întâmpla acum. Trebuie să continui în acelaşi ritm şi să nu îţi pierzi elanul. Răbdarea este cheia succesului în acest moment. Spre sfârşitul lunii vei primi un premiu la un concurs sau la o activitate de grup.

HOROSCOP 2014: Berbec (21 martie – 20 aprilie)

În această lună totul o să revină la normal şi te vei bucura de siguranţa unei situaţii profesionale bune. Totul se datorează faptului că socializezi mai mult şi reuşeşti să lucrezi în echipă atât la şcoală, cât şi la locul de muncă.

HOROSCOP 2014: Taur (21 aprilie – 21 mai)

Pentru tine, luna februarie vine atât cu urcuşuri, cât şi coborâşuri. De abia când simţi că ai mai multă încredere în tine, apare ceva pe neaşteptat şi îţi strică tot. Trebuie să ai mare grijă cu cei de lângă tine, pot ascunde intenţii rele.

HOROSCOP 2014: Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Prima parte a acestei luni va fi marcată de o constanţă, dar şi de o monotonie grea în viaţa ta profesională. Eşti legată de mâini şi de picioare, şi nu ai altceva de făcut decât să aştepţi. Fie că este vorba de un răspuns la un interviu sau de rezultatul unui examen, verdictul va fi unul care a meritat aşteptarea.

HOROSCOP 2014: Rac (22 iunie – 21 iulie)

În această lună decizi să nu mai stai cu mâinile în sân şi să faci o schimbare în viaţa ta profesională. Pot apărea oportunităţi deosebite, şi chiar dacă nu eşti foarte convinsă, ai face bine să le accepţi. Trebuie să te promovezi mai mult şi să îţi expui propriile idei.

HOROSCOP 2014: Leu (22 iulie – 22 august)

Luna februarie vine exact cu ceea ce îţi doreşti, adică stabilitate şi linişte. După multă muncă şi nopţi pierdute, a sosit momentul să culegi roadele şi să te odihneşti. Nimic nu poate fi mai plăcut decât să simţi acea satisfacţie şi acea mândrie în suflet.

Citeşte mai mult pe eva.ro