HOROSCOP 2014: Cum stai cu banii în acest an

HOROSCOP 2014: Astrele îţi arată care va fi situaţia ta financiară în această perioadă. Descoperă ce te aşteaptă şi ce şanse ai să câştigi mai mult.

03 ian. 2014, 20:09
HOROSCOP 2014: Cum stai cu banii în acest an

HOROSCOP 2014: Berbec (21 martie – 20 aprilie)

În prima parte a anului te vei confrunta cu unele dificultăţi din punct de vedere financiar, şi asta doar din cauza faptului că rişti prea mult. Vrei să faci prea multe lucruri deodată, iar acest lucru nu este deloc inspirat. Chiar dacă ai de pierdut, în cea de-a doua parte a acestui an totul redevine la normal şi problemele dispar.

HOROSCOP 2014: Taur (21 aprilie – 21 mai)

Cu mult tact şi răbdare, vei putea reuşi să obţii veniturile pe care ţi le doreşti pentru acest an. Ai în plan multe colaborări şi contracte noi, dar nu trebuie să fii dezamăgită dacă unele dintre ele eşuează. Îţi vei găsi pasiuni noi, care au tendinţa să se materializeze şi să câştigi bani în plus.

HOROSCOP 2014: Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nu o să duci lipsă de bani anul acesta şi pare unul mult mai bun decât 2013. Veniturile care îţi intră în conturi sunt obţinute cu multă muncă, aşa că ai grijă să nu îi pierzi pe vicii sau pe mofturi de moment. Învaţă să spui nu lucrurilor care îţi fac cu ochiul şi să nu dai banii pe lucruri inutile. O atenţie deosebită trebuie să o acorzi şi impulsului de a împrumuta bani în stânga şi în dreapta, pentru că este posibil să îi pierzi.

HOROSCOP 2014: Rac (22 iunie – 21 iulie)

Dacă vrei să ai succes anul acesta din punct de vedere financiar, trebuie să faci ceva nou sau să investeşti în ceva. Nu te speria dacă nu vezi rezultate imediat, pentru că el vor veni în cea de-a doua jumătate a anului. Vei evolua, vei fi apreciată şi vei primi remuneraţia cuvenită şi din plin meritată.

HOROSCOP 2014: Leu (22 iulie – 22 august)

În acest an, obsesia pentru a-ţi înmulţi banii devine exagerată. Este posibil să pierzi tot dacă nu ştii când să te opreşti. Ai grijă cu atitudinea pe care o au în faţa superiorilor, pentru că poate fi interpretată greşit. Chiar dacă vrei să îţi spui doar opinia, tonul poate deranja. Învaţă să te controlezi ca să nu ţi se taie craca de sub tine.

HOROSCOP 2014: Fecioară (23 august – 22 septembrie)

În acest an, banii vor fi foarte greu de obţinut. Vei avea parte de mult stres, multă muncă şi destule discuţii aprinse pe această temă. Eşti foarte motivată, aşa că vei face orice pentru a câştiga atât cât îţi doreşti. Trebuie să fii grijulie atunci când iei decizii care îţi pot pune situaţia financiară în pericol.

 

Citeşte mai mult pe eva.ro