Horoscop 2014: Cum stai cu sănătatea anul acesta

Află cum vei stă cu sănătatea în 2014, potrivit predicţiilor astrale.

RomaniaTV.net
01 ian. 2014, 21:21
Horoscop 2014: Cum stai cu sănătatea anul acesta

Horoscop sănătate 2014: Berbec

Încă din 2012, când Uranus a intrat în cea de-a 12-a casă, spiritualitatea a devenit foarte importantă pentru ţine. Va fi la fel şi de-aici încolo. Spre sfârşitul lunii noiembrie 2014, Jupiter intră în a nouă casă, iar tu vei fi atras de religie şi folosofie, aceste capitole căpătând un aspect foarte important din viaţă ta. Având în vedere noile preocupări, starea de sănătate din ordinul mental contribuie la păstrarea unei armonii în plan fizic.

Horosocop sănătate 2014: Taur

E nevoie să-ţi ţii sănătatea sub observaţie. Fă din sănătate o prioritate şi concentrează-te pe lucrurile care te menţin sănătos. Este posibil să ai probleme în zona gâtului (atât în interior, cât şi în exterior). Eclipsa solară din 22 septembrie în cea de-a 6-a casă va aduce modificări în sensul îmbunătăţirii stării de sănătate generală. Chiar şi aşa, însă, nu te expune la riscuri inutile.

Horoscop sănătate 2014: Gemeni

Trebuie să acorzi atenţie câtorva părţi ale corpului: organele sexuale, colonul şi vezica urinară. Ficatul are şi el nevoie de puţină odihnă. Este recomandată şi o detoxifiere de ordin mental. Scapă de lucrurile care îţi fac rău psihic. Învaţă că tăcerea face foarte bine şi sufletului, şi corpului.

Horoscop sănătate 2014: Rac

Încă de când Uranus a intrat în cea de-a nouă casă, întrega ta atenţie a fost îndreptată spre religie şi filosofie. Aceste lucruri te-au ajutat să îţi păstrezi o stare fizică foarte bună. Mai mult, din 2014, energia ta este în creştere, starea de sănătate este bună şi se va îmbunătăţi şi mai mult din noiembrie 2014. Vei învaţă că bucuria, râsul, starea de bine au puteri minunate de vindecare.

Citeşte mai mult pe sfatulpărinţilor.ro.