HOROSCOP 2014: Rezistenţa la gelozie a iubitului tău, în funcţie de zodia lui

HOROSCOP: Fie că le facem voluntar sau involuntar, unele fapte ale noastre îl scot din minţi pe partenerul nostru. Află cât de uşor se aprinde şi din ce motive!

24 ian. 2014, 13:43
HOROSCOP 2014: Rezistenţa la gelozie a iubitului tău, în funcţie de zodia lui

HOROSCOP Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorii se aprind imediat atunci când nu le răspunzi la telefon sau când nu îi poţi da un răspuns cu privire la cine sunt persoanele care te accesează pe reţelele de socializare. Chiar dacă îi vei spune că nu cunoşti şi să stea liniştit, acesta mai rău va intra la bănuieli.

HOROSCOP Peşti (19 februarie – 20 martie)

Bărbatul din Peşti vrea să fie singurul bărbat din viaţa ta. Şi chiar dacă nu e primul tău partener, vrea să creadă acest lucru şi nu suportă să vorbeşti despre experienţele anterioare. Nu fii surprinsă când îţi va şterge numerele de telefoane ale foştilor sau ale celor despre care i-ai poveştit că te plăceau în trecut.

HOROSCOP Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Iubitul tău se aprinde foarte repede şi din orice. Este foarte posesiv şi devine gelos de la cel mai banal lucru. Nici nu se pune problema să te uiţi după alţi bărbaţi la care nici măcar nu ai putea ajunge vreodată, pentru că nativul din Berbec va sări ca ars. Ai grijă şi încearcă să ţii cât mai multe pentru tine, altfel îl vei face să îşi piardă încrederea în el.

HOROSCOP Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurul este gelos pe oricine, fie că este vorba de o persoană de sex masculin, fie de sex feminin. Pentru el partenera trebuie să îi stea la dispoziţie zi şi noaptea, altfel se va vedea nevoit să se retragă. Se aprinde imediat şi îţi va face scene de gelozie chiar şi atunci când îţi exprimi intenţia de a merge la shopping cu o prietenă, fără el.

HOROSCOP Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Deşi ei fac asta mai tot timpul, Gemenii nu acceptă ca partenerele lor să se uite după altcineva. Chiar şi când vă întâlniţi cu prietenii voştri comuni, acesta se aprinde dacă vede că cineva te distrează, iar tu râzi în hohote. Este un soi de gelozie bolnavă care vă va trage relaţia în jos dacă nu iei atitudine.

HOROSCOP Rac (22 iunie – 21 iulie)

Racii sunt foarte bănuitori, şi deşi nu faci nimic greşit, el va avea tot timpul altă părere. Nu prea au încredere în ei, fapt pentru care îşi doresc să fie cocoloşiţi mai mereu. Simplul fapt că stai puţin mai mult la birou îi stârneşte acestuia diverse sentimente apropiate geloziei.

Citeşte mai mult pe eva.ro