HOROSCOP 2014. Sfaturile astrologului pentru un an mai bun

HOROSCOP 2014. Medeea, astrologul "Libertatea pentru femei", ne spune care sunt lucrurile de care trebuie să ţinem seama pentru a avea un an mai bun. Iată horoscopul 2014!

02 feb. 2014, 13:18
HOROSCOP 2014. Sfaturile astrologului pentru un an mai bun

Horoscop 2014 – sfaturile astrologului

– Semnele de Foc (Berbecii, Leii, Sagetatorii) vor fi susţinute de astre în noile lor proiecte, daca le vor pune în aplicare în timpul verii!

– Semnele de Pamânt (Taurii, Fecioarele si Capricornii) trebuie sa îsi pastreze cu grija beneficiile obţinute la munca în 2013 si sa îsi sporeasca economiile!

– Semnele de Aer (Gemenii, Balanţele, Varsatorii) trebuie sa ţina cont de retrogradarea lui Mercur si sa nu ia decizii radicale. Numai asa vor încheia anul cu o situaţie materiala buna si cu speranţe de mai bine!

 

– Semnele de Apa (Racii, Scorpionii, Pestii) sunt vedetele zodiacului anul viitor si vor gazdui cele mai mari evenimente astrologice. Vor avea un an prielnic, daca vor profita de schimbarile dramatice din jurul lor!

Horoscop 2014

Horoscop 2014 BERBEC – 21 martie – 20 aprilie

Lasa trecutul în urma, îndreapta greselile pe care le-ai facut si alege ceea ce te face fericita cu adevarat. Vestile bune vor sosi anul viitor începând din aprilie. Primele luni din an vor fi difi cile la serviciu, iar câstigurile vor fi precare. Dupa 30 aprilie, când Soarele si Luna noua se vor întâlni în zodia ta, norocul se întoarce si îţi va merge tot mai bine. Din 3 mai, Venus va ajunge si ea în zodia ta si te va ajuta sa pui pe roate planuri de viitor. Poate avea o influenţa benefica asupra casniciei, daca esti casatorita, sau îţi poate aduce o dragoste noua. În lunile mai si iunie, vei avea cele mai multe sanse sa gasesti un alt loc de munca sau sa avansezi în cariera, daca esti ambiţioasa. Spre toamna, Uranus retrograd poate aduce în prim-plan o problema veche legata de o mostenire sau de o relaţie care nu îţi aduce satisfacţii. La sfârsitul anului, în ultimele doua sau trei luni, astrele te sfatuiesc sa fii cumpatata si sa faci economii.

Horoscop 2014 TAUR –  21 aprilie – 21 mai

Venus, astrul zodiei tale, va readuce pasiunea în relaţia de cuplu si te va ajuta sa regasesti fericirea! Începutul noului an este marcat de retrogradarea lui Venus în semnul de Pamânt al Capricornului, dar nu trebuie sa te astepţi la vesti neplacute. Din contra, Venus retrograd, într-o zodie de Pamânt ca si a ta, poate avea influenţa benefica asupra vieţii intime. Atmosfera de la începutul anului te va ajuta sa îţi pui în ordine planurile personale, sa te gândesti cum poţi obţine ceea ce îţi doresti si sa te ocupi mai mult de tine. Te vei gândi la viitorul familiei tale sau la întemeierea unei familii, daca nu esti deja casatorita. Lucrurile încep sa se puna în miscare din aprilie, când vei avea parte de multe schimbari, inclusiv în plan profesional. Din iulie, se aduna câstiguri frumoase, la timp pentru o vacanţa lunga si odihnitoare. Septembrie si octombrie pot aduce si ele schimbari în viaţa de familie, dar numai pe termen scurt.

Horoscop 2014 GEMENI – 22 mai – 21 iunie

Astrele îţi vor oferi multe bucurii în familie si în dragoste. În cariera, fereste-te sa faci vreo schimbare! Ţine cont de perioadele în care Mercur intra în miscare retrograda. Este astrul care îţi guverneaza zodia si, de câte ori merge aparent înapoi pe ceasul zodiacului, aduce noi probleme în viaţa ta. Începutul noului an este o perioada puţin propice Gemenilor. În ianuarie si februarie trebuie sa îţi refaci bugetul si sa muncesti de doua ori mai mult. Mercur va fi retrograd în februarie, o luna în care poţi face economii serioase, în iunie, o perioada în care te asteapta cheltuieli mari, si apoi în octombrie, când se arata investiţii costisitoare. Primavara este perioada cea mai frumoasa pentru zodia ta, cu multe proiecte mari si realizari. În mod deosebit, lunile aprilie si mai îţi vor aduce bucurii si o veste minunata din partea iubitului tau. De la 1 iulie, când Mercur se va afla în zodia ta, începe sezonul vacanţelor si al iubirii.

Horoscop 2014 RAC – 22 iunie – 22 iulie

În prima jumatate a anului viitor, Jupiter va tranzita zodia ta si îţi va aduce surprize frumoase. Jupiter este astrul sanselor si norocului, el aduce cele mai multe oportunitaţi în viaţa noastra si ne ajuta sa ne îmbunataţim statutul social. Anul viitor, el va fi în zodia ta pâna în luna iulie, când va intra în semnul Leului. Profi ta din plin de sansele pe care ţi le ofera, iar daca lucrurile se schimba rapid în jurul tau, ţine pasul cu ceilalţi si vei avea de câstigat. Influenţa lui Jupiter se va simţi îndeosebi asupra carierei si asupra relaţiilor pe care le ai cu sefii. În primele doua luni ale anului, câta vreme este retrograd, vei avea timp sa îţi consolidezi poziţia actuala la serviciu. Din martie, când Jupiter revine la mersul direct în Rac, lucrurile se precipita si poţi avea sansa sa avansezi sau chiar sa îţi gasesti alt loc de munca. Vara si toamna înseamna belsug si liniste, o atmosfera propice pentru investiţii si pentru dragoste.

Horoscop 2014 LEU – 23 iulie – 22 august

Trei astre mari vor modela anul viitor dupa dorinţele tale. Jupiter, Mercur si Soarele îţi poarta noroc! 2014 va debuta cu o scurta perioada dificila, dar nu trebuie sa renunţi la planurile si visurile tale. Lunile ianuarie si februarie vor fi destul de tensionate, cu probleme fi nanciare si neînţelegeri în familie. Dar vor trece repede, iar, daca îţi iei masuri de precauţie, vei ocoli datoriile. Pe 15 februarie, va fi Luna plina în zodia ta si vei avea sansa sa rezolvi problemele urgente. De acum încolo, va începe partea frumoasa a anului, în care astrele te ajuta si dorinţele tale încep sa se împlineasca. De-a lungul primaverii, vei avea sansa sa îţi gasesti un nou loc de munca. În lunile mai si iunie, deja situa_ia ta materiala va fi mai buna. Dupa 16 iulie, când Jupiter va intra în zodia ta, vei putea face planuri pentru modernizarea locuinţei sau pentru cumpararea unei case noi, pentru o noua masina sau pentru vacanţe în strainatate.

 

Horoscop 2014 FECIOARA – 23 august – 22 septembrie

Începe un an mai bun, cu perioade frumoase si stabilitate. Vara va fi anotimpul speranelor si al bucuriilor! Mercur, astrul zodiei tale, te sfatuieste sa fii precauta la cumparaturi la începutul noului an. Ianuarie si februarie sunt luni dificile din punct de vedere financiar si este posibil sa pierzi mai mult decât sa câstigi. Abia din aprilie, când Mercur intra în semnul Berbecului, situaia ta materiala începe sa se îndrepte. Câstiguri mai consistente se anuna din august, dupa ce vei beneficia de o majorare de salariu sau de o slujba mai bine platita. Anul viitor este o perioada propice schimbarilor în cariera, se pare ca vei avea mai multe ocazii sa te angajezi sau sa semnezi un nou contract. Dupa 25 august, când Luna noua va ajunge în zodia ta, vei beneficia si de o perioada excelenta pentru vacanţe sau calatorii si pentru experieţne noi. Din noiembrie, astrele arata probleme de sanatate, dar le vei depasi usor, daca iei masuri de precauţie.

Horoscop 2014 BALANŢA – 23 septembrie – 22 octombrie

Schimbari neasteptate si vesti surprinzatoare… Ţine cont de avertismentele astrelor ca sa faci faţa provocarilor! Ai planuri mari la început de an, dar Venus te sfatuieste sa te gândesti bine la consecinţele pe care le vor avea în viitor. În prima jumatate a noului an, te vei lovi de obstacole pe care nu le-ai luat în calcul si este bine sa ai o suma de bani pusa deoparte. Nu este exclus sa apara probleme în familie, legate fi e de relaţia pe care o ai cu rudele în vârsta, fie din cauza banilor. Dar situaia începe sa se îndrepte din martie, când partenerul de viaţa te va susine în demersurile tale. Daca nu esti casatorita, primavara viitoare sunt sanse mari sa primesti un inel de logodna. Lucrurile par stabile la munca de-a lungul anului, dar pot aparea momente tensionate la început de toamna, când sefii sunt pusi pe schimbari. Mercur va fi retrograd aproape toata luna octombrie si te poţi astepta la surprize mai puţin placute.

Horoscop 2014 SCORPION – 22 octombrie – 21 noiembrie

Te poţi astepta la surprize mari, anul viitor, cât timp Saturn, Marele Învaţator, se mai afla în zodia ta. 2014 este ultimul an în care Saturn se mai afla în zodia ta. Influenţa lui puternica ţi-a dat de furca în ultimii ani, te-a provocat sa îţi schimbi planurile de viaţa sau sa faci alegeri împotriva voinţei tale. Nu va fi usor sa faci faţa acestui astru nici anul acesta. În prima parte a anului, Saturn va intra într-o perioada lunga de retrogradare, din martie pâna în iulie, în care vei întâmpina obstacole noi. Situaţia financiara va fi destul de dificila si se va rasfrânge asupra relaţiei de cuplu. Trebuie sa îţi revizuiesti planurile si sa amâni alegerile importante dupa luna iulie, când Saturn te va recompensa cu reusite si îţi va împlini visurile. Din 23 decembrie, Saturn te paraseste, dar va lasa în urma lui daruri generoase si realizari profitabile. Din octombrie pâna la sfârsitul anului, vei fi rasplatita cu vesti bune, cu dragoste si împliniri.

Horoscop 2014SAGETATOR – 22 noiembrie – 20 decembrie

Astrul norocos al zodiei tale, Jupiter, va avea un drum sinuos anul viitor, iar darurile lui le vei primi mai târziu! Asteapta primavara pentru toate planurile si visurile tale ambiţioase. Lunile de iarna din 2014 vor fi zgârcite cu norocul, iar conjunctura astrala nu este deloc favorabila schimbarilor. Jupiter este retrograd în semnul de Apa al Racului pâna la începutul lunii martie si poate amplifica problemele de cuplu. Nici cu banii nu vei sta prea bine la început de an, daca nu ai grija sa faci economii. Din martie, din fericire, sosesc si vestile bune, în primul rând legate de serviciu si de câstiguri. Datorita lor, în urmatoarele luni te vei bucura de mai multa stabilitate si de liniste în familie. Atât tu, cât si partenerul de viaţa sau unul dintre copii vei avea venituri mai bune decât în 2013. În 2014, trebuie sa acorzi o atenţie deosebita sanataţii si sa iei masuri, daca rezultatele analizelor medicale ridica semne de întrebare.

 

CAPRICORN – 21 decembrie – 20 ianuarie

Pluton, aflat în zodia ta pâna în 2024, declanseaza schimbari profunde. Fii atenta ce alegeri faci! 2014 va fi un an provocator! Zodia ta va fi greu încercata de astrele retrograde si va trece prin multe momente tensionate, în special în prima parte a anului. Saturn, astrul care îţi guverneaza semnul astral, va fi retrograd din martie pâna în iulie, iar Pluton, din aprilie pâna în septembrie. Astfel ca, prima jumatate a anului poate fi o perioada dificila, cu schimbari nedorite, dar si cu încercari reusite, care îţi vor aduce satisfacţie. Retrogradarea lui Saturn îţi ofera întotdeauna sansa de a alege si de a merge pe o cale mai buna. Daca ai nevoie de un loc de munca, daca vrei sa fii independenta financiar, profita de ajutorul lui Saturn si de ocaziile care se ivesc. Chiar daca totul pare dificil la început, nu te lasa intimidata de obstacole si critici. Urmeaza- ţi visul si vei izbândi! Spre toamna, viitorul tau arata multe realizari!

Citeşte mai mult pe Unica.ro