HOROSCOP 2014: Ce îţi rezervă astrele în acest an. „To-do list” pentru fiecare zodie

HOROSCOP 2014: Care-i treaba cu tipul acela pe care nu prea reuşeşti să-l citeşti? Cum poţi să-ţi foloseşti la maximum calităţile? Acest mini-ghid te va ajuta să urmezi semnele, pentru cel mai bun, mai luminos şi mai sexy an de până acum!

04 ian. 2014, 17:05
HOROSCOP 2014: Ce îţi rezervă astrele în acest an. „To-do list” pentru fiecare zodie

HOROSCOP 2014: Berbec – Semn de foc

Independentă, activă, entuziastă, ambiţioasă

Vibraţii noi

2014 va fi o mare aventură pentru tine! Provocarea? Să spargi vechile tipare şi să le dai o şansă tipilor care nu se încadrau în preferinţele tale pe vremuri. Aprilie va fi o lună extrem de sociabilă pentru fiecare Berbec. Pregăteşte-ţi mai multe ţinute de party, că să poţi “zbura” rapid de la un eveniment social la altul. August şi decembrie vor fi lunile pline de romantism pentru tine.

Viaţă şi carieră

Superiorii tăi te studiază la începutul anului, pentru a-şi da seama dacă eşti persoana potrivită care să-şi asume responsabilitatea de lider. De acum şi pînă în martie, e crucial să dai tot ce poţi din punct de vedere profesional. Ai un mod relaxat de a aborda lucrurile, iar asta te ajută, aşa că rămîi încrezătoare şi nu lăsa pe nimeni să-ţi încurce socotelile. Odată cu venirea primăverii, oamenii vor apela la tine pentru idei proaspete. Fă-te vizibilă în mediul social postînd pe blog sau pe pagina de Twitter lucrurile care te interesează. În iulie îţi vei dori o vacanţă, aşa că adună-ţi prietenele şi mergeţi la un festival.

To-do list în 2014

Acceptă schimbarea. Îţi plac experienţele noi, dar la început poţi fi sceptică. Anul acesta fă o schimbare şi permite-i cuiva de încredere să te însoţească în explorarea unui nou teritoriu în fiecare lună.

Ţine lucrurile sub control la serviciu. Cu atîtea schimbări şi variabile la locul de muncă, e vital să-ţi faci o listă cu obiectivele pe care vrei să le atingi în viitorul apropiat. Asta te va menţine focusată.

 

HOROSCOP 2014: Taur – Semn de pămînt

Feminină, realistă, senzuală, amuzantă

Vibraţii noi

Eşti cea mai sexy atunci cînd explorezi toate acele lucruri care îţi provoacă imaginaţia. Oportunităţile romantice vor abunda, dar ceea ce faci în martie, iunie şi august va conta cel mai mult. Lucrurile pot deveni serioase pînă în toamnă, aşa că plănuiţi o mini-excursie palpitantă, care să sporească tensiunea sexuală. Rămîi practică privind nevoile tale într-o relaţie, dar nu uita să-ţi împărtăşeşti fanteziile.

Viaţă şi carieră

Totul îţi iese perfect la muncă atîta vreme cît rămîi în armonie cu ceilalţi. Ianuarie este luna perfectă pentru a consolida un parteneriat, pentru că un aliat puternic te-ar putea propulsa în carieră. În aprilie ar putea apărea nişte probleme cu un coleg de muncă, dar lucrurile se vor repara în iulie. Noiembrie îţi va aduce o reuşită majoră în carieră! Nu uita: nu poţi să controlezi totul, aşa că, pînă în primăvară, încearcă să nu te mai laşi afectată de lucrurile fără importanţă.

To-do list în 2014

Lărgeşte-ţi orizonturile. Mergi într-o excursie sau participă la nişte cursuri prin care să cunoşti oameni noi, interesanţi. Dacă reuşeşti să ieşi din zona de confort, vei avea parte de recompense consistente.

Inspiră-te dezvoltîndu-ţi relaţia cu un mentor din domeniul tău. Roagă-i pe prietenii tăi sau pe membri ai familiei să-ţi prezinte persoane noi – odată ce ai stabilit conexiunea potrivită, vei beneficia de înţelepciunea lor.

Iubiţi-vă online. Atunci cînd circumstanţele vă separă, roagă-ţi iubitul să păstreze legătura cu tine prin intermediul internetului si pune-l la curent cu lenjeria sexy pe care o porţi cît el e plecat.

HOROSCOP 2014: Gemeni – Semn de aer

Curioasă, versatilă, inventivă, mereu tînără

Vibraţii noi

Nici un tip n-o să-ţi poată rezista în acest an dacă laşi la vedere toate laturile personalităţii tale. În ianuarie, provocarea este să găseşti un echilibru între latura ta romantică şi cea practică, pentru că analizarea excesivă a problemelor nu-ţi va ajuta deloc inimioara. Aşa că încearcă să fii prezentă, iar din februarie se vor întrezări şansele unei relaţii, dar numai dacă eşti sinceră cu privire la sentimentele tale. Martie şi octombrie sînt luni norocoase în dragoste, aşa că acceptă orice invitaţie. Ieşirile distractive cu prietenii îţi sporesc strălucirea, iar pretendenţii vor fi atraşi de energia ta.

Viaţă şi carieră

Cariera ta se află în plină ascensiune! Atragi atenţia prin eforturile tale, aşa că profită de orice oportunitate care-ţi apare în cale, în special la începutul anului. O nouă strategie de organizare pe care o implementezi în februarie îţi va aduce beneficii în iunie. Mai şi noiembrie sînt luni perfecte pentru o ieşire din oraş, dar ia în calcul locuri linişte, în loc de aventuri extreme. Septembrie este luna în care ai nevoie de un update vestimentar, aşa că analizează-ţi şifonierul şi decide ce îţi lipseşte.

To-do list în 2014

Ai grijă de sănătatea ta. Eşti foarte ocupată în acest an, dar aminteşte-ţi că vei avea de două ori mai multă energie dacă vei mînca sănătos, te vei odihni suficient şi vei lua în considerare activităţile relaxante, precum meditaţia.

Fii recunoscătoare. Petrece o parte din timpul liber gîndindu-te la cele mai inspirate moduri de a le mulţumi oamenilor care te-au sprijinit în anul care a trecut – îţi va plăcea să-ţi exprimi aprecierea în moduri creative.

Încearcă ceva nou în dormitor. Jucaţi roluri – poţi face pe şefa cu el, dar alternează rolurile puternice cu cele vulnerabile (o să-i placă şi secretara neajutorată).

 

HOROSCOP 2014: Rac – Semn de apă

Elegantă, protectoare, grijulie

Vibraţii noi

Urmăreşte cu încredere ceea ce-ţi doreşti şi viaţa ta va deveni şi mai frumoasă. Asta poate însemna că cineva care te adoră, poate un prieten cu beneficii, poate deveni ceva mai mult. Sau că vei privi cu alţi ochi un tip drăguţ pe care l-ai refuzat în trecut. Pentru a face lucrurile să funcţioneze, trebuie să fii sinceră cu tine însăţi – şi cu el – cu privire la ceea ce vrei cu adevărat. Pasiunea este la foc maxim în ianuarie şi martie, aşa că nu rata şansa de a acţiona. Ce ai aşteptat cu nerăbdare va veni la tine în octombrie şi decembrie, cele mai romantice luni ale tale.

Viaţă şi carieră

Ai atîtea pe cap, încît singura şansă de a atinge succesul este să-ţi stabileşti clar scopurile, dar şi limitele. Dacă eviţi să-ţi iei angajamente inutile, atît profesional, cît şi social, puterea ta de concentrare va creşte şi te vei putea ocupa mai cu spor de lucrurile care contează cu adevărat pentru tine. În februarie şi martie vei face progrese în carieră, dar momentele tale de maximă strălucire vor avea loc în iunie şi iulie, cînd eforturile îţi vor fi răsplătite pe de-a-ntregul. August e luna perfectă pentru o vacanţă cu fetele.

To-do list în 2014

Ai noroc la finanţe…aşa cum n-ai mai avut din 2002! Dar asta nu înseamnă că poţi cheltui necontrolat. Mai degrabă, vorbeşte cu cineva de încredere, care să te sfătuiască în privinţa unui plan de economii.

Ia cursuri noi. Sau citeşte biografia unui geniu în domeniul tău. O astfel de activitate te va menţine motivată la muncă sau chiar te va inspira pentru un nou proiect palpitant!

În iulie, ieşi la aer. Ia-ţi cu tine o păturică, ceva de ronţăit şi cîteva prietene. O activitate nouă şi relaxantă te va ajuta să-ţi limpezeşti gîndurile şi să-ţi recuperezi energia.

HOROSCOP 2014: Leu – Semn de foc

Puternică, îndrăzneaţă, loială

Vibraţii noi

Să îmbrăţişezi cele mai simple plăceri ale vieţii – mîncarea, vinul şi sexul fantastic – înseamnă să trăieşti cu adevărat în 2014. Un partener grijuliu şi generos este primul pas, aşa că fii cu ochii pe genul de bărbat care adoră serile relaxate petrecute acasă. Dacă deja l-ai găsit, asigură-te că petreceţi şi ceva timp separat. Mai şi iulie vor fi lunile pline de iubire, aşa că organizează-ţi treburile astfel încît să-ţi faci timp pentru ceva acţiune cu iubitul tău.

Viaţă şi carieră

2014 este anul transformărilor, mai ales între ianuarie şi aprilie. Strategiile metodice şi practice te ajută să faci o tranziţie de succes. Caută oportunităţi noi, care te ajută să călătoreşti, să comunici şi să înveţi mai mult, iar pînă în august vei atrage atenţia unor persoane influente. Octombrie şi noiembrie sînt lunile-cheie în care trebuie să dai tot la muncă. Poţi să ripostezi atunci cînd lucrurile nu merg conform planurilor tale, dar în acest an încearcă să menţii o relaţie bună cu prietenii trecînd cu vederea puncte de vedere diferite.

To-do list în 2014

Petrece timp cu oameni importanţi. Socializează mai mult la serviciu pentru a obţine informaţii şi a te integra în atmosferă. Cariera ta se află într-un punct sensibil, iar aceste conexiuni te vor ajuta pe termen lung, deci… cultivă-le!

Dă-ţi seama ce vrei cu adevărat. Explorează-ţi sentimentele şi descoperă ce-ţi doreşti de la viaţă în acest nou an. Cu cît eşti mai sinceră cu tine însăţi, cu atît vei fi mai motivată să obţii totul.

Călătoreşte cu iubitul. O cameră nouă de hotel, balconul, cada… toate aceste elemente vă vor inspira pentru mişcări noi în pat!

HOROSCOP 2014: Fecioară – Semn de pămînt

Grijulie, dedicată, rafinată, minimalistă

Vibraţii noi

Bărbaţii adoră modul tău discret, aproape imperceptibil de a flirta, iar în acest an, dacă reuşeşti să te deschizi emoţional, vei avea pretendenţi cu duiumul. Vei fi atrasă de bărbaţii puternici, care apără lucrurile în care cred. Martie este o lună extra-romantică, perfectă pentru întîlniri şi socializare. Pînă în august vei stabili o conexiune serioasă cu un tip care nu numai că îţi acordă atenţia şi respectul pe care le meriţi, dar te şi ajută să-ţi redescoperi latura sălbatică în pat!

Viaţă şi carieră

În februarie, începe o nouă rutină sănătoasă şi reconsideră-ţi scopurile profesionale. Este o perioadă excelentă şi pentru lămurirea unor probleme nerezolvate cu nişte colegi de serviciu. Diplomaţia va fi cea mai inspirată strategie a succesului anul acesta. În iunie vei pune ochii pe o promovare binemeritată. Aprilie, iulie şi noiembrie sînt lunile magice în care îţi vei putea mări veniturile, aşa că munceşte din greu pentru a-ţi pune ideile în practică. Dacă lucrurile devin copleşitoare, apelează la prietene pentru sprijin şi sfaturi.

To-do list în 2014

Upgradează-ţi viaţa socială. Ieşi mai mult, participă la petreceri şi evenimente sociale. Vei vedea că astfel se vor îmbunătăţi toate aspectele vieţii tale.

Deschide o afacere. Ia în considerare faptul că o pasiune de-a ta se poate transforma într-un mic business, mai ales dacă e în domeniul sănătăţii, design-ului sau orice are legătură cu moda.

Îndrăzneşte şi mai mult în pat. Spune-i iubitului tău că ai chef de ceva nou – exploraţi-vă curiozitatea şi încercaţi lucruri la care nu te-ai gîndit pînă acum.

HOROSCOP 2014: Balanţă – Semn de aer

Inteligentă, sofisticată, jucăuşă

Vibraţii noi

Viaţa ta amoroasă va deveni extrem de intensă! În sfîrşit, vei avea parte de pasiunea intensă după care tînjeai de multă vreme, dar numai dacă încetezi să te mai gîndeşti la ce e bine pentru alţii şi începi să-ţi satisfaci propriile dorinţe. Încă nu ţi-ai găsit Alesul? Ei, bine, septembrie este o lună de cinci stele – vorbim despre seducţie în stil mare. Decembrie e o altă lună norocoasă în iubire, aşa că preia controlul şi bucură-te de scîntei.

Viaţă şi carieră

2014 va deschide noi orizonturi pentru cariera ta. Încearcă să stabileşti conexiuni în ianuarie, şi pînă în februarie vei primi feedback pozitiv. Un job nou, care ar putea fi dintr-un domeniu complet diferit faţă de cel actual, se va concretiza pînă în iulie, cea mai inspirată lună pentru semnarea unui contract. Octombrie şi decembrie sînt lunile rezervate distracţiei cu prietenii, aşa că dezlănţuie-te pe ringul de dans!

To-do list în 2014

Călătoreşte mai mult. Chiar şi atunci cînd pleci din ţară în interes de serviciu, încearcă să profiţi cît mai mult de momentele libere. Descoperă locuri şi oameni noi – s-ar putea ca Alesul tău să te aştepte în afara oraşului în care locuieşti.

Negociază cu stil. 2014 este un an presărat cu oportunităţi financiare pentru tine, aşa că familiarizează-te cu jocul negocierii. Apără-ţi interesele şi vei fi recompensată!

Explorează-ţi preferinţele muzicale. Întotdeauna ţi-a plăcut muzica, dar e timpul să variezi genurile pe care le asculţi – acest lucru s-ar putea să-ţi ofere noi perspective. O întîlnire la un concert ar putea avea urmări… palpitante.

HOROSCOP 2014: Scorpion – Semn de apă

Intuitivă, discretă, provocatoare, misterioasă

Vibraţii noi

E un an plin de magie pentru tine! Vizualizîndu-ţi viaţa aşa cum vrei, cu un cont generos în bancă şi un bărbat fermecător alături, îţi vei găsi motivaţia îndeplinirii acestor scopuri. Martie şi mai sînt lunile romantice în care un visător seducător te atrage în jocul lui. Dacă nu simţi o conexiune puternică la nivel emoţional, mergi mai departe fără regrete. În iulie ieşi din zona de confort şi călătoreşte într-o ţară nouă, preferabil în preajma mării. Dacă eşti cuplată, vei adora luna octombrie, pentru că partenerul tău te va răsfăţa ca pe o prinţesă.

Viaţă şi carieră

Vei fi extrem de ocupată la muncă. Cheia succesului este să echilibrezi viziunea ta îndrăzneaţă pe termen lung cu abordarea practică a sarcinilor de zi cu zi. Eforturile pe care le vei face în ianuarie îţi vor aduce recompense în septembrie, existînd posibilitatea unei promovări. Plănuieşte vizite la medic în aprilie şi petrece-ţi timpul liber cu familia în februarie şi iunie. Pînă în octombrie e posibil să te muţi într-un apartament nou sau să-ţi schimbi jobul. Decembrie este o lună veselă. Împărtăşeşte-ţi bucuria cu cei dragi şi vei primi în schimb afecţiune.

To-do list în 2014

Economiseşte pentru mai tîrziu. Chiar dacă îţi va părea rău de perechea aceea de pantofi, te vei bucura că ai fost cumpătată cînd vei strînge mai mulţi bani pentru a-ţi cumpăra o piesă cu adevărat fabuloasă.

Scoate-ţi la suprafaţă latura romantică! Întîlnirile cu lumînări şi vin vor fi mai intime ca niciodată, intensificînd acea conexiune pasională de care vă bucuraţi.

Plănuieşte o escapadă la plajă. Cîteva zile de soare şi mare te vor ajuta să te odihneşti aşa cum trebuie şi-ţi vor spori creativitatea.

Cite;te mai mult pe cosmopolitan.ro