HOROSCOP 2015: Anul Caprei de Lemn. Ce a rezervat ZODIACUL CHINEZESC 2015 pentru fiecare zodie

HOROSCOP 2015: Conform calendarului chinezesc (oriental), anul 2015 este anul Caprei albastre sau verzi de Lemn. Simbolul anului 2015, Capra, va lua fraiele guvernarii in data de 19 februarie 2015, la prima Luna Noua in zodia Varsatorului, si va ramane pe tron pana in data de 7 februarie 2016, cand va fi inlocuita de Maimuta de Foc.

07 dec. 2014, 12:31
HOROSCOP 2015: Anul Caprei de Lemn. Ce a rezervat ZODIACUL CHINEZESC 2015 pentru fiecare zodie

HOROSCOP 2015: Potrivit horoscopului oriental pentru anul 2015, anul Caprei de Lemn va aduce schimbari profunde in fiecare domeniu al vietii noastre. Impulsivitatea, incapatanarea si imprevizibilitatea sunt cateva caracteristici nu tocmai blande ale acestui semn zodiacal.

Horoscop 2015: Previziuni generale

Capra de Lemn, guvernatoarea sociabila, dar capricioasa a anului 2015, a pregatit pentru fiecare semn zodiacal o multime de trairi si evenimente noi. Dorinta de schimbari, schimbarea modului de viata, regandirea valorilor vechi – aceasta perioada va deveni o noua pagina in cronica vietii a multor persoane.

Horoscop Revelion 2014-2015. Surprize plăcute şi neplăcute, în funcţie de zodie

Se vor petrece, in general, schimbari pozitive. Va exista o tendinta ridicata spre schimbarea locului de munca si a tipului de activitate. Persoanele, care presteaza munca fizica grea, vor cauta sa se implice intr-o activitate mai usoara, in domeniul muncii intelectuale. Abilitatile creative se vor imbunatati brusc si vor duce la aparitia unor idei de afaceri inovatoare.

Daca deviza ta in viata este sa nu stai pe loc, sa nu lenevesti si sa mergi numai inainte, in anul Caprei de Lemn vei avea norocul de partea ta. Guvernatoarea anului 2015 te va ajuta sa-ti realizezi dorintele, doar daca vei avea o atitudine de viata pozivita, iar daca vei da dovada de creativitate, ambitie si perseverenta, cu siguranta te vei bucura de succese incredibile.

REVELION 2015: Ce alimente îţi aduc noroc în Noaptea dintre Ani

In anul 2015 se vor produce doua eclipse totale de soare si doua de luna. Sunt evenimente foarte importante. In aceste zile va fi nevoie de prudenta maxima: pe plan profesional si sentimental pot avea loc schimbari, care nu vor fi pozitive in toate cazurile. Pentru a evita neplacerile, trebuie sa-ti calculezi pasii si sa te gandesti la posibilele consecinte. Prima eclipsa totala de luna va avea loc pe 4 aprilie 2015, iar a doua – pe 28 septembrie 2015, la ora 2:47. Eclipsele de luna marcheaza sfarsitul unui ciclu de viata si inceputul unui ciclu nou. Nu este o perioada favorabila pentru proiecte noi. Activitatea trebuie redusa. In schimb, in aceasta perioada poti scapa mai usor de vicii. Eclipsa totala de soare din data de 20 martie 2015 va activa energia sexuala; pot avea loc crize de gelozie. Eclipsa de soare din data de 13 septembrie 2015 va crea conditii favorabile pentru imbogatire si pentru achizitionarea de bunuri imobile.

Horoscop 2015: Vărsătorii şi Peşti se bucură de mult noroc

In anul 2015 se vor lega o multime de relatii de dragoste fericite, bazate in mod egal pe pasiune si afectiune profunda. Daca te vei casatori in 2015, vei intra in categoria norocosilor, pentru ca in noua din zece cazuri vei avea parte de o viata asemanatoare cu o poveste romantica nesfarsita!

Copiii, nascuti in acest an, vor primi de la guvernatoarea anului daruri nepretuite – abilitatea de a gandi original, de a se adapta la orice circumstante si de a gasi solutia pentru rezolvarea celor mai dificile probleme.

Daca e sa vorbim de sanatate, trebuie mentionat faptul ca in acest an multi vor inceta sa se gandeasca numai la bani si vor cauta sa-si consolideze starea de sanatate. Pentru a se proteja de stresuri inutile, oamenii vor evita chiar si certurile. Toate conflictele se vor rezolva in mod pasnic, in toate domeniile vietii: incepand cu planul profesional si sfarsind cu viata amoroasa.

Citeşte mai multe despre 2015 pe horoscopurania.ro