HOROSCOP 2015: Ce aşteptări are de la tine în funcţie de zodie

HOROSCOP 2015: Descoperă ce îşi doreşte iubitul tău de la tine în anul care urmează şi află cum vor influenţa astrele persoana de lângă tine!

RomaniaTV.net
23 dec. 2014, 10:28
HOROSCOP 2015: Ce aşteptări are de la tine în funcţie de zodie

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Anul ce vine va fi unul liniştit din punct de vedere sentimental, relaţia dintre tine şi iubitul tău va rămâne în mare parte bună. Dacă legătura dintre voi este una serioasă, atunci e posibil ca iubitul tău să vadă că vrei să treceţi la nivelul următor. Este important să vadă că planurile tale de viitor sunt planurile voastre de fapt, şi îl includ şi pe el.

Varsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Dacă ai un iubit stabil, anul 2015 nu va veni chiar cu veşti bune. E posibil ca partenerul tău să îşi dorească să te schimbe, iar tu să fii nevoită să pui punct acestei poveşti de dragoste. Nu face compromisuri prea mari şi încearcă să duci viaţa pe care ţi-o doreşti fără să fii constrânsă de altcineva.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Iubitul tău aşteaptă de la tine sentimente mai clare şi certitudine anul care vine. Dacă iubirea voastră este sinceră, atunci cu siguranţă nu îţi va fi greu să îi arăţi că este printre cele mai importante persoane din viaţa ta. La fel de mult trebuie să pui accentul pe seriozitate, te vrea o fată cuminte.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Partenerul tău de viaţă ar vrea să te linişteşti şi să te mai maturizezi în relaţia cu el. Dacă până acum ţi-a acceptat copilăriile, de anul acesta va vrea să vadă o schimbare majoră din partea ta dacă ţii cu adevărat la povestea voastră de iubire.

Citeşte continuarea pe eva.ro.