HOROSCOP 2016: Previziuni astrale pentru fiecare zodie

HOROSCOP 2016. Anul 2015 se apropie cu paşi repezi de sfârşit, iar 2016 se apropie cu noi planuri şi dorinţe ce par de neatins? Află ce surprize te aşteaptă în viitorul an pe toate planurile: dragoste, carieră şi bani.

RomaniaTV.net
14 oct. 2015, 11:24

HOROSCOP 2016 BERBEC. Berbecii vor avea noroc în sfera profesională în prima parte a anului. Astfel, vor continua să abordeze sarcinile de serviciu cu entuziasm şi optimism, iar această conjunctură astrală este suficientă pentru a genera activitate care să-i mulţumească. Pericolul implicit este să vrei să-ţi asumi prea multe sarcini, să uiţi că eşti doar un simplu om şi că o zi are doar douăzeci şi patru de ore. Dacă eşti în căutarea unui loc de muncă, trimite CV-urile până în ziua de 9 septembrie 2016, pentru că este perioada cea mai bună ca să te întâlneşti cu oportunităţi şi noroc profesional.  

HOROSCOP 2016. A doua parte a anului le aduce acestora noroc în dragoste. A doua parte a anului ar putea fi o perioadă a angajamentelor pentru mulţi Berbeci necăsătoriţi, în timp ce Berbecii aflaţi în cupluri vor reaprinde focul pasiunii şi vor redescoperi sensul comuniunii.  

HOROSCOP 2016. În ceea ce priveşte educaţia, berbecii devin mai serioşi. Acest an reprezintă unul dintre cei mai potriviti din viaţa ta pentru a-ţi relua studiile sau pentru a obţine o diplomă la nivel înalt, care să te pregătească pentru o schimbare în carieră, sau care să-ţi ofere noi posibilităţi de avansare. Dacă ai început acest proces atunci când Saturn a intrat în Săgetător, în data de 18 septembrie 2015, ar trebui ca în noul an să-ţi stabileşti ca obiectiv definitivarea educaţiei.

HOROSCOP 2016. Berbecii se grăbesc să îşi atingă obiectivele, însă trebuie să aibă mai multă răbdare. Anul 2016 poate fi unul dintre cei mai importanţi ani din viaţa ta, deoarece vei fi foarte deschis spre schimbare. Vei avea puterea de a-ţi reafirma personalitatea şi locul pe care îl ocupi în lume.

HOROSCOP 2016 TAUR. Pentru zodia Taur anul 2016 se va concentra pe dragoste, bani, spiritualitate şi prieteni. În 2016 oportunităţile de natură romantică şi socială vor figura în vârful listei de priorităţi, prima parte a anului având potenţialul să fie una dintre cele mai bune perioade din viaţa ta dacă nu eşti implicat într-o relaţie de cuplu. Asta nu înseamnă neapărat că îţi vei întâlni sufletul pereche. S-ar putea să se întâmple şi asta, dar prezenţa lui Jupiter în casa dragostei se referă mai mult la un comportament cu rol de divertisment şi la faptul de a-ţi umple serile şi weekendurile cu multă distracţie.

HOROSCOP 2016. Influenţa protectoare a lui Jupiter te va menţine în rândul celor favorizaţi în acest an în planul profesional. Dacă eşti în căutarea unui loc de muncă, trimite CV-urile începând cu ziua de 9 septembrie 2016, pentru că este perioada cea mai bună ca să te întâlneşti cu noi oportunităţi şi noroc profesional. 

HOROSCOP 2016. Dacă nu ţi-ai făcut ordine până acum în plan financiar, nu este nici acum prea târziu să o faci, mai ales în ceea ce priveşte lichidarea datoriilor, una dintre cele mai bune utilizări ale acestui tranzit. Este indicat să-ţi stabileşti un buget şi nişte termene limită de la care să nu te abaţi şi să începi cu cei la care ai cele mai mari datorii. Dacă faci investiţii, este recomandat să fii precaut şi să gândeşti pe termen lung. 

HOROSCOP 2016. Poate fi un an deosebit de prielnic ca să te conectezi la vocea ta lăuntrică. Dacă nu te-ai considerat niciodată o persoană intuitivă, acum este momentul să descoperi această latură a personalităţii tale. În acest an vei avea de beneficiat de pe urma mesajelor care iniţial ţi se vor părea subtile, dar care vor deveni tot mai puternice pe măsură ce le vei asculta consecvent.

HOROSCOP 2016. O persoană din grupul tău de prieteni, pe care o considerai de încredere, s-ar putea să te dezamăgească sau să încerce să te inducă în eroare. Este indicat să nu laşi iluziile să-ţi întunece judecata, să pui sub semnul întrebării unele comportamente ale prietenilor şi cunoştinţelor, atunci când este cazul. Ceea ce pare prea bun ca să fie adevărat, chiar aşa poate să şi fie în realitate.

HOROSCOP 2016. Este posibil să stârneşti duşmanii ascunse şi să fii atacat pe la spate atunci când nu te aştepţi deloc, tocmai din cauză că ai tendinţa să refuzi să renunţi la unele concepţii depăşite, putând lăsa impresia că eşti încuiat la minte, bătut în cap şi nedeschis faţă de nou şi progres, sau că îţi aperi convingerile şi filosofia de viaţă în mod fanatic. Pe de altă parte, Pluton plasat în segmentul cunoaşterii superioare este o poziţie foarte favorabilă pentru aprofundare şi dezvoltare personală, astfel încât poate fi un an potrivit ca să te pui serios pe studiu, eventual să te întorci la şcoală pentru a-ţi finaliza studiile, sau să te înscrii la o facultate care să-ţi mărească şansele de reuşită în carieră.

HOROSCOP 2016 GEMENI. Planetele vor „lucra” şi pentru gemeni, care vor resimţi schimbări majore în familie, dragoste şi relaţiile cu prietenii. În primele opt luni ale anului norocul tău se va afla, în continuare, în preajma familiei tale, în apropierea casei. Perioada în care Jupiter va fi retrograd în Fecioară va fi între 7 ianuarie şi 9 mai 2016, când ar putea să-ţi fie de ajutor să consolidezi proiectele pe care le-ai început şi să faci ajustările necesare. 

HOROSCOP 2016. În a doua jumătate a anului un nou hobby sau o nouă distracţie ţi s-ar putea prezenta şi, în general, vei încerca să te bucuri de tot ceea ce viaţa îţi poate oferi mai bun. Este indicat să foloseşti aceste luni pentru proiecte creative şi, dacă este necesar, să înveţi noi modalităţi de a-ţi hrăni fericirea şi bunăstarea în viaţă. Este o perioadă potrivită ca să-ţi consolidezi încrederea în sine şi să priveşti înainte cu optimism şi bucurie.

HOROSCOP 2016. Saturn te va îndemna să te gândeşti serios la cum vrei să arate viitorul tău relaţional. Lecţiile pe care ţi le va aduce profesorul Saturn se vor aplica tuturor tipuri de relaţii, indiferent dacă este vorba de relaţii de muncă, cu prietenii, cu familia sau cu partenerul de viaţă.

HOROSCOP 2016. În acest an Saturn va intra în mişcare retrogradă în perioada 25 martie-11 august 2016. În aceste luni este posibil să te confrunţi cu probleme relaţionale care au rămas nerezolvate din trecut şi să fii nevoit să le repari. Dacă în această perioadă vei simţi că trebuie să-ţi ceri scuze cuiva, aminteşte-ţi că iertarea începe, în primul rând, cu tine însuţi

HOROSCOP 2016. Gemenii sunt îndemnaţi să socializeze cât mai mult, să se implice în grupuri, să meargă acolo unde îşi pot face noi cunoştinţe şi să devină cât mai activi în plan social. În 2016 ai putea avea multe surprize din partea prietenilor (plăcute dar şi mai puţin plăcute) şi vei fi răsplătit cu multe cunoştinţe şi prieteni noi. Unele dintre aceste persoane ţi-ar putea lămuri diferite chestiuni în mod surprinzător.

HOROSCOP 2016. Este posibil ca influenţa neptuniană să te stimuleze să porneşti în urmărirea nu a unui ideal realist, ci a unei mine de aur. S-ar putea să ţi se pară că eşti susţinut de colegi, şef, dar de fapt ei să nu facă altceva decât să te înşele sau să îţi submineze poziţia. Inspiraţia de a te ridica deasupra mulţimii este cel mai bun rezultat posibil pe care îl poate aduce acest tranzit. Gemenii sunt invitaţi să-şi urmeze intuiţia în carieră, dar să nu uite să-şi menţină activă şi latura realistă şi pragmatică. În felul acesta vor reuşi să se ferească de deziluzii în carieră.

HOROSCOP 2016. În 2016, va trebui să fii extrem de precaut în privinţa chestiunilor financiare şi să încerci să eviţi împrumuturile şi alte angajamente majore legate de contractarea unor credite.

HOROSCOP 2016 RAC. Racii se vor bucura de un an în care şcoala, familia, munca, spiritualitatea, cariera şi căsătoria vor forma un melanj care îi va împlini. Primele opt luni ale anului îţi vor oferi posibilitatea de a stabili nenumărate contacte cu oamenii din apropiere (vecini, rude, fraţi/surori), care îţi vor purta şi noroc, într-un fel sau altul.

HOROSCOP 2016. Este un tranzit deosebit pentru zodia ta, întrucât planeta norocului şi a oportunităţilor îsi trimite razele binefăcătoare asupra celui mai important sector din viaţa ta: casa şi familia. În altă ordine de idei, s-ar putea să te hotărăşti să cumperi sau să închiriezi o nouă locuinţă, una mai încăpătoare, iar dacă eşti mulţumit de locuinţa în care stai acum, te-ai putea hotărî să o extinzi sau redecorezi, pentru a corespunde necesitaţilor tale de acum. Pentru unii Raci aceasta extindere ar putea fi impusă de mărirea familiei cu încă un membru. În a doua parte a anului vei dori să-ţi satisfaci necesitatea de a simţi că prinzi rădăcini cu adevărat şi că obţii un sentiment de securitate şi apartenenţa.

HOROSCOP 2016. Dacă până acum ţi-ai neglijat sănătatea, din indulgență sau datorită unui stil de viaţa sedentar, e timpul să-ţi faci ordine în alimentaţie şi să adopţi o alta rutină, una mai sănătoasă, care să cuprindă şi un program regulat de exerciţii fizice/sport. Până în luna decembrie 2017 Saturn te va îndemna să-ţi construieşti noi rutine, de data asta mai solide, care să-ţi susţină cu adevărat sănătatea. rmează 2 ani în care va trebui să te maturizezi în privinţa modului în care înţelegi munca, asumarea responsabilităţilor de zi cu zi şi sănătatea.

HOROSCOP 2016. Acest an poate să fie unul al schimbărilor neaşteptate în carieră, poate chiar unul dintre cei mai interesanţi ani pe care i-ai trăit vreodată. Totuşi, se cuvine să te atenţionăm că ar fi bine să te gândeşti bine înainte de a acţiona în planul carierei, să rezişti tentaţiei de a acţiona impulsiv.

HOROSCOP 2016. Anul 2016 poate să-ţi aducă noi posibilităţi de dezvoltare personală. De exemplu, ai putea să te simţi motivat de a obţine o diplomă sau o calificare care să te ajute să-ţi împlini visele. Însă Neptun în Peşti în această poziţie poate semnala şi fixarea unor obiective nerealiste, prezenţa unei gândiri înceţoşate. Este recomandat să cântăreşti argumentele şi contraargumentele cu atenţie, mai ales dacă eşti implicat într-o situaţie de natură juridică. Aşadar, Racii să-şi urmeze inspiraţia şi să se încreadă în Univers, dar să nu uite de prudenţă – uneori ceea ce pare a fi ideal nu este aşa şi în realitate.

HOROSCOP 2016 LEU. Banii, studiile, dragostea şi copiii, călătoriile şi profesia sunt domeniile în care Leii vor simţi influenţa planetelor în anul 2016.

HOROSCOP 2016. În primele opt luni ale anului este posibilă o creştere salarială considerabilă sau obţinerea unei prime, precum şi ivirea unei şanse financiare care se va dovedi cu atât mai surprinzătoare cu cât va proveni dintr-o sursă neaşteptată. Deşi vei atrage cu mai multă uşurinţă banii, te vei afla şi într-o dispoziţie de a cheltui nesăbuit. Această influentă norocoasă va dura până în ziua de 19 septembrie 2016, aşa că eşti îndemnat să-ţi stabileşti ca obiectiv mai degrabă faptul de a-ţi spori venitul net decât de a-l menţine la acelaşi nivel.

HOROSCOP 2016. Pentru Leii care şi-au dorit mereu să fie scriitori, a doua parte a anului s-ar putea dovedi ideală pentru a face o încercare în acest sens. De asemenea, a doua jumatate a anului îţi va oferi şi posibilitatea de a stabili nenumărate contacte cu oamenii din apropiere- vecini, fraţi, surori şi alte rude. Multe din aceste persoane îţi vor purta noroc, deşi s-ar putea să nu conştientizezi acest lucru pe deplin până în 2017 sau abia peste câţiva ani.

HOROSCOP 2016. Poate mai mult decât oricând, pentru tine iubirea va echivala cu seriozitatea, încrederea şi loialitatea. Nu vei mai dori să-ţi pierzi vremea cu distracţii de o noapte, sau cu flirturi doar de dragul de a te juca şi de a te simţi bine. Vrei angajamente serioase, lucruri trainice şi de durată. În ceea ce priveşte exprimarea creativităţii, o idee pentru Lei ar fi să-şi găsească un hobby care nu numai să-i relaxeze şi să le ofere plăcere, dar să le ofere şi rezultate concrete. 

HOROSCOP 2016. Este indicat ca Leii să se concentreze asupra posibilităţilor existente şi să depisteze oportunităţile care le vor ieşi în cale. Ele vor apărea ca din senin şi din orice sursă posibilă: o persoană pe care ai cunoscut-o în trecut, o rudă, un prieten, cineva din străinătate, o cunoştinţă nouă sau o organizaţie. Şi fiecare dintre aceste persoane te va încuraja să faci pasul din prezent în viitor.

HOROSCOP 2016. Provocarea căreia trebuie să-i faci faţă constă în a exploata plusurile lui Neptun pentru a înmulţi zerourile din coada sumei de cont, în timp ce încerci să tragi pe sfoară aspectele cele mai puţin favorabile. Într-un plan diferit, Neptun te va împinge să descoperi ceea ce valorezi cel mai mult la ceilalţi oameni, la viaţă şi la nivelul spiritual al existenţei. Atenţie însă, nu te lăsa influenţat, gândeşte pe cont propriu în loc să-i laşi pe alţii să te forţeze să le accepţi convingerile!

HOROSCOP 2016. Sunt câţiva ani de când Pluton îţi traversează zona serviciului din horoscop şi o va mai face mulţi ani de-acum înainte, până prin 2024. Sigur este că la un moment dat viaţa ta profesională se va schimba spectaculos. 

HOROSCOP 2016 FECIOARĂ. Fecioarele vor fi influenţate de astre în următoarele domenii: exprimarea personalităţii, bani, famili, căsătorie, dragoste şi copii. Jupiter te va ajuta să atragi de partea ta oportunităţi deosebite pentru dezvoltarea personală şi pentru adoptarea unor direcţii noi de orientare. Partea cea mai grea pentru tine va fi aceea de a te hotărî pe ce drum să o iei, pentru că toate ar putea să ţi se pară la fel de ispititoare! Aceasta este provocarea cu care te vei confrunta datorită acestei planete expansive, aşa că eşti sfătuit să încerci să nu-ţi aglomerezi prea mult timpul sau să te suprasoliciţi.

HOROSCOP 2016. Este recomandat să fii sigur pe tine în privinţa tuturor lucrurilor pe care le ai de oferit. Dacă simţi că eşti prost plătit sau că eşti angajat pe un post necorespunzător nivelului tău de pregătire, ar trebui să-ţi faci curaj şi să te gândeşti la modul în care poţi schimba situaţia respectivă.

HOROSCOP 2016. Este posibil să te confrunţi cu aspecte legate de atașamentele de trecut/familie/casă. Este posibil să fii nevoit pe parcursul acestui an să-ţi reorganizezi sau să-ţi reconstruieşti casa, la propriu, dar mai ales sufletul.

HOROSCOP 2016. Este recomandat să eviţi tranzacţiile financiare riscante, împrumuturile (cum ar fi acordul de a acţiona ca girant) şi alte acţiuni riscante care ţi-ar putea afecta situaţia financiară. Altfel te-ai putea întâlni cu surprize neplăcute. Riscul este, din nefericire, că nu toată lumea este la fel de cinstită ca tine. 

HOROSCOP 2016. Pune întrebări, evită să faci presupuneri, insistă pentru a obţine răspunsuri clare şi apoi susţine toate acestea prin propria cercetare. Dacă ai îndoieli cu privire la chestiunile de importanţă minoră, cere o opinie sinceră de la o persoană pe care o respecţi. În ciuda potenţialului negativ al acestei planete, prin prezenţa ei în sectorul relaţiilor şi parteneriatelor, poţi folosi această energie planetară în mod benefic, pentru a-i cuceri pur şi simplu pe ceilalţi. Vei avea o doză suplimentară de farmec care-i va atrage pe oameni în jurul tău. Desigur, asta poate funcţiona în două sensuri. Deci n-ar trebui să te arăţi prea surprins atunci când oamenii îşi vor îndrepta farmecul personal în direcţia ta!

HOROSCOP 2016. Este posibil, de asemenea, să ai de făcut faţă şi unor cheltuieli suplimentare care-i implică pe copii. Ar trebui să fii pregătit să tragi linia şi să spui nu dacă solicitările lor nu sunt rezonabile. Acelaşi lucru este adevărat şi dacă, de exemplu, vei simţi dintr-odată impulsul de a face „un tur în jurul lumii” sau de a cumpăra maşina cea mai scumpă dintr-un anumit lot. Deci atenţie la cheltuielile pe care le faci pentru satisfacerea plăcerilor, este poate mai indicat să-ţi propui cheltuieli mai mici şi să economiseşti diferenţa de bani.

Horoscopul integral, pe www.spynews.ro