Horoscop 2017- Jupiter şi Pluto decid soarta zodiilor

Avem primele previziuni pentru 2017. Vedetele anului sunt planeta Jupiter şi Pluto, doi coloşi ai cerului care vor face şi desface jocurile din toate punctele de vedere. Jupiter va intra în Casa Iubirii Berbecului până îîn octombrie 2017, iar Venus şi Marte îl trezesc la realitatea pe Geamăn. Iată primele previziuni pentru 2017.

10 nov. 2016, 18:56
Horoscop 2017- Jupiter şi Pluto decid soarta zodiilor

Horoscop 2017 Berbec

2017 sta sub semnul conflictului. Nu va fi un an in care te vei stabiliza din punct de vedere emotional. Vei avea tot felul de perioade up and down, iar cuvantul care va caracteriza anul va fi INVATARE. Vor creste si nevoile emotionale ale parintilro si vei fi supus unor testari serioase, caci in Casa Caminului va cadea curentul de multe ori.

Pana in luna octombrie, Jupiter va fi in Casa Iubirii si te va incerca din toate punctele de vedere. Vei avea multe relatii, insa toate se vor termina cu suspine. Daca vei fi suficient de atent, vei invata multe din toate esecurile amoroase. Din octombrie incolo vor veni si vestile bune deoarece Jupiter se va muta in Casa Banilor, deci te imbogatesti.

Horoscop 2017 Taur

Cuvantul care va caracteriza anul 2017 va fi SUCCES. Iti vine greu a crede ca va iesi soarele pe strada ta dupa un 2016 plin de incercari, dar daca iti spunem ca vei fi una din zodiile-vedeta, ce spui? Vei castiga de 10 ori mai multi bani, mai ales in prima jumatate a anului.

E posibil sa iti extinzi familia sau sa privesti o veste buna in acest sens de la o sora sau un frate. Deci pregateste-te sa fii parinte sau unchi ori matusa. In dragoste sentimentele vor urca si vor cobori ca intr-un parc de distractii. Inima ta va fi pusa unei incercari grele: ori vei face pasul cel mare, ori te vei desparti definitiv.

Horoscop 2017 Gemeni

Venus si Marte poposesc in Casa Familiei si dezvolta latura ta protectoare. Vei fi mai atent la nevoile rudelor tale mai apropiate, iar ele vor descoperi in tine un om pe care nu l-au cunoscut niciodata.

Din punct de vedere amoros, apar tot felul de situatii care mai de care mai provocatoare. S-ar putea sa incepi o relatie cu o persoana de la locul de munca ori chiar cu un superior. Vei simti nevoia schimbului de experienta din punct de vedere carieristic si vei face un pas important, un pas de care iti era frica in 2016.

Horoscop 2017 Rac

Cuvantul de ordine pentru tine in 2017 va fi LIBERTATE. Te vei desprinde de familie dorind sa iti recastigi in sfarsit independenta. Dependenta de familie ti-a facut mult rau si va trebui sa le explici alor tai ca nu ai nimic impotriva lor, ci, pur si simplu, trebuie sa incepi sa iti asumi singur anumite responsabilitati.

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com