Horoscop 2017: Relaţii, carieră sau familie? Ce spun astrele despre anul următor

Conform horoscopului, anul 2017 îți va oferi oportunități care îți vor lumina mintea și te vor ajuta să crești potențialul. Principalele domenii în care vei excela pe parcursul anului vor fi relațiile cu partenerii de afaceri și cariera ta, pe termen lung. În consecință, investește toată energia către aceste zone. De asemenea, anul acesta petrece mai mult timp cu persoana iubită și, de ce nu, experimentați câteva zile în care să locuiți împreună.

04 ian. 2017, 09:15
Horoscop 2017: Relaţii, carieră sau familie? Ce spun astrele despre anul următor

Horoscop 2017. Berbec

Conform horoscopului, anul 2017 îți va oferi oportunități care îți vor lumina mintea și te vor ajuta să crești potențialul. Principalele domenii în care vei excela pe parcursul anului vor fi relațiile cu partenerii de afaceri și cariera ta, pe termen lung. În consecință, investește toată energia către aceste zone. De asemenea, anul acesta petrece mai mult timp cu persoana iubită și, de ce nu, experimentați câteva zile în care să locuiți împreună.

Taur

La fel ca și în cazul Berbecilor, vei avea parte de multe șanse pentru a crește pe plan profesional. Cu timpul, vei decide să faci anumite activități din umbră, sau, la evenimente, să fii persoana din culise, pentru că nu vrei ca ceilalți să știe ce pui la cale și nici să mai dai explicații. Este posibil să îți dorești o viață liniștită, care îți va oferi mai multă libertate pe viitor.

Gemeni

Horoscopul pentru 2017 prezice că romantismul îți va invada mintea și va sta mult și bine, iar dragostea se va mișca la fel de repede ca săgeata lui Cupidon. Este normal și în regulă să flirtezi pentru distracție, dar, de asemenea, ești în căutarea a ceva mai substanțial. Ești dornic să ai pe cineva alături și nu te dai înapoi de la a face un angajament pe termen lung. Acest atașament ar putea fi un sentiment nou pentru tine.

Rac

Anul 2017 se află sub semnul casei și familiei. Ai legături emoționale puternice cu persoanele apropiate din familie, chiar dacă nu îți place să recunoști asta întotdeauna. Numai atunci când te simți în siguranță și când ești în mediul tău, ești în măsură să iei viața în piept. În 2017, lasă grijile, fricile deoparte și ai încredere în tine, în puterea dragostei și a călătoriei. Viața începe unde se termină zona de confort.

Leu

Horoscopul anului următor atrage atenția asupra faptului că este timpul să te axezi asupra relației de dragoste și să iei un angajament serios. Generos, cald și plin de viață, ești un lider înnăscut, leule, cu un excelent simț de loialitate și demnitate. Ai toate calitățile pentru a face acest pas, iar relația dintre voi va fi minunată. Pe lângă asta, astrele prezic pentru anul următor că vei încerca să ții pasul cu toate schimbările care se vor petrece în viața și în jurul tău, mai ales la locul de muncă și acasă.

Fecioară

2017 te va găsi bine organizat și va face din tine un perfecționist absolut. Vei fi atent la toate detaliile și vei pune mai presos de toate, eficiența și seriozitatea. Mintea ta va fi mereu în priză, lucru ce te face să fii critic, pretențios si analitic. Vei spune că mai mult efort și concentrare va duce la îndeplinirea tuturor dorințelor pe plan profesional, pentru că, pentru tine, doar asta va conta.

Balanţă

Zodiacul arată că 2017 va fi un an bun pentru Balanțe. Jupiter va continua să te protejeze și să îți aducă binecuvântări. Vei obține o afacere creativă, de pe urma căreia ți se vor rotunji conturile bancare și viața ta amoroasă se îmbunătățește. Vei excela în scris, în blogging și predare acest an, vei fi văzut ca o autoritate pe un anumit subiect. Nu este exclus să îți schimbi mașina sau electrocasnicele.

Scorpion

Horoscopul anual pentru Scorpioni indică faptul că o sarcină grea va fi ridicată de pe umerii tăi și vei avea o viață nouă, din anumite puncte de vedere. Zona financiară va cunoaște o îmbunătățire și vei face o achiziție majoră în acest an. Doar asigură-te că ceea ce cumperi este și ceea ce merită și ceea ce ai nevoie cu adevărat. Pe plan sentimental, nu vor fi schimbări majore, dacă tu nu ești dornic.

Săgetător

Săgetătorii se vor sui pe o navă care îi va duce către o viață cu totul nouă și diferită. Vei spune la revedere bun situațiilor care te-au pus la încercare, prieteniilor false, oamenilor care nu fost demni de încrederea ta și, poate, joburilor care nu s-au ridicat la înălțimea așteptărilor. Vor exista noi responsabilități, dar vei fi fericit. Din fericire, nu te temi de imprevizibil și reacționezi cu calm în fața situațiilor limită.

Capricorn

Astrele sugerează că vei trece printr-o perioadă de reflexie în viața ta, care va dura ceva timp și care va avea suișuri și coborâșuri. Vei căuta mai multă singurătate și vei încerca să te vindeci de trecutul care te-a marcat profund. Cel mai probabil, încă nu ai conștientizat că din trecut trebuie doar să înveți. Ca un sfat, fii curios, pune întrebări, ascultă și rămâi conectat la ce este în jurul tău până ajungi acasă, sau până când rămâi singur. Nu fii vulnerabil în fața celorlalți.

Vărsător

În 2017, vei fi mai implicat în activitățile de grup și în crearea de rețele, Vărsătorule. Îți vei da seama că pentru a urca pe scara ierarhică, ai nevoie și de alte lucruri ce nu țin de tine, neapărat. Progresele vor apărea în funcție de cât de repede te miști. În plus, cele mai bune tehnologii, care, chiar dacă sunt costisitoare, vor spori veniturile. Pe plan sentimental, o prietenie platonică ar putea înflori într-o poveste de dragoste.

Peşti

Zodiacul anului următor pentru Pești arată că te vei menține pe o pantă ascendentă a succesului și nu vei lăsa pe nimeni și nimic să te tragă înapoi. Chiar dacă ai fricile și temerile tale, vei evita să le acorzi importanță și te vei axa doar pe țelul tău. Jupiter se mută în sectorul tău de conexiuni pe termen lungi și de călătorie în cursul lunii octombrie. Începând cu această lună și până la finalul anului, vei călători cât pentru toți anii precedenți.