HOROSCOP 2017. Patru zodii îşi întâlnesc MAREA IUBIRE

HOROSCOP. Anul 2017 se anunţă bunicel pentru fiecare zodie în parte, însă astrele se vor "ocupa" mai mult pe segmente de fiecare dintre noi. Trei zodii sunt cele care au mari şanse să-şi găsească sufletul pereche.

RomaniaTV.net
14 oct. 2016, 07:25
HOROSCOP 2017. Patru zodii îşi întâlnesc MAREA IUBIRE

HOROSCOP 2017. Anul viitor aduce marea dragoste pentru trei dintre cele 12 semne zodiacale. Va fi o încununare a pozitivismului și a norocului în dragoste, aducând o evoluție fulgerătoare a relațiilor amoroase. Ar putea să apară chiar logodne și căsătorii neașteptate.

Berbecii trec într-o nouă etapă a vieţii amoroase. Toate rănile din trecut par că au dispărut, în sfârşit, şi se vor deschide către un nou început. Şi o să le şi iasă! Perioada cea mai favorbilă pentru ei va fi aprilie – iulie, când Venus şi Jupiter fac o conjuncţie ce asigură doza de noroc de care aceşti nativi au nevoie pe plan sentimental.

Balanţa este poate zodia care are cele mai multe şanse să-şi găsească sufletul pereche în 2017. Nativii acestei zodii vor avea, însă, ceva de aşteptat, pentru că marea iubire ar putea apărea abia prin septembrie, când Venus îşi îndreaptă privirea către ei.

Peştii sunt cea de-a treia zodie care are noroc în dragoste în 2017. Vor călători şi au parte de prieteni care îi ajută să-şi întâlnească sufletul pereche. Perioada cea mai favorabilă este martie – mai, datorită conjuncţiei Marte – Venus.

Gemeni. Saturn stă din 2015 în casa parteneriatelor voastre – anul acesta este și ultimul – perioadă în care influențează Gemenii din ultima decadă. Ceilalți au experimentat deja influențele lui Saturn în opoziție cu Soarele lor – doi ani de testare a maturității și înțelepciunii, ca și a dorinței de a-ți corecta greșelile și a merge mai departe.

Să fiţi iubiţi!