Horoscop 2017: Un an al EXTREMELOR pentru Balanţe, Capricorni şi…

Află ce schimbări, provocări, oportunităţi, lecţii şi transformări ţi-au rezervat astrele pentru anul 2017!

RomaniaTV.net
17 nov. 2016, 13:58
Horoscop 2017: Un an al EXTREMELOR pentru Balanţe, Capricorni şi…

Berbec

Anul 2017 este un an important pentru viitorul nativilor din zodia Berbec, atât pe plan personal şi profesional, cât şi din punct de vedere al sănătăţii acestora. Chiar şi atunci când lucrurile se complică, pari de neoprit. În 2017 reuşeşti să foloseşti lecţiile oferite de trecut, pentru a evita să comiţi aceleaşi greşeli. Noul an va veni cu răspunsuri la întrebări pe care de mult timp ţi le puneai.

În prima parte a anului 2017, Berbecii vor avea parte de multă agitaţie, fiind o perioadă extrem de dinamică. Cel mai important în aceste momente este să munceşti din greu şi să dovedeşti că meriţi să fii răsplătită pentru munca depusă. Stăpâneşte-ţi egoismul şi iraţionalitatea, altfel totul e sortit eşecului. Făcând aceste lucruri, vei vedea lumea cu alţi ochi şi vei deveni un om mai bun, deci un om de succes. Ceea ce considerai înainte că e un obstacol îţi va părea acum un ajutor.

Pe de altă parte, în cea de-a doua perioadă a anului, munca intensă nu va mai fi pe primul loc, mai importantă fiind o strategie bine aleasă. Lasă lucrurile să decurgă de la sine, nu lua iniţiativă, oricât de greu ţi-ar fi. Îndreaptă-ţi, mai degrabă, în această perioadă, toate atenţia către relaţiile cu cei din jur. Mizează pe dezvoltarea personală, cere ajutorul celor dragi, oferă-le la rândul tău sfaturi şi apreciază legăturile de prietenie. Fii înţeleaptă, nu lua decizii pripite şi bucură-te de tot ce ţi s eîntâmplă, indiferent de cât de greu ar părea, pe moment, acest lucru.

Citeşte şi  Horoscop: Află ce spune despre tine horoscopul iranian

Taur

Taurii au planuri mari pentru anul 2017 şi au, de asemenea, şi certitudinea că aceste planuri vor reuşi. Dacă ai senzaţia că te cunoşti, în anul ce urmează vei înţelege că te înşeli. În funcţie de bagajul emoţional cu care ai intrat în noul an, vei avea parte fie de împliniri şi realizări, fie de dezamăgiri profunde. Cert e că lucrurile sunt extrem de confuze şi că vei primi nişte lecţii total neaşteptate, dar prielnice. Dacă va fi vorba despre un proces plăcut sau unul dur, vei afla de una singură. Important este ca va fi un proces ce va da roade. Deteşti schimbările şi le eviţi cât de mult poţi, însă Universul are alte planuri pentru tine, iar schimbarea pare să se ţină scai. După producerea unor evenimente importante îţi vei schimba ţelurile, priorităţile, poate chiar şi valorile personale.

În primăvara lui 2017, Taurul va fi forţat de împrejurări să descopere toate laturile speciei umane, fie că vrea, fie că nu. Acesta va descoperi noi feţe ale sufletelor pe care considera că le cunoaşte ca pe propriul suflet. Poate fi un moment urmat de dezamăgire dar, mai mult ca sigur, un moment important pentru viitorul acestui nativ. Acest moment poate fi cel care determină maturizarea definitivă a persoanelor născute în zodia Taur. Rămâi sinceră cu tine şi lucrurile se vor clarifica.

La finalul verii, Taurii singuri au mari şanse să îşi găsească jumătatea. Nu va fi o poveste de dragoste pătimaşă, ci una liniştită, calmă, dar puternică şi de durată. Trăieşte fiecare moment la intensitate maximă, nu îţi face griji cu privire la viitor. În cazul în care ai deja pe cineva, anul 2017 este ideal pentru întemeierea unei familii. La final de an îţi vei schimba, treptat, părerea despre propria persoană. Dacă până acum te considerai un om slab, condus de instincte, acum vei descoperi că eşti puternică şi determinată. O oportunitate de nerefuzat îţi va oferi un final de an încununat de succes.

Citeşte mai mult pe feminis.ro