HOROSCOP 2017: Zodia care începe anul cu stângul

HOROSCOP 2017: Deşi anul 2016 a fost unul liniştit şi favorabil pentru ei, acest lucru nu se poate spune şi despre începutul Anului Nou. Pur şi simplu nu le este scris să se bucure cum se cuvine de un nou început.

RomaniaTV.net
30 nov. 2016, 12:52
HOROSCOP 2017: Zodia care începe anul cu stângul

HOROSCOP 2017: În ianuarie, aceşti nativi vor avea parte de neînţelegeri în viaţa cotidiană. Astrologii spun că atât în casa familiei, cât şi în casa iubirii, ghinionul îşi face loc pentru o perioadă scurtă de timp, scrie spynews.ro.
Acest lucru nu va dura mult însă, mai exact va fi vorba doar despre primele două săptămâni din anul 2017. Apoi, planetele se aliniază frumos, iar relaţiile cu cei dragi se îmbunătăţesc pentru nativii: VĂRSĂTOR.

Ca sfat, feriţi-vă de discuţii în contradictoriu şi încercaţi să acceptaţi şi părerea altora. Lăsaţi orgoliile deoarece uneori nu ajută la nimic. Calmul şi diplomaţia sunt răspunsul.

Noaptea dintre ani este un prilej de bucurie pentru toată lumea, însă nu şi pentru nativii unei zodiei Taur. Deşi s-au pregătit intens pentru acest eveniment, totul va fi ruinat în ultima clipă. S-au pregătit, s-au aranjat, au aşteptat cu sufletul la gură noaptea dintre ani, dar întâmplările nefaste nu le vor da pace. Fie că este vorba despre un accident vestimentar sau chiar o tragedie semnificativă, astrele nu s-au aliniat pentru ei, iar aceşti nativi vor vărsa lacrimi amare. Nativii Taur nu ar trebui să fie totuşi descurajaţi. Chiar dacă Revelionul va fi distrus, anul 2017 va veni cu surprize şi experienţe noi pentru ei. Capul sus!