HOROSCOP 2018: 4 perechi de zodii care vor fi împreună de Crăciun şi anul viitor

HOROSCOP 2018. Nimeni nu vrea sa fie singur de sarbatori, iar cateva zodii vor avea parte de zile de poveste alaturi de cei dragi. Dragostea pluteste in aer. Dupa un an cu suisuri si coborasuri, sarbatorile ii gasesc pe cativa nativi in bratele persoanei iubite.

RomaniaTV.net
25 dec. 2017, 09:24
HOROSCOP 2018: 4 perechi de zodii care vor fi împreună de Crăciun şi anul viitor

Una dintre zodiile care va trece in noul an cu zambetul pe buze si cu multa bucurie in suflet este Racul. Atent la detalii, acesta va face tot posibilul sa le faca surprize celor dragi.

Eforturile ii vor fi rasplatite. Vor incerca si sa le cucereasca pe rudele partenerului de viata, iar toata lumea ii va indragi. Si partenerul va observa eforturile tale si le va aprecia din plin.

Vor fi provocati sa iasa din zona de confort si sa aiba curaj si incredere in viitor. Evenimentele fericite care se anunta merita acest lucru.

Nativul zodiei Pesti petrece finalul anului cu multa incredere si speranta. Este foarte probabil ca finalul de an sa il gaseasca fericit si planuind o nunta. Evenimentele la care participa il scoate in evidenta si ii fac pe ceilalti sa ii priveasca imediat cu admiratie si cu respect. Trebuie sa isi asculte inima si sufletul si sa se bucure de tot ce ii inconjoara.

Pentru Gemeni, viata sentimentala se anunta interesanta la final de an. Oboseala si-a spus cuvantul, iar in ultimele zile ale anului nu vrea decat sa le petreaca alaturi de persoana iubita. Micile certuri cu acesta nu vor face decat sa consolideze relatia. Sa aiba incredere in karma. Orice discutie este un nou inceput si nu trebuie sa isi faca probleme, caci sunt sprijiniti de prtenerul de viata.

Balantele sunt, in sfarsit, linistite. Dupa luni intregi de cautari si de framantari, au alaturi o persoana care ii face sa sa simta iubiti. Aceasta le trezeste interesul si ii face sa uite de griji. Calatoriile cu aceasta se vor dovedi unele placute. Daca stiu sa se adapteze situatiilor, vor avea parte de niste sarbatori de poveste. Relatia cu partenerul de viata va fi si mai puternica.

Sunt dispuse la tot felul de dialoguri, însă ambele sunt extrem de căpoase și cu greu vor ajunge la un numitor comun.

Este vorba despre cei născuți în zodiile Scorpion și Săgetător. Chiar dacă Săgetătorul vine imediat după Scorpion în zodiac, cei doi au mentalități complet diferite.

Scorpionul este o zodie de apă, iar Săgetătorul una de foc. După cum se știe, apa stinge focul, însă atunci când flăcările sunt prea puternice, Săgetătorii pot încălzi apa până la fierbere.

Săgetătorul și Scorpionul se pot înțelege doar dacă e vorba de bani. În afaceri, în discuții profesionale pot face o serie de compromisuri.

În relațiile personale, acești nativi au mult de pătimit. Amândoi se ceartă din nimicuri. Au talentul de a face scandal din orice subiect. Sunt extrem de înflăcărați și se aprind foarte ușor din orice motiv.

Săgetătorii sunt foarte înțelegători de felul lor, însă nu suportă mai deloc temperamentul Scorpionilor.

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com.