HOROSCOP 2018: Cinci zodii vor fi puse la grea încercare anul viitor

Horoscopul în 2018 este plin de surprize! Marte și Jupiter se vor uni în Scorpion și ne vor împinge de la spate să căutăm ceva mai bun în viață. Dar câteva zodii vor avea obstacole noi de înfruntat.

09 oct. 2017, 07:17
HOROSCOP 2018: Cinci zodii vor fi puse la grea încercare anul viitor

Balanță. Marte este, în general, un astru benefic pentru zodia Balanței și îi dă energia de care are nevoie pentru a face mereu lucruri interesante. Dar mai puţin bună va fi influenţa lui Marte în februarie şi septembrie anul viitor, când nativii Balanţă se vor confrunta cu o pierdere însemnată.

Zodia Scorpion, la răscruce. Viaţa de familie a multora dintre Scorpioni nu va mai fi la fel de agreabilă ca până acum. Vor fi nevoiţi să îşi schimbe stilul de viaţă, să se mute în locuri care nu le plac sau să facă un compromis în favoarea copiilor. Cele mai grele perioade vor fi în februarie şi noiembrie.

Vărsătorii, precauți la început de an. În pofida avertismentelor transmise de Marte, nativii Vărsători riscă să ia decizii greşite când se vor afla la răscruce de drumuri, arată horoscopul în 2018. Este adevărat că ghinionul se va ţine scai de ei la începutul anului, dar, cel puţin, nu îşi vor provoca singuri necazurile.

Berbecii, provocați în dragoste. Problemele de cuplu şi scenele de gelozie se vor ţine lanţ în martie, arată horoscopul în 2018. Primele zile frumoase de primăvară nu vor fi deloc benefice nativilor Berbec din punct de vedere al dragostei, fie că sunt căsătoriţi sau nu.

Racii, provocați pe plan financiar. În martie, nativii Rac trebuie să fie prudenţi când împrumută bani, pentru că este posibil să îi piardă pentru totdeauna. O altă perioadă nefastă va fi începutul lui august, marcat şi el de pierderi în anul 2018, scrie libertateapentrufemei.ro.