HOROSCOP 2018. Cum stai cu sanatatea in noul an. Previziuni si atentionari pentru toate zodiile

Horoscop 2018. Anul nou se apropie si cu totii speram sa fie mai bun decat cel care a trecut. Astrologii au pregatit o serie de previziuni si atentionari pentru toate zodiile la capitolul sanatate.

RomaniaTV.net
22 dec. 2017, 21:01
HOROSCOP 2018. Cum stai cu sanatatea in noul an. Previziuni si atentionari pentru toate zodiile

HOROSCOP 2018. Berbec

Esti plin de energie si te bucuri de pofta de viata. Atentie la perioada dintre mijlocul lui ianuarie si inceputul lui martie, cand exista pericolul unor accidentari, in special arsuri cauzate de foc. Spre sfarsitul anului pot aparea cateva probleme legate greutatea in pus sau tulburari digestive. Cu toate acestea, per total, starea de sanatate este buna, la parametri optimi.

HOROSCOP 2018. Taur

Pot aparea cateva probleme de sanatate la nivelul pielii si nu sunt excluse niste vizite la dermatolog. In august, poti experimenta cateva probleme legate de stomac sau, daca esti suferind, se pot acutiza simptomele de astm sau artrita. Fii precaut!

HOROSCOP 2018. Gemeni

Starea de sanatate fluctueaza tot anul. Pot aparea probleme gastrice, neurologice sau afectiuni ale pielii. Este recomandat sa acorzi o atentie sporita zonei picioarelor-genunchilor intre 3 martie si 9 mai si a stomacului, dupa 11 octombrie.

HOROSCOP 2018. Rac

In anul 2018 pot aparea cateva probleme in zona pieptului sau afectiuni reumatice sau ortopedice. Se recomanda precautie si in ceea ce priveste pielea, mai ales daca ai probleme cu acneea. Nu sunt excluse nici schimbari periodice ale starii de spirit. Este recomandat sa petreci mai mult timp facand exercitii de meditatie pentru a-ti controla emotiile.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.