HOROSCOP 2019. Ce aduce durul Saturn, planeta karmei, în Capricorn, pentru fiecare zodie. Provocări URIAŞE pentru multe zodii

HOROSCOP. PREVIZIUNI 2019. Saturn este cea de-a sasea planeta de la Soare si are nevoie intre 28 si 30 ani pentru a face o revolutie completa in jurul Soarelui. In fiecare an, Saturn intra in miscare retrograda pentru aproximativ 5 luni, asa cum a fost si in acest an, din 18 aprilie 2018 pana pe 6 septembrie 2018.

RomaniaTV.net
30 dec. 2018, 07:59
HOROSCOP 2019. Ce aduce durul Saturn, planeta karmei, în Capricorn, pentru fiecare zodie. Provocări URIAŞE pentru multe zodii

HOROSCOP. PREVIZIUNI 2019. Saturn este figura parentala din galaxie ce are o abordare de „iubire dura”, impingandu-ne in cele mai provocatoare lectii ale vietii pentru a dobandi putere si intelepciune. Saturn este prea aspru sa fie considerat un dragut.

HOROSCOP. PREVIZIUNI 2019. BERBEC

Saturn in Capricorn se afla in casa ta 10 a carierei, reputatiei, vietii publice si esti intiat intr-un proces de profesionalism ce tine pana in 2020. orice esti in stare sa iti definesti in cariera ta in acest timp, iti va impacta scopurile profesionale pentru zeci de ani de acum incolo. Parte din acest proces va implica sa urmaresti semnele si semnalele trimise de Saturn in calea ta. Va veni si claritatea, dar lent. Bucata cu bucata, caramida dupa caramida. Tot ce ai nevoie sa favi este sa raspunzi apelului profesional care va fi tare si clar.

Citeşte şi Previziuni karmice 3-9 decembrie 2018: Karma îşi arată colţii pentru multe zodii. Cine se află în pericol

Ca sa poti avansa in acest proces, vei munci asa cum poate nu ai facut-o pana acum. Dar vei iubi motivatia, iar ce vei construi va fi solid. Fa-ti din munca un mod de a practica realizarea de sine, un loc unde ceea ce spui aceea faci, un loc unde arati ce inseamna integritatea. Nimic nu vindeca o inima franta decat sa aplici exact ceea ce crezi.

Lasa-l pe Saturn sa te invete ca parte din procesul de a deveni maestru este sa te simti ca un prost, sa ai impresia ca mereu gresesti si nu stii. Lasa-l sa te invete cum sa gasesti drumul prin rusine si frica ce apar cand ne confruntam cu un nivel de abilitati pe care nu il avem. Lasa asprimea lui Saturn sa te invete sa nu iei nimic personal acolo unde chiar nu e nimic personal. Saturn ne invata cum sa cream granite solide. Atunci cand stim ca ceva chiar nu este despre noi, scutim un timp si o energie incredibil de mare, zile, luni, ani. Energie ce poate fi redirectionata spre ce necesita atentia, iubirea si grija ta. A sti cum sa iti canalizezi eforturile si energia duce la jumatate de batalie castigata in a deveni o persoana matura si profesionista. Nu subestima niciodata ce te invata Saturn!

HOROSCOP. PREVIZIUNI 2019. TAUR

Saturn in Capricorn se afla in casa ta 10 a calatoriei, predatului, invatatului, planificarii pe termen lung, a experientelor spirituale; esti chemat sa te dedici unei viziuni mai largi a vietii tale.

Cerurile sunt larg deschise, chiar daca drumul este aspru si sever uneori. Pentru ceea ce te vei comite sa inveti pana in 2020 iti va servi ca sursa de bogatie intelectuala, spirituala si filozofica din care vei putea sa te hranesti zeci de ani de acum incolo. Asigura-te ca ce alegi merita efortul tau, timpul si energia ta. Implica-te in programul de doctorat care te face un maestru a cine esti tu. Nu ai nevoie de diplome de absolvire, ci doar de sentimentul ca ai realizat ceva de valoare intelectual, spiritual sau filozofic. Alege ce e dificil dar te defineste. Provocator dar te afirma. Ambitios dar plin de semnificatie. Vezi ce ai de invata ca sa poti sa evoluezi si in viata profesionala pe termen lung. Gandeste-te unde ai vrea sa fii in 2020 si ce pasi ai de urmat ca sa fii acolo.

Saturn te va invata multe lucruri despre a fi consecvent pe o directie. Sa iti afirmi cauza si sa ramai pe drum. De-a lungul anului, refocuseaza-te pe intentia ta. Nu mereu simtim sa facem ce e nevoie ca sa ne obtinem obiectivele, dar nu trebuie sa ne simtim intr-un fel ca sa facem. Doar avem nevoie sa facem tot ce putem si cat mai des posibil. Fa asta repetat in urmatoarele 12 luni si vei fi surprins cat de departe vei ajunge.

HOROSCOP. PREVIZIUNI 2019. GEMENI

Saturn in Capricorn se afla in casa ta a 8 a iar tu vei deveni mai familiar cu labirintul a cum daruitul si primitul iti impacteaza proiectele, succesele si sentimentul sinelui. Viata este un labirint incredibil in care are loc schimb de energie, de idei, de resurse. Saturn vrea sa te ajute sa iti clarifici ce ai nevoie de la altii si ce ai tu sa le dai. Pana in 2020, vei fi ajutat sa intelegi cine e cel mai potrivit pentru tine in functie de acest schimb dintre a da si a primi.

Uita-te dupa colaborarile care sunt capabile sa construiasca cu tine. Dupa uniunile care te potenteaza. Dupa relatiile care iti deschid usile energetice ale tuturor posibilitatilor. Uita-te la legaturile dintre tine si altii care te ajuta sa foloseste ceea ce ai si sa transformi in ceva mult mai maret decat ai fi putut sa reusesti singur. Uita-te la aranjamentele care te tin responsabil in timp ce te inspira sa faci lucruri ce pareau rezervate doar pentru cei extravaganti.

Tu esti la fel de stralucitor si extraordinar ca oricine iar colaboratorii potriviti vor trezi asta in tine. Treaba ta acum este sa iti descoperi acele calitati pentru ca ele sa atraga compatibilitati. Parte din acest proces va confrunta aspecte din tine ce se vindeca greu. Acele parti care au fost invatate sa renunte, acele dureri ale mintii care te-au blocat, acea suferinta care nu a fost suficient si complet jelita, acele umbre care sunt activate de orice frica care nu a fost verificata.

Pana in 2020, vei fi ajutat sa iti rechemi inapoi energia pe care ai pierdut-o pe drum, energia la care poate nici nu ai avut total acces, la care vrei ai tot dreptul. Orice energie pe care o vei pretinde si obtine iti va da puterea si incurajarea sa continui. Vei fi ajutat sa intelegi cum sa o reinvestesti mai bine si cum sa iti gestionezi incredibila bogatie ce este in tine.

Continuarea horoscopului pe cerehoroscop.ro.