HOROSCOP 2020. 3 zodii care vor divorţa anul acesta

HOROSCOP 2020. Care sunt cele 3 zodii care vor divorţa anul acesta vedeţi un pic mai jos.

08 ian. 2020, 10:20
HOROSCOP 2020. 3 zodii care vor divorţa anul acesta

Anul 2020 nu va fi unul strălucit pentru toate zodiile, mai ales când vine vorba de căsnicie, scrie spynews.ro. Se pare că astrele s-au aliniat într-un mod negativ, iar dragostea strânsă atâţia ani se va disipi într-o secundă. Oare care sunt nativii care vor trece prin divorţ în acest an?

Citeşte şi Cele mai norocoase zodii pe plan financiar în 2020

Săgetător

Nativii din Săgetător sunt nişte persoane foarte independente şi nu suportă să fie sufocaţi, lucru care se întâmplă în căsnicia pe care o au. Este mai mult decât vizibil că se află într-o relaţie toxică, care îi va distruge treptat. Nu poţi rămâne acolo doar de dragul copiilor, deoarece şi fericirea ta e la fel de importantă, iar viaţa e prea frumoasă ca să faci mereu compromisuri de genul.

Peşti

Exact cum îi intitulează şi zodia, Peştii se zbat între binele lor şi binele partenerului. Problema este că, certurile şi discuţiile care au avut loc de-a lungul timpului, i-au transformat în nişte persoane foarte greu de tolerat. Când sunt nervoşi sau presaţi, se aprind din orice şi simt că nu mai fac faţă situaţiei. Pe de altă parte, deşi uneori par duri, Peştii au un grad ridicat de sensibilitate, dar asta nu îi va ţine pe loc să pună punct căsniciei toxice în care se află.

Vărsător

Nativii din zodia Vărsător sunt foarte stricţi atunci când vine vorba de relaţia lor şi nu prea le place să împartă. Ce-i drept, cui îi plac infidelităţile? Sunt genul de oameni care vor afla singuri adevărul, fără să le spui tu şi nu vor trece peste. Nu iartă şi nici nu uită. Faptul că ai înşelat va duce căsnicia frumoasă pe care o aveaţi acolo unde ai sperat că nu se va ajunge, la divorţ.