HOROSCOP 2020. Cum să te îmbraci în funcţie de zodia din care faci parte. Care este culoarea ta norocoasă

Cel mai important atribut al modei este stilul. Numai datorita stilului exista moda, ca atare. Un sentiment de stil poate fi instruit, la fel ca muschii. Cu toate acestea, astrologii sunt increzatori ca fiecare semn al zodiacului este imbracat in conformitate cu zodia sa.

08 ian. 2020, 10:38
HOROSCOP 2020. Cum să te îmbraci în funcţie de zodia din care faci parte. Care este culoarea ta norocoasă

Berbec

Berbecii sunt adevarati lideri de avangarda si de moda. Motto-ul lor este cel mai bine reflectat in cuvintele lui Coco Chanel: „Moda este ceva care nu iese din tipar.”

Ca o regula, Berbecii sunt fani ai cumparaturilor, care le ofera o mare placere. Ei aleg elemente exclusive si usor de potrivit. Femeile Berbec iubesc lucrurile care subliniaza forma: tricotaje, jambiere, curele. Barbatii iubesc lucruri simple, de inalta calitate si relevante.

Rosul este culoarea ta norocoasa

Citeşte şi HOROSCOP 2020. 3 zodii care vor divorţa anul acesta

Taur

Taurasii sunt inzestrati cu talent in a atrage atentia cu hainele lor. Ei isi cunosc corpul bine si sunt capabili sa-si ascunda defectele. Alegerea confortului si a luxului, femeile din aceasta zodie sunt capabile sa se imbrace cu indrazneala, nituind vederile altora.

Uneori urmaresc orbeste tendintele modei, dar in acelasi timp se pot opri cand este nevoie. Credinta lor de viata: frumusete armonioasa fara sa te dai in spectacol.

Culoarea ta NOROCOASA este albastrul.

Gemenii 

Gemenii arata mereu tineri si proaspeti, ii avantajeaja stilul tineresc,care este foarte apreciat de ci din jurul sau. Ei urmaresc si nu se pierd noile tendinte. Reprezentantii acestui semn au cel mai mare dulap, deoarece abilitatea de a schimba in mod constant hainele este important pentru ei. Femeile din acest semn prefera rochiile moderne, in timp ce barbatii reusesc sa se imbrace atat la moda, cat si practic.

Culoarea norocoasa- galben

Rac

Racului ii este deseori frica sa arate frivol. Motto-ul lor: eleganta si comoditate. Ii plac diferite stiluri: de la imbracaminte sport – blugi + adidasi (dar adidasi frumosi si blugi la moda), haine elegante din casmir si matase.

Femeile Rac au o slabiciune pentru rochiile de dantela sau tafta, bijuterii de argint si aur. Oamenii din acest semn au stil, purtand chiar si blugi, ii combina cu pricepere cu o jacheta sau o camasa.

Culoarea norocoasa- argintiu

Leu 

Leul iubeste hainele de lux, blanurile si pielea: el doreste mereu ce e mai bun! Aristocratia e in sangele lui! Adesea, Leul nu se poate opri sa cumpere lucruri noi si niciodata sa economiseasca bani cand vine vorba de calitate. Clasicul este cea mai buna directie pentru Leu.

Femeile din aceasta zodie sunt fani ai modei inalte, imaculate si costume elegante, dar, de asemenea, nu spun nu la rochii de vara. Barbatii prefera stilul de bussines.

Culoarea norocoasa- auriu

Fecioara 

Fecioara prefera sa combine frumusetea si functionalitatea. Nativii acestei zodii nu incearca niciodata sa etaleze etichetele sau sa se laude cu prestigiul unui brand.

Prefera forme simple, dar perfect gandite, acordand o atentie speciala detaliilor. Femeile incearca sa arate feminin si sa evite combinatiile complexe. Ei bine, barbatii prefera clasicul.

Culori norocoase- verde si maron

Balanta 

Balantele sunt foarte armonioase in haine. Ele intotdeauna gasesc cu pricepere un echilibru intre forme si culori. Balantele, atat femeile cat si barbati, le place sa se imbrace, dar, in acelasi timp, nu devin sclavii modei si prefera sa-si creeze propriile tendinte.

In stilul lor, totul este gandit la cele mai mici detalii. Femeile Balanta iubesc rochiile luminoase cu printuri florale, fuste vaporoase, pantaloni largi si toate in culori foarte luminoase. Imaginile sunt de obicei completate de aceleasi accesorii luminoase.

Culoarea norocoasa- verde

Scorpion 

Scorpionii nu arata niciodata vulgar sau grosolan, in ciuda faptului ca ei sunt cei mai avizi dupa moda.

Curajul este cartea lor de aur si, desigur, flerul natural pentru tendintele modei.Femeile Scorpion nu vor astepta pana cand in magazin va aparea o rochie dintr-o revista de moda – merg direct la croitor.

Scorpionii sunt foarte indragostiti de rosu si negru – aceste nuante caracterizeaza cel mai bine esenta reprezentantilor acestui semn.

Culori norocoase- negru si rosu

Sagetator 

Sagetator, al doilea numele al vostru este Glamour! Sagetatorul isi creeaza in subconstient imaginea, astfel incat in mod inevitabil sa-i inebuneasca pe ceilalti. Si chiar reuseste. Ii place sa combine incompatibil: matase cu velur, brocart de aur cu argint. Poate ca altcineva ar arata ridicol, recurgand la un astfel de experiment, dar nu la Sagetator.

Culoarea norocoasa- violet

Capricorn 

Capricornul iubeste hainele de lux, are un sentiment innascut de armonie si capacitatea de a-si accentua demnitatea. Majoritatea Capricornilor pot fi numarati printre fanii clasicului si, in acelasi timp, stilul pasional.

Baza dulapului este intotdeauna clasica, dar in rest se bazeaza pe intuitie. Alegerea bijuteriilor, Capricornii nu sunt ghidati atat de preturi, cat de originalitatea acestui lucru.

Culoarea norocoasa- maro

Varsator

Varsatorul are o natura artistica sofisticata si un fler natural pentru moda. Varsatorii insisi creeaza directii, datorita bunului gust si instinctului.

Ei adora tot ceea ce nu este banal si pot rataci fara sfarsit la cumparaturi in cautarea unor detalii care sa le completeze imaginea. In primul rand, Varsatorul prefera stilul Casual. La o petrecere, pe Doamna Varsator o veti observa imediat! Rochie de culoarea cerului, machiaj simplu, dar expresiv.

Culoarea norocoasa- albastru senin

Pesti 

Pesti – Culori vii si stralucitoare. Femeile – pestii sunt rapide, asa ca prefera haine care urmeaza contururile corpului lor. Femeile din aceasta zodie sunt adepte ale modei, adora admiratia universala.

Aceasta caracteristica este tipica si pentru barbatii acestui semn – ei atrag atentia altora, fara a face nici un efort. Pestii sunt atat de naturali incat nu sunt niciodata vulgari. Ei iubesc marcile dovedite si materialele de buna calitate, crezand ca lucrurile pe care le vor purta ar trebui, mai presus de toate, sa fie demne de ei.

Culoarea norocoasa- Lila

Ramai mereu la moda si elegant. Nu va fie teama sa visati si sa experimentati.