HOROSCOP 2020. O zodie va avea anul viitor 7 luni în care se va umple de bani

Astrologii au făcut horoscopul financiar pentru anul viitor, pentru zodia Fecioară. 

27 dec. 2019, 07:02
HOROSCOP 2020. O zodie va avea anul viitor 7 luni în care se va umple de bani

Obișnuiți să trăiască pe picior mare și să nu se gândească la ziua de mâine, nativii din Fecioară se vor confrunta, în 2020, cu mari dificultăți majore, adevărate catastrofe, dacă nu vor rezolva la timp problemele financiare curente și nu își vor asigura o rezervă de bani, scrie dcbusiness.ro.

Vor veni din urmă datoriile neplătite, dar și promisiunile neonorate. Totuși, situația se va redresa, a adevărat cu multă muncă și multe eforturi, astfel că, în anul Șobolanului de metal, reprezentanții acestui semn zodiacal vor avea șapte luni de reușite în plan financiar.

Ianuarie

Apare șansa schimbării locului de muncă, o oportunitate care nu trebuie ignorată. În plan financiar, respectați cu strictețe programul de cheltuieli stabilit și cântăriți bine orice decizie. Spre sfârșitul lunii este posibilă o majorare substanțială de salariu.

Martie

Dacă pentru alții, luna martie nu se anunță deloc strălucită din punct de vedere financiar, Fecioarele nu au motive de teamă. Dimpotrivă, salariul va fi completat de alte venituri – o primă, o afacere încheiată cu succes, o vânzare rantabilă. Totuși, nativii din Fecioară nu trebuie să uite că vremurile sunt tulburi și trebuie să fie prevăzători.

Iunie

Începutul verii se anunță o perioadă foarte bună pentru afaceri, când se pot pune bazele unor business-uri de mare succes, pot demara negocieri cu parteneri noi. Fiți îndrăzneți și încrezători în propriile forțe.

Iulie

Situația financiară devine excelentă. Cu toate acestea, problemele care apar trebuie rezolvate imediat pentru a evita un dezastru financiar. Nu trebuie să intrați în panică, veți beneficia de un ajutor neașteptat. Spre sfârșitul lunii veți încasa și primii bani din noile proiecte. Acest lucru le va permite nativilor din Fecioară să deschide un nou depozit bancar.

Citește și Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru VINERI 27 DECEMBRIE 2019. Ce comori te aşteaptă?

August

Dacă Fecioarele vor munci cu spor și vor profita de noile oportunități apărute, dacă își vor plăti datoriile și nu vor face altele, august le va oferi succesul maxim. Soarta le va oferi nu numai venituri excelente, dar și clipe extraordinare de destindere. Nu este exclusă o mare surpriză financiară.

Septembrie

Vin alte și alte câștiguri, unele din surse absolut neașteptate. Poate trageți un bilet norocos la loto, poate primiți o moștenire sau un contract de o valoare la care nici nu ați fi îndrăznit să gândiți. E adevărat, vor fi și cheltuieli uriașe cu familia și rudele, golul se va umple rapid, păstrând astfel echilibrul stabilității.

Decembrie

La sfârșitul anului, Fecioarele se pot destinde și răsufla ușurați. Stabilitatea lor financiară nu va mai fi amenințată, iar veniturile nu vor înceta să apară. Rămâneți, totuși, cu picioarele pe pământ și analizați bine orice activitate care are legătură cu bani.


loading...
Partenerii noștri