HOROSCOP 2020. ZODIA care începe 2020 cu BLOCAJE. Astrele anunţă MULTE PROVOCĂRI

O zodie va avea multe decizii de luat în 2020, atât în zona profesională, cât și în zona sentimentală.

20 dec. 2019, 17:57
HOROSCOP 2020. ZODIA care începe 2020 cu BLOCAJE. Astrele anunţă MULTE PROVOCĂRI

”2020 e foarte important pe plan profesional, unde veți avea cele mai multe bucurii, dar și cele mai importante teste” este mesajul anului pentru nativii zodiei Berbec. 

Astrologul Daniela Simulescu subliniază, pentru nativii zodiei Berbec, că ”începeți anul cu blocaje, cu dorința de a renunța, mulți veți schimba jobul, mulți veți fi dați afară”. Chiar dacă nu va fi plăcut, va fi ceva ce trebuia să se întâmple. Totodată, în 2020, relația cu autoritățile nu va fi una simplă. ”Sunt multe provocări” a afirmat astrologul DCNews, subliniind că ”simțiți nevoia să realizați ceva, nu doar să trăiți de dragul de a trăi”. Trebuie să aveți curaj și ambiție să vă creionați obiective mari: ”drumul nu va fi ușor, dar dacă nu vă abateți de la drum, le veți atinge”. ”Opotunitățile vor veni tot timpul în urma unui mic cutremur” subliniază astrologul DCNews.  Totodată, astrologul Daniela Simulescu atenționează că ”disputele la locul de muncă te duc într-o zonă toxică”. 

În plus, dacă sunteți în relații ascunse, neasumate, în anul 2020 nu vă mai merge. Pe de altă parte, idilele sunt menite să vă scoată din relații care nu mai funcționează, dar nici ele nu vor funcționa în sine. ”Pe moment, o să fie multă durere, multe suferințe, veți afla multe lucruri ascunse, infidelități, veți dori să cochetați și voi, află partenerii, deși n-ați făcut nimic grav și veți ajunge la concluzia că nimic nu funcționează, în acest fel” a subliniat astrologul. ”Nu mai intrați în relații de dragul de a intra” atenționează Daniela Simulescu. ”Trebuie să aveți mare grijă din perspectiva asta, pentru că Saturn, în colaborare cu Pluto, vă pedepsește, nu mai merge, relațional trebuie să fie lucrurile așezate. Nu vă mai certați pe prostioare” subliniază astrologul. 

Revenind la zona banilor, e foarte important să vă construiți o stabilitate, atrage atenția Daniela Simulescu. Trebuie să vă prioritizați cheltuielile. 

Vezi mai mult în video: