Horoscop 2021 Neti Sandu. 2021, un an plin de schimbări neaşteptate şi revelaţii majore

Anul 2021 va fi unul plin de schimbări neaşteptate şi de revelaţii pentru toţi nativii. Conjuncţiile Jupiter-Saturn, Marte-Uranus ne vor pregăti multe surprize în anul care tocmai a început.

19 ian. 2021, 12:45
Horoscop 2021 Neti Sandu. 2021, un an plin de schimbări neaşteptate şi revelaţii majore
Horoscop 2021 Neti Sandu

Horoscop 2021 Neti Sandu. Iată ce ne rezervă astrele în acest an, potrivit protv.ro

Horoscop 2021 Neti Sandu Vărsător

Jupiter aduce o infuzie de energie şi dinamism. Chiar dacă, în primele luni ale anului, există nişte interacţiuni dure între planete, Vărsătorii vor fi obligaţi să-şi depăşească nişte blocaje.

Horoscop 2021 Neti Sandu Peşti

Peştii au parte de câştiguri. O atenţionare, totuşi, pe casa sănătăţii. Sunt probleme de sănătate pe care le-au neglijat. Acum trebuie, însă, să le rezolve pentru că sunt multe planete în casa bolilor cronice.

Horoscop 2021 Neti Sandu Berbec

Anul trecut, Marte l-a răscolit bine de tot şi i-a dat idei de afaceri, de proiecte, de mişcat rapid, să facă rost de bani. Acum, Marte se mută în casa banilor şi se pot mişca afacerile, dar şi pofta de cheltuit va fi mare. Acesta e marele risc. Berbecul de anul trecut se pregăteşte pentru ce trebuie să facă anul ăsta.

Horoscop 2021 Neti Sandu Taur

Combinaţia Marte-Uranus care este foarte dură va fi în război cu planetele din Vărsător timp de 2 luni. Uranus a schimbat viaţa Taurului care nu e uşor de scos din starea lui de relaxare, de meditaţie. Uranus l-a zgâlţâit şi acum vine şi Marte şi îi dă o idee de afaceri sau îl trage cineva de mânecă şi îi dă de rezolvat nişte treburi. Taurul se va mobiliza, are destulă rezistenţă să facă faţă unui efort de durată.

Citeste si HOROSCOP 2021 CRISTINA DEMETRESCU. Când faci bani, când se strică relaţia, când e bine să călătoreşti

Horoscop 2021 Neti Sandu Gemeni

Gemenii vor avea un avantaj de pe urma triunghiului de aer, ei se încarcă de la Vărsător şi îl primesc pe Marte în primăvară, care aduce schimbări. Există, însă, şi axa karmică, o să-l zgâlţâie puţin dacă el s-a abătut de la morala pe care şi a propus-o. Dar dacă eşti în acord cu tine, axa karmică nu te deranjează cu nimic. Gemenii îl au, apoi, pe Marte, acest motor de acţiune.

Horoscop 2021 Neti Sandu Rac

Racii au parte de beneficii financiare în 2021. Poate au cumpărat o casă, poate au pus bani în bancă sau poate acum îi depun că au găsit un plasament bun. Conglomeratul de planete se adună pe casa banilor şi Racul va primi nişte lucruri, daruri, surplusuri, asta pe lângă banii de salariu. Atenţie la sănătate! Astrele îi atenţionează să repare acolo unde există o problemăd e sănătate, le arată doctorul potrivit, spitalul potrivit. Perioada de vară va fi cu câştiguri pentru rac.

Horoscop 2021 Neti Sandu Leu

Leii vor avea parte de un beneficiu pentru că Vărsătorul este în casa partenerială. Leul poate încheia contracte serioase. Jupiter şi Saturn le aduce beneficii. Combinaţia Marte-Uranus e în casa succesului, asta ar putea să însemne că brusc vrea să renunţe la serviciul pe care-l are în prezent şi să se ducă undeva unde angajatorul îi promite mai mult.

Horoscop 2021 Neti Sandu Fecioară

Fecioara are conjuncţia Jupiter Saturn în casa sănătăţii şi serviciului. Trebuie să muncească foarte mult, dar să fie cu ochii aţintiţi şi asupra sănătăţii. Acum este momentul să se caute de problemele de sănătate. Planetele din Taur care sunt în ianuarie şi februarie or să-i dea o stabilitate. Dacă va interveni ceva, multă muncă la serviciu, de pildă, el va găsi soluţii. Spre exemlpu, pune pe cineva să vadă de copii iar el se va ocupa de serviciu.

Horoscop 2021 Neti Sandu Balanţă

Balanţa are de câştigat pentru că e semn de aer, la fel ca dominanta anului, Vărsătorul. Este mai ales un câştig în plan sentimental. Dacă, spre exemplu, vrea copii, poate o să fie nevoie de un tratament pentru că Saturn nu dă voie uşor dacă nu te-ai rezolvat pe tine şi relaţia în  are te afli. Vărsătorul pentru Balanţă mai reprezintă şi casa creativităţii, vin tot felul de idei şi le pun în practică. Poate să apară cineva care să se armonizeze cu Balanţa, ea e uşor de mulţumit, dar îi e greu să aleagă pe cineva pentru că, dacă nu se potriveşte, trebuie să facă eforturi foarte mari să ascundă lucrul ăsta numai ca să-i fie bine. Balanţa e dispusă să facă nişte compromisuri sufleteşti numai ca să fie cu cineva.

Citeste si EXCLUSIV Horoscop 2021 Mariana Cojocaru. 2021 va fi anul debusolării VIDEO

Horoscop 2021 Neti Sandu Balanţă Scorpion

are in casa parteneriala marte cu uranus. sefii au mari pretentii, situatii neobinuite si tb sa reacioneze si se poate sa fie o probl si acasa. el vrea sa schimbe acasa, sau sa priemasca pe cineva la ei sau sa se mute cu chirie. exista niste motive pt care totul se petrece in casa. nimic nu merge simplu, pt ca e saturn care te pune sa muncesti sis a cheltuiesti. poate sa fie si doar preocuparea pt casa si asta sa insemne casa parteneriala care te obliga sa faci acte, dar aceesi casa inseamna si probl de cuplu . marte urnaus poate intr+o clipa sa strice or elatie. pt unii actiunea va fi cu paretnerul de cuplu, pt alştii cu aprtenerul de afaceri.

Horoscop 2021 Neti Sandu Balanţă Săgetător

Contextul astral se manifestă la Săgetători mai ales în casa comunicării. Jupiter, patronul lor, e aici, dar aici e şi Saturn şi acesta îl blochează când vrea să vorbească. Dar Saturn s-ar putea să-l înveţe o lecţie de diplomaţie pe comunicare. La ei, sunt mai multe probleme pe parcursul anului. Apare o problemă tehnică pe care va trebui s-o stapaneasca. Poate îşi schimbă serviciul. Conjuncţia Jupiter şi Saturn se manifestă la modul că unul vrea mult, altul vrea putin si tot timpul vor exista aceste tendinţe simultan.

Horoscop 2021 Neti Sandu Balanţă Scorpion Capricorn

Capricornii au scăpat de examenul la care i-a supus Saturn şi acum Jupiter s-a instalat in casa banilor, iar Capricornul va trebui să primească mulţi bani. Dar Saturn temperează acest câştig. Din fericire, Capricornul ştie să trăiască din puţin şi să se strângă la pungă şi atunci o să se descurce foarte bine cu această conjuncţie Jupiter, bancherul zodiacului, Saturn, marele auster. Vor trebui să fie atenţi în dragoste. Situaţia riscă să se destabilizeze. Se bazează pe faptul că partenerul îl iubeşte, dar s.ar putea ca partenerului să-i dea altcineva mai multă atenţie, iar acest lucru îl trezeşte la realitate pe Capricorn.