HOROSCOP 2021 CRISTINA DEMETRESCU. Când faci bani, când se strică relaţia, când e bine să călătoreşti

2021 are patru eclipse în loc de șase, câte a numărat 2020. Cu cât mai puține, cu atât mai bine, căci Eclipsele descătușează mereu energii ce tulbură lumea, vremea, mințile oamenilor și direcția vieții

13 ian. 2021, 17:32
HOROSCOP 2021 CRISTINA DEMETRESCU. Când faci bani, când se strică relaţia, când e bine să călătoreşti

HOROSCOP 2021 CRISTINA DEMETRESCU.

Anul 2021 este radical diferit față de anul precedent, fiți siguri de asta! Cu excepția unor predispoziții rigide care ne vor crea senzația de labirint, în primul rând în luna ianuarie, apoi februarie, iunie și decembrie – însă un labirint căruia îi vom găsi ieșirea – pentru că ea există, este un an ce abundă în aspecte astrale deosebit de armonioase, unele chiar sublime, care vor aduce întregii omeniri, sentimentul benefic al ieșirii dintr-o criză, pe care cu toții am trăit-o, mai mult sau mai puțin intens, mai mult sau mai puțin dramatic. Labirintul înseamnă jocul final, examenul, căci nimic din lumea aceasta nu poate fi trecut ușor și tot ce ne încearcă, ne întărește.

HOROSCOP 2021 CRISTINA DEMETRESCU. 2021 are patru eclipse în loc de șase, câte a numărat 2020. Cu cât mai puține, cu atât mai bine, căci Eclipsele descătușează mereu energii ce tulbură lumea, vremea, mințile oamenilor și direcția vieții. Cum Venus și Marte retrogradează o dată la doi ani, acesta este anul în care luăm o pauză de la a fi răsuciți și înșurubați după capriciile celor doi pătimași. Matricea astrală a ceea ce a fost Pandemie se destramă, încă din decembrie 2020 Intrarea celor două planete sociale, Jupiter cel Norocos și Saturn cel Înțelept, în Vărsător, semnul viitorului și al evoluției prin știință, îl vor lăsa stingher pe Pluton, Zeul Infernului și al Morții. Pluton va cădea într-un somn adânc, pentru mult timp de acum înainte. Nu va mai distruge, așa cum a făcut-o când cei doi, Saturn și Jupiter, tatăl și fiul, pesemne au stârnit o gâlceavă, apropiindu-se de el, tulburându-l, încă din decembrie 2019.

Horoscop 2021 cu Cristina Demetrescu: „Sectorul banilor e cam prost până în vară. 2021 va aduce antidotul divin pentru planetă”

Atunci a început Pluton să răstoarne și să scuture lumea, pentru a schimba ceva. Acum Jupiter si Saturn in Varsator sunt extrem, extrem de ocupate cu stiinta, descoperirile de orice gen, nu doar cele din laborator si anul se anunta abundent in stiri legate de noi succese ale oamenilor de stiinta.

Anul începe încă din prima zi cu o confuzie de direcție, definită de Neptun în tensiune cu axa Nodurilor Lunare, Destin/Karma, cu mișcări haotice și idei încrucișate, în care lipsește o strategie de comunicare despre ceea ce se dorește a fi repunerea într-o ordine a omenirii. Avem chiar un element rigid, de Lună în Leu, încă din prima zi a anului, un aspect naiv al celui care nu se pricepe, dar opune rezistență. Ar trebui creată o ordine, dar unii merg în față, alții în spate, alții nu se hotărăsc în ce direcție să o apuce. Dacă Jupiter cel Norocos este ca un sol care aduce oamenilor vești bune – cufărul cu nestemate și cheia eliberării – Saturn, și el traversând zodia norodului mult, trebuie să vină cu educație și învățare, cu organizare și ordonare, pentru ca darurile să nu fie risipite. Jupiter în Vărsător aduce optimism, dar nu seriozitate! Jupiter este chiar copilul lui Saturn, iar rolul patern, saturnian acum, este de a înfrâna entuziasmul tânărului care tinde sa irosească oportunități, să se piardă în idealuri, și nu în fapte. Jupiter în Vărsător, zice de bucurie “hop” înainte de a sări gardul, se laudă cu ce va fi sau cu ce va face, înainte de a se fi apucat de muncă, vrea să readune oamenii, să organizeze petreceri, vrea ca prietenii să se revadă, că Timpul trece. Însă Saturn, mai matur și mai precaut, vrea să îi despartă, sunt convinsă că dintr-un motiv serios.

Horoscop 2021 Cassandra: Bani, carieră, dragoste. Cine primeşte totul pe tavă!

HOROSCOP 2021 CRISTINA DEMETRESCU. Saturn are cheia Timpului și parcă îl aud zicând: ”Încă nu a venit Timpul!” Bineînțeles, „lumea” va da vina pe Saturn, pe profesorul cel rău, nicidecum pe Jupiter cel nesăbuit, căci cel din urmă are o charismă aparte. Procesul de vindecare va fi lent și se va finaliza abia la sfârșitul lui 2022 și aici nu avem un tranzit compact, ci unul cu trei etape: 13 mai – 28 iulie 2021, 29 decembrie – 10 mai 2022 și 29 octombie – 20 decembrie 2022, atunci când Jupiter va intra smerit în zodia Pești, precum un student la medicină, care nu mai pierde nopți și nu mai irosește banii tatălui, ci vrea să își manifeste rostul Christic, de tămăduitor. Orice accelerare utopică, aberantă a acestui proces îl va trimite în eșec, repetență, întârziere, risipă de bani. Vor fi trei etape de vindecare pentru că omul trebuie educat și ajutat să înțeleagă, cu răbdare sau poate că ceva nu va funcționa atât de bine și există ajustări ce trebuie făcute. Vărsătorul se aseamănă cu un mozaic, deci nu vom avea o singură variantă de vindecare, ci mai multe. Oare care vaccin va fi cel mai eficient dintre toate, când până și Marketingul este un profet departe de a fi transparent?! Dacă m-aș pricepe la medicină, aș mai vorbi, dar nu vreau să cad în derizoriu, din respect față de cei avizați.

HOROSCOP 2021 CRISTINA DEMETRESCU. 21 ianuarie aduce un aspect fără precedent, chiar atunci când Soarele va intra în zodia Vărsătorului, alăturându-se celor doi, Jupiter și Saturn. Se vor produce, astfel, tensiuni majore între Soare, Jupiter și Saturn pe de o parte și Uranus, Marte, Lilith și Luna din Taur pe de altă parte. Pe data de 31 octombrie am descris pe larg acest aspect pe pagina mea de facebook și nu am să mai repet cuvânt cu cuvânt, ci am să vă rog să intrați și să citiți ce am scris. Acum doar voi aminti faptul că harta astrală cu care debutează noul an, arată ca o sală de competiții de Olimpiadă sau Campionat, nu internațional, ci mai degrabă intergalactic, cu mai multe sectoare de desfășurare a unor probe sportive unu la unu de tipul sporturilor de contact: luptelor, scrimei, boxului, probe grele, agresive. Perechile de adversari care se luptă pentru întâietate, sunt Viitorul și Trecutul, Modernul și Tradiția, Digitalizarea și Clasicul, Libertatea și Constrângerea, Vi-ziunea și Investițiile, Progresul și Resursele, Cererea și Oferta, Aerul și Pământul, Ordinea și Anarhia, Grupul și Individul, Idealismul și Pragmatismul. Sunt sigură că mai sunt câțiva și pe banca de rezerve. Toată energia degajată de aceste aspecte grele arată ca omenirea va intra epuizată în noul an, mai mult, stând pe o acumulare de energie, precum o bombă cu ceas.

HOROSCOP 2021 Mihai Voropchievici. Anul SCHIMBĂRILOR masive. Zodiile care îşi găsesc în sfârşit sortitul

HOROSCOP 2021 CRISTINA DEMETRESCU. Va fi un an mult mai ofertant, dar este nevoie mai întâi să ne tragem sufletul și să trecem cu bine de surprizele lui ianuarie. Avem scenariul în care un tânăr frumos, deștept, școlit, bine îmbrăcat, are a doua zi de dimineață un interviu la cea mai puternică firmă ce îi poate oferi șansa de exprimare a potențialului, iar el se prezintă încercănat, obosit, mirosind a băutură, după o noapte nedormită, agitată, practic lipsit de orice sursă de energie, care să îl ajute să plece cu un capital în noua colaborare. Doar înțelepciunea si empatia angajatorului , îl pot ajuta și îi mai pot da o șansă. Jupiter traversează Vărsătorul în două segmente temporale: 20 decembrie 2020 – 13 mai 2021, iar ceea ce înseamnă a doua șansă 28 iulie 2021 – 29 decembrie 2021.

Dacă oamenii nu vor sacrifica sărbătorile de iarnă din 2020, anul 2021 poate debuta cu transferarea informației Pandemiei, ce aparține anului trecut, dozată și numărată atent de aceiași Saturn și Jupiter pe semnul matematic al Capricornului, pe o structură mult mai anarhică, ce are loc în ianuarie, care poate aduce senzația că nu putem ieși din blocaj, dar nici că mai avem energie sau resursa umană să o gestionăm, iar explozia poate fi legata de numarul de cazuri de Covid.

HOROSCOP 2021 CRISTINA DEMETRESCU. Unde este Paradoxul? Cât de tare trebuie să ne temem sau mai degrabă cât ar trebui să ne lăsăm provocați de acest aspect? Am spus că Jupiter este fiul lui Saturn, iar Saturn fiul lui Uranus, respectiv bunicul lui Jupiter. Primii doi stau în casa celui de-al treilea, Uranus fiind stăpânul Vărsă-torului, o casă mai veche a lui Saturn. Tatăl și-a adus fiul în casa bunicului, iar bunicul, Uranus, stă din 2018 în Taur.  Saturn (pământ, conservator, trecut) este în Vărsător (aer, modern, viitor), Uranus (aer, modern, viitor) este în Taur (pământ, conservator, trecut). Părintele se joacă de-a copilul și copilul se joacă de-a părintele. Saturn este îmbogățit și încurajat de optimismul lui de Jupiter, iar Uranus este păgubit de Lilith și Marte în Taur, ce aduc cu ele o criză a resurselor.

Saturn construiește, Uranus scutură, pentru că standardele viitorului sunt mult mai ridicate. N-aș spune că bunicul își invidiază fiul și nepotul pentru că ar duce-o bine în casa lui, în timp ce el trece printr-o criză, ci mai degrabă faptul că nu îi lasă să facă greșeli, adică stă cu ochii pe cei doi. Este ca și cum, dacă ar fi existat Mașina Timpului, cineva din trecut pleacă în viitor, iar cineva din viitor se întoarce în timp, într-un schimb de experiență. Cel din trecut se adaptează greu la tot ceea ce este nou, iar cel care se întoarce în trecut, trebuie să rămână detașat sau să intervină în așa fel încât, dacă va fi necesar să scoată un element de la baza “Castelului de Chibrituri”, să o facă pentru a asigura mai mult echilibru, nu pentru a genera prăbușirea lui. Trecutul, prezentul și viitorul rămân în contact. Cei doi călători în timp se cunosc, știu unul de celălalt, învață unul din experiența altuia, dar acum vor sta pe nisipuri mișcătoare, căci misiunea lor este să ajute, nicidecum să perturbe. Cu toate acestea, există riscuri și vom mai simți turbulențe, efecte adverse, câtă vreme acest proces nu este încheiat cu succes.

Horoscop Mariana Cojocaru 2021. Trei zodii, la răscruce de drumuri

HOROSCOP 2021 CRISTINA DEMETRESCU. Careurile dintre planetele aflate pe Vărsător și Taur pot genera fenomene anarhice, explozive, seismice, antisociale, imprevizibile, atipice, utopice, păguboase, sabotante, dar acestea nu se pot desfășura concomitent și nici peste tot pe suprafața globului, ci vor fi fenomene multiple, cu incidente necunoscute. Data de 21 ianuarie este relativă sau nu. Acum, pe cvadraturile majore se aruncă piatra în apă, iar februarie, iunie și decembrie reprezintă cele trei unde de propagare ale fenomenului din ianuarie. Dacă, și nu mă îndoiesc că Dumnezeu ne iubește, nu va fi un mare fenomen, ci vor fi mai multe și mai mici sau multe amenințări care nu se vor confima ulterior.

Pământul mai are de traversat și alte lecții și când acestea se suprapun, semnul financiar al Taurului, prost aspectat, aduce informația de blocaj financiar, economic.
Însuși procesul de vindecare și ieșire din Pandemie poate fi sabotat prin atacuri cibernetice, căci prin nou înțelegem că toată informația este stocată electronic. Uranus alături de maleficii Lilith și Marte generează fenomene colective ce au legătură cu banii, resursele, hrana, pământul, fenomene imprevizibile ce pot lăsa colectivități mari fără bani. În sens invers, Jupiter și Saturn în Vărsător aduc solidaritate și ajutor prin fonduri repartizate pentru a salva, acolo unde apar potențiale distrugeri.

Când am spus Aer versus Pământ, desigur m-am gândit la toată gama de fenomene naturale ce pot avea loc: cutremure, fenomene meteo severe, incendii, alunecări de teren, fenomene cosmice. Amintesc și sabotaje sau defecțiuni ce pot genera dezastre, tocmai fiindcă au legătură cu tehnologiile moderne: poluare, avarii la centrale nucleare, accidente aviatice sau avarii ale obiectelor trimise în spațiu, războaie cibernetice, explozii. Pentru că Taurul este implicat și această zodie face directă trimitere la bani: războaie economice internaționale, efecte Brexit, crize financiare, devalorizări ale unor monede, blocaje ale burselor, crize ale resurselor naturale. Nu în ultimul rând, efectele economice pot declanșa mișcări sociale ample care amendează politici retrograde și care nu se adaptează la Omul Nou. Din păcate, poate reapărea terorismul, sporadic. În sens invers, se fac eforturi la nivel înalt pentru combaterea multora dintre aceste probleme.

Repet, nu pot avea loc toate și nu pot avea loc pretutindeni!! Aceasta este doar o descriere astrologică a unor posibile fenomene de tip imprevizibil ce nu pot fi cu adevărat anticipate de nimeni, pentru că natura lor rămâne necunoscută. Deoarece ele se formează pe semne fixe, Taur/Vărsător, sunt mai dure, inevitabile, de exemplu acumularea de energie a unui conflict, dezechilibru, blocaj evolutiv, poate atinge un punct terminus în care se declară că „așa nu mai merge”, iar această declarație o poate face un om simplu, un grup, o țară, un Guvern, Pământul, aura energetică a Pământului sau poate chiar Universul.
Totul se croiește pe cvadratura dintre Uranus și Saturn (tatăl și fiul) ce se va repeta la grad perfect în februarie, iunie și decembrie, însă ianuarie pare să fie cea mai complicată lună a lui 2021. Evenimentele de tip spontan apar peste noapte, rar pot fi prevăzute, cum sunt cele meteo, distrug, apoi încetează. Nu seamănă deloc cu ce s-a întâmplat în 2020 când am avut tot anul un context lent, care s-a adâncit, s-a răspândit, pentru că Pluton aduce contagiune sau care a fost invizibil, pentru că Pluton este Zeu peste Infernul subteran. Sunt diferite atât cauzele, cât și concluziile. În 2020 am traversat un context de schimbare impusă, iar în 2021 apar fenomene venite pe conștiința colectivă, care scutură, mai degrabă, decât să acționeze perfid precum Pandemia.

HOROSCOP 2021 CRISTINA DEMETRESCU. Societatea civilă a protestat împotriva multor nereguli legislative, politice, de mediu, legate de încălzirea globală, de exploatare abuzivă a unor resurse naturale, în special a pădurilor – plămânii acestei planete – împotriva poluării, a războaielor, rasismului, a politicilor de migrație, a libertăților civile, BREXIT etc. Alți oameni însă, au fost indiferenți și s-au gândit doar la binele lor, fără să conștientizeze că sunt parte dintr-un întreg global. Unele lucruri s-au schimbat, altele nu. Uneori este greu ca buturuga mică să răstoarne carul mare, însă persistența ideologică nu poate să nu marcheze societățile și erele. Despre asta este vorba acum. Omenirea se va confrunta exact cu nivelul său de ignoranță sau de conștiință și cred că cei care au luptat cumva sau au ajutat sau au fost voluntari, filantropi, activiști, fără să înțeleg prin asta o serie de aberații înguste, patologice și fără sens demonstrat, vor avea protecție mai mare. În 2020, când Covidul urmărea nivelul spiritual, lovea în vibrațiile joase, în 2021, totul se repartizează în funcție de conștiința colectivă.
Saturn rămâne în Vărsător până pe 7 martie 2023, Uranus va ieși din Taur în 26 aprilie 2026.

Să revenim la tranzite mai simple:
Prima retrogradare a lui Mercur este între 30 ianuarie și 20 februarie și va avea loc într-un Vărsător extrem de aglomerat de planete în februarie. Stiți deja ce trebuie evitat pe Mercur retrograde: fără contracte, mai puține drumuri, atenție la comunicare, însă în Vărsător trebuie să aveți grijă cu aparatele din casă, mai ales ca existând risc de explozii, nu e de joacă nici cu gazele, nici cu elecricitatea. Nu vă apucați pe Mercur retrograd să schimbați sisteme. Totuși, se pot strica niște obiecte de uz casnic, electrice în special, dar și autoturismele. Atenție la ce se poate pierde din memoria calculatorului: poze, fișiere, documente. Faceți un back-up pe un hard extern. Aveți în general grijă cu comunicarea în mediul online. Mult haos pe aici ! Faptul că șirul întreg de Lună Nouă, Venus, Mercur, Soare, Jupier și Saturn realizează aspecte frumoase cu axa Nodurilor Lunare aflată pe axa Gemeni-Săgetător, se pare că se vor face progrese în învățământ, se vor deschide anumite drumuri, dar nu toate, devreme ce avem Karma pe Săgetator care până la final de 2021 afectează nu doar circulația internațională și poate genera tot felul de situații cu efecte internaționale, economice, diplomatice și cum anticipam cu toții, posibile “războaie” ce pleacă de la vaccinurile anti-Covid. De călătorit în afara granițelor țării, fiecare circulă pe socoteala și buzunarul lui. Februarie este o lună a ciudățeniilor, probabil ne vom minuna și de ce este pe Pământ și în Cosmos.

HOROSCOP 2021 CRISTINA DEMETRESCU. Ieșirea lui Marte pe 5 martie din Taur degajează puțin pământul, banii, hrana, prognozele agricole, dar rămâne Lilith până pe 18 iulie. Mă și gândeam, o criză alimentară ne-ar mai lipsi! După Covid, gripa porcina și aviară ar fi cireașa de pe tort, dar sunt scenarii posibile. Mare atenție cu investițiile!!!! Nu pot cuprinde cu analiza tot, dar fiecare trebuie să fiți atenți la buzunare. Cei care au afaceri, blocajele sunt mai mult în prima parte a anului. Repet, labirintul are o poartă de intrare și una de ieșire, nu se va cădea chiar într-un puț de mare adâncime și mă refer la toți cei cinstiți, dar….nu săltați miza, când vedeți nori la orizont! La necinstiți nu știu, Uranus guvernează conștiința! În martie scăpăm de anumite constrângeri, dar în același timp, de acum înainte se formează și mai multe aspecte frumoase ce aduc relaxare, noutăți, vești bune, desco-periri, inovații, proiecte și idei noi, puterea de a o lua de la zero, pentru mulți, viziuni fantastice, inteligență creativă.

HOROSCOP 2021 CRISTINA DEMETRESCUAspectele armonioase trec granița dintre Martie și Aprilie, dar acum devin și mai eficiente și puternice, creând efecte solide, iar tendințele revoluției moderne recuperează din dezavantajul din ianuarie și februarie. Avem un avans serios în ceea ce înseamnă progres, nivelul de adaptare al oamenilor la noile informații, slăbesc lanțurile rigide ale ideilor vechi, domenii precum învățământul, transporturile, aviația, cinematografia, ingineria, ingineria genetică, energia, toate intră pe vibrații prietenoase. După 25 aprilie, intrarea suitei Soare, Venus, Mercur în Taur, alături de Uranus, ne aduc aminte că încă suntem într-un război sau hai să îi zicem mai dulce, competiție, între Nou și Vechi, în acel scenariu în care doi oameni unul din trecut și altul din viitor, trec unul în timpul celuilalt, pentru a ajuta la adaptarea planetei la noile energii cosmice. Nu doar omul evoluează, ci și întregul sistem planetar. Suntem pe drumul cel bun, Saturn trimite semnale benefice Destinului, încă se construiește, iar fisurile de la începutul anului, au trecut deja de procesul de reparare.
Luna Mai aduce energii și mai bune, decât până acum și vine momentul să ne eliberăm de suferințele create de atașamente și tipare vechi, informații toxice ce au pătruns în sistemul nostru mental, emoțional, dar și în compor-tamentul nostru. Pandemia ne-a învățat să ne rezumăm la cât ne trebuie și să nu mai consumăm energie inutilă, căci tot de la noi consumăm. 2020 a fost o școală foarte bună, iar acum, în luna Mai, pare ca traversăm o etapă terapeutică, în urma căreia putem să vindecăm anxietăți, depresii, boli, printr-o curățare și purificare de cele mai vechi idei, gânduri, mesaje subliminale, tipare de educație, frici, programe autodistructive. Luna Nouă în Taur din 11 mai ne pune față în față cu astfel de programe și atașamante vechi. Mai țineți minte, frica de ziua de mâine? Toți avem undeva, în Univers, un “cont” deschis pe care l-am alimentat cu muncă, evoluție, învățare, fapte bune de-a lungul tuturor reîncarnărilor. Toți avem abilități, zestre astrală. Nu depindem de patronul X sau Y, decat atunci cand nu suntem pregatiti sa ne desprindem sau cand suntem fericiti asa. Autoritatea supremă ramane Dumnezeu. Dacă nu aveți proiecte de viitor, nu se deblochează “banii” și vă învârtiți în cerc crezând că nu veți putea niciodată accesa un anumit stil de viață pentru că asta e, nu sunt bani. Îndrăzniți, cereți, proiectați, învățați, munciți, riscați, ascultați-vă, desprindeți-vă și totul se va capitaliza! Da, unii nu vor avea niciodată, dar nici nu sunt dispuși să facă vreun efort de voință. Totul este în echilibru!
Aglomerarea de planete într-un Taur “locuit” de Uranus ne ajută să stăm față în față cu sistemul nostru de valori. Ce ne place, ce ne ajută, ce ne hrănește, ce ne trebuie, ce nu ne trebuie, la ce aspirăm? Uranus poate schimba ordinea peste noapte, mai ales acum, iar Lilith chiar face ca unele lucruri prioritare să treacă în coada listei și invers.
Eclipsa totală de Lună în Săgetător din 26 mai, prima din 2021, vine cu impactul nevoii de raportare la spiritual a acestui sistem valoric, și bine face! Sigur, într-un context în care interesul global se referă la anumite rezultate medicale, la ieșirea omenirii din criza Pandemiei, impactul internațional al acestei Eclipse poate să nu fie unul minunat. Este posibil ca logistica, transportul, distribuția și comunicarea referitoare la noile vaccinuri să aibă de suferit.

Evenimentul special al lunii Mai, pe lângă Eclipsă, este intrarea în 13 mai a lui Jupiter în Pești, vechiul său domiciliu, acolo unde această planetă are cea mai mare putere de a conecta oamenii la energiile divine, deținând astfel cel mai autentic rol de vindecare și autovindecare, atât în privința Pandemiei, cât și a ceea ce am amintit trei paragrafe mai sus, legat de vindecarea fiecărui individ în parte, de propriile blocaje. Jupiter rămâne în Pești până pe 28 iulie, dar retrogradează între 20 iunie – 17 octombrie. Faptul că Jupiter are trei escale în Pești, unde își exercită rolul terapeutic, cu revenire în semnul științific al Vărsătorului, sigur că poate face ca acest proces să fie mai fragil, mai anevoios, cu reîntoarcere la procesul de cercetare din laborator pentru unele ajustări sau poate doar cu necesitatea de a informa mai clar despre ce este vorba. Nu va fi un vaccin, vor fi poate mai multe! Poate exista confuzie, dar un lucru este cert, de undeva de Sus, cei care au cercetat, au primit informație pentru a găsi leac, pentru ceea ce a adus boala și suferința la nivel mondial între 2 decembrie 2019 și 20 decembrie 2020. Dacă Jupiter în Pești nu va reuși pe deplin să își exercite rolul de vindecare, acesta este motivul pentru care revine încă de două ori în 2022.

HOROSCOP 2021 CRISTINA DEMETRESCU. În altă ordine de idei, Jupiter în Pești reprezintă o binecuvântare pentru cei care au nevoie de răspunsuri din alt plan, pentru cei care își caută harul, vocația, talentul, pentru cei ce doresc a se conecta la niveluri superioare pentru a se inspira, crea și pentru a intui, găsi, pentru cei care acum descoperă un sens în credință și biserică, pentru cei care caută vindecare trupească, emoțională și mentală, pentru a găsi doctorii și terapeuții minunați care să facă lumină într-un proces greu de vindecare. Jupiter în Pești aduce închideri karmice, minuni, fertilitate, mântuire, amplifică puterea rugăciunii, protecția Divină. Finalizează cu bine evenimente nefericite poate întinse pe mai mult de 12 ani, aduce rezolvări de tot felul, căci fiecare își cunoaște penitența, eliberarea de astfel de penitențe, blesteme, ispășirea păcatelor, prin canon sau expirarea termenului, curajul unora de a închide relații, colaborări, procese toxice, amplifică acele componente ale sistemului de valori legate de spiritual. Jupiter în Pești este ca un trofeu la final de cursă și ne anunță că totul se va termina cu bine!!

Pentru că m-am referit la vindecare, fac o paranteză, pentru a aminti segmentele anatomice vulnerabile cu precădere până la 18 iulie sunt cele legate de boli cardiovasculare, dantură, patologii orale sau ale maxilarelor, ORL, endocrinologice, psihologice prin dezordine de alimentație, complicații ale mecanismului de înghițire a alimentelor în urma unor patologii orale, boli ale segmentului cervical al coloanei, dar si ganglioni cervicali sau glande parotide. După 18 iulie posibile probleme sau sechele ale căilor respiratorii, patologii ale toracelui, inclusiv legat de coloana vertebrală, dureri de brațe sau intercostale cu cauze ascunse, legate de inimă sau coloană, risc de fracturi ale membrelor.
A doua retrogradare a lui Mercur este din 30 mai până pe 22 iunie și are loc în zodia Gemeni. Această retrogradare se suprapune peste perioada eclipselor, o Eclipsă de Soare tot în Gemeni în data de 10 iunie, ceea ce complică mult sectorul Gemenilor, o zodie duală, ce guvernează învățământul, examenele, transporturile, comunicarea, activitatea comercială, tot ce este legat de acte, informare, pe cale orală sau scrisă. Aceste aspecte pot genera confuzie, răzgândire, minciună, infidelitate prin amplificarea dualității, blocaje în fluxul activităților mai sus menționate, accidente, având în vedere opoziția dintre Marte și Pluton din 6 iunie, ceea ce înseamnă că impulsivitatea este la cote maxime. Cuvintele pot genera traume, adevărate furtuni emoționale, așadar, mare atenție la această perioadă! Tăcerea este uneori de aur. Trigonul frumos dintre benefici din 4 iunie, nu îi lasă pe toți să își prindă urechile sau să facă lucruri necugetate, în funcție de inspirație.

Spuneam că în iunie, Uranus și Saturn reintră în tensiune pe semne fixe și rigide și acest aspect are loc toată luna, creând un sentiment recurent de constrângere. Mi se pare mai important să fim atenți la deciziile pe care le luăm de aici înainte și mai puțin la faptul că ne putem trezi în blocaje temporare, cu multe pe cap și în multe direcții de alergat, datorită haosului din zodia Gemeni. Acest Horoscop va fi citit de majoritatea dintre voi la sfârșit de 2020, așa că aveți timp să programați lucrurile în așa fel încât să nu vă aglomerați atunci. Evenimentele pe Cruce Fixă se amplifică odată cu intrarea lui Marte în Leu, alt semn fix, așa încât la sfârșit de iunie, început de iulie avem o configurație cu planete grele, al cărei mesaj este destul de complicat, iar acum cuvântul de ordine este impasul. Există acolo, undeva, o bombă cu ceas!
Între 9 -18 iulie, Lilith pe ultimul grad al Taurului poate genera unele probleme care toate au un numitor comun: banii! Mare grijă în acest interval de grad anaretic. Vestea bună este că Taurii scapă de Lilith, dar pentru alte nouă luni vulnerabilitatea se mută în zodia Gemeni. Acum, la început de tranzit pe Gemeni, Lilith formează Cruci Duble, aparținând Karmei de ignoranță. Tensiunea cu Jupiter, dar și cu Venus, face ca în luna iulie să existe riscul de a rata oportunități, de a nu asculta Sinele, de a nu face ce trebuie, prin profesie sau conștiință de om, rațiunea strâmbă poate sta de-a curmezișul inspirației și fluxului firesc al lucrurilor, minciunile pot genera suferință. Nu vă bazați atât de mult pe vorbe în această perioadă. Erorile de comunicare sunt uriașe! Mai mult, oamenii ignoranți sunt marcați de acest tranzit și cei care se agață de chestiuni superficiale, cei al căror nivel spiritual nu îi ajută să discearnă Binele de Rău. Unele gânduri nebunești pot face mult rău, cei tulburați capătă putere și pot atrage victime. Gemenii guvernează străzile, iar Lilith amplifică unele evenimente, infracțiuni, atacuri din stradă. Adolescenții și tinerii pot fi mai vulnerabili, atât ca victime, cât și ca agresori.

HOROSCOP 2021 CRISTINA DEMETRESCU. August încă aduce la început tensiunile lui Iulie, însă încet, încet, planetele încep să formeze din nou aspecte armonioase, așa încât să se păstreze vibrația pozitivă a acestui an. Putem fructifica energiile benefice din zodiile de Aer și Pământ, cu toate riscurile acelor erori pe care le menționam. Discernământul nu lasă ca greșeala să se manifeste. Cumva este nevoie, nu doar să ne dăm seama unde poate fi strecurată o eroare, cred că se și vede, doar că unii aleg să ignore ceva ce știu că nu este bine. Este un moment bun pentru a construi și pentru planurile grele, dar paragraful ce urmează avertizează că trebuie să aveți grijă cu cine vă asociați.

Între 1 și 19 septembrie Lilith face conjucție cu Destinul și acum este o problemă! O decizie proastă luată acum, creează efecte la fel de proaste pe 10, 20, 30 de ani, poate toată viața. Când Ispita se întâlnește cu Destinul, din nou zic, nu vă faceți că nu știți ce este aceea Ispită. Știți, dar poate nu vreți să deschideți ochii sau credeți că nu vede nimeni. Saturn veghează și contribuie cu suficient suport pentru a nu greși. Puteți fi în egală măsură victimele minciunii, furtului, înșelătoriei sau puteți genera asta. Recomandarea mea călduroasă este ca în această perioadă – cu toate că acum vorbesc de ceea ce văd la grad maxim, însă acest aspect poate fi activ o lună și jumătate înainte și după – este să nu bateți palma cu nimeni, să nu vă lăsați hipnotizați de persoane necunoscute, valabil și în amor, să nu dați detalii prea multe despre voi, să nu angajați oameni noi, nu angajați echipe noi de construcții sau zugrăveală, nu mutați copiii la alte școli! Atenție la nivelul de pregătire al copilului dacă urmează un examen important, alegeți atent profesorii. Toate sectoarele guvernate de Gemeni pot fi vulnerabile, însă mai prost este că o idee rațională și ruptă din context, poate distruge o întreagă construcție filosofică de viață. Frații, surorile, vecinii, amicii sau relațiile cu aceștia sunt vizate. Greu de acoperit tot ce poate decurge de aici. De exemplu nu intrați în asociere cu un frate. Nu începeți un proces. Nu construiți o întreagă poveste pe o minciună. Stați departe de adultere și de dulcea și perfida lor ademenire. Nu vă gândiți la profiturile pe termen scurt, ci analizați consecințele pe termen lung. Nu începeți acum școala de șoferi! Nu cumpărați acum o mașină. Nu vă urcați în mașină cu un necunoscut sau cu cineva nesăbuit.

Depășind acest mic conflict de interese, această intersectare a Căii Vieții cu Ispita, septembrie este o lună foarte relaxată și frumoasă, căci și ispita acționează perfid și nu veți ști prea curând ce preț cere. Cum spuneam, poate aflați când va fi prea târziu! Este un moment în care puteți simți că vă relaxați sau vă reechilibrați. Posibil ca această relaxare, unora să le aducă neatenție sau nepăsare. Am auzit femei înșelate de soți, care au trecut prin suferință, că a venit și pentru ele timpul să înșele, pentu că și lor li s-a făcut cândva rău! Of! Este de asemenea o perioadă foarte prolifică pentru cei inovatori, cei care scriu sau cei care mediază anumite conflicte. Este bun pentru promovarea în mediul online.

HOROSCOP 2021 CRISTINA DEMETRESCU. A treia și ultima retrogradare a lui Mercur din acest an are loc în Balanță între 26 septembrie și 18 octombrie. Acolo este și Marte și dacă cineva nu se ține de cuvânt, se răzgândește, nu respectă o înțelegere, un contract, abandonează ideea unui parteneriat, a unei căsătorii, se lasă cu tărăboi. Altfel, Marte poate aduce mediere printr-o terță persoană. Cele două părți declanșează un foc de paie temporar, dar totuși, miza relației, având în vedere posibilele victime colaterale, copii, angajați etc sau chiar a finalizării pe cale amiabilă a unui parteneriat sunt importante. Procesele de meditație asupra unei probleme sunt mai lungi. Foarte bine că se întâmpla așa! Măcar să se meargă pe calea corectă. Dar nu așteptați de la această perioadă să se respecte cuvântul dat din partea cuiva. Bazați-vă pe voi și nu promiteți nici voi că ajutați, până nu aveți un tablou complet al capacității, resurselor și disponibilității voastre de a vă implica în treburile altora sau de a vă lua angajamente în numele altora.

HOROSCOP 2021 CRISTINA DEMETRESCU. Dincolo de Mercur retrograd, avem o altă lună fascinantă, cu aspecte frumoase pe semne de Aer. Și, Doamne, cât au mai suferit zodiile acestea, Gemenii, Balanța și Vărsătorul, în ultimii trei ani! Pare că este un proces de vindecare sau de conștientizare a ceea ce a vrut să ducă la starea de acum. Atunci când există un deznodamânt, când un travaliu duce spre un rezultat sublim, sigur că devii mai înțelept și nu te mai lupți cu întrebarea toxică: “De ce mi s-a întâmplat mie?” Se pot crea alianțe, prietenii pe termen lung. Universul aduce împreună oameni care au un țel comun, care sunt meniți unul pentru altul, creează chiar grupuri unite, prieteni, echipe de lucru, succesele la nivel de echipă sunt bucuria tuturor, fără să simtă cineva că are merite în plus. Poate chiar o națiune întreagă devine marea câștigătoare a laurilor. Venus în Săgetător îndulcește temporar, pentru o lună, segmentul internațional greu încercat din 5 iunie 2020 până la sfârșitul acestui an și nu doar atât, face chiar magie! Se deschid drumuri. Se îngroapă securea războiului, relațiile diplomatice sunt definitorii. La nivel de individ, Soarta nu mai are granițe. Dacă este să întâlnești pe cineva, acel om poate fi ascuns și pe alt continent, prietenii, internetul, avioanele, poate chiar o emisiune la tv sau radio, fac culoar către o iubire, un mentor, un prieten. Îndrăzniți să visați și visele vor deveni realitate! Spuneți cu voce tare ce vă doriți, nu ascundeți în interior, astfel dați putere intențiilor!

În noiembrie, doar pe tranzitul Soarelui cât și al lui Marte și Mercur în Scorpion, dar și datorită unei Luni Noi în Scorpion în opoziție cu Uranus, avem din nou surprize mai greu de digerat și picătura care umple paharul. “Așa nu mai merge!”, veți gândi. Probabil că vor gândi și alții la case mai mari, însă acolo unde s-au făcut greșeli repetate, unde s-a ignorant un standard, unde nu s-a aplicat o lege, unde lucrurile s-au învechit sau au putrezit, unde s-au ignorat semnalele de avarie sau neînțelegerile au continuat fără să se stea la masa tratativelor, așa cum 2021 a oferit, pana acum, în repetate rânduri, acolo ceva se va bloca, nu va mai funcționa de la sine, va sări în aer la propriu sau doar la figurat. Ce să mai vorbim de Eclipsa Parțială de Lună din Taur formată în 19 noiembrie? Este cireașa de pe tort cu tot cu opoziția Marte/Uranus pe aceeași axă Taur/Scorpion. Stați cuminți și nu vă asumați riscuri! Norocul, adică Jupiter, tensionează Eclipsa, deci norocul, dar și înțelepciunea și adevărul, se ascund în această lună. Saturn intră din nou în Cruce fixă, și să nu uitați că încă avem fenomenul de labirint. Odată cu trecerea Soarelui în Săgetător pe 22 noiembrie, aspectele se îmblânzesc, evident, deși este de menționat că toată luna Noiembrie alte aspecte armonioase aduc oameni inteligenți la un loc, acolo unde este nevoie să rezolve probleme complicate. Până și știința s-a născut din neajunsuri și din acest punct de vedere este chiar o lună bună. Ce se va descoperi va fi util pentru totdeauna! Este o lună foarte bună pentru iubirile celor maturi, trecuți prin viață, ce vor experiențe profunde, pentru cei care nu mai au răbdare cu micile necazuri ale iubirilor trecătoare sau false și aleg sau atrag matur. Încă nu ați reușit să înțelegeți că iubirile se atrag? Înseamnă că încă aveți ceva de lucrat la voi!

HOROSCOP 2021 CRISTINA DEMETRESCU.  4 decembrie aduce o Eclipsă Totală de Soare în Săgetător. Axa Nodurilor Lunare trece pe 23 decembrie de pe axa Gemeni/Săgetător pe axa Taur/ Scorpion. Despre asta voi vorbi la anul. Opoziția cu Lilith din Gemeni pe această ultima sută de metri a Karmei pe Săgetător încă poate perturba drumurile, afacerile internaționale, îngreunează aflarea adevărului, în anumite situații, poate crea efecte grave ale unor lucruri făcute de mântuială, apare conflictul între spiritul de explorare și rațiunea îngustă care blochează o cercetare, un drum, o evoluție. Fără îndoială, aspectele puternice de la Jupiter și Saturn în armonie cu Luna Nouă, au puterea de a demonstra celor care vor să pună bețe în roate prin rațiuni absurde, că greșesc. Succesul este asigurat, dar se consumă mult mai multă energie pentru a se obține un lucru. Este mai ușor să faci rău decât bine. Contează mult tăria de caracter și crezul fiecăruia.

HOROSCOP 2021 CRISTINA DEMETRESCU. Așa cum am mai spus, în decembrie se formează ultima cvadratură perfectă între Saturn și Uranus, un blocaj la nivel de grup, între grupuri, mai mici sau mai mari, prin prisma intereselor fiecărui grup în parte. Lilith în Gemeni creează erori în comunicare, minciuni, acte false, plagiat, furt. Cu atât mai mult, 13, 14 decembrie îl poziționează pe Marte pe Nodul Sud Karmic în zodia Săgetător. Ultima oară când Marte a stat pe Karma din Capricorn, în România a intrat primul caz de Covid. Acum va fi altceva, probabil nu la fel de grav, doar vreau să subliniez că impactul acestui aspect este ca și cum, Karmic vorbind, te lovește ceva din spate, nu știi ce, ceva care se ține după tine, de când s-a generat o cauză ce conduce la acest efect. Da, are legătură cu o “dușmănie” cauzată de noi. Nici în decembrie 2021, până pe 23 decembrie, când Karma iese definitiv de pe semnul Săgetătorului, nu recomand călătorii lungi. Poate de Crăciun și Revelion 2021/2022, dar planurile, sub impactul intempestiv al lui Uranus prost aspectat, se fac abia pe ultima sută de metri, nu cu un an înainte.
Jupiter reintră în Pești pe 29 decembrie și procesul de vindecare a Planetei continuă și în 2022.

Sursa