Horoscop 2022. Astrologul Alexandru Păunescu: „Anul 2022 este un roller coaster”

Retrogradările lui Mercur au loc pe două semne zodiacale, trecând de la semnele de aer la cele de pământ.

04 ian. 2022, 19:04
Horoscop 2022. Astrologul Alexandru Păunescu: „Anul 2022 este un roller coaster”

Horoscop 2022. La fiecare început de an, pe lângă rezoluții și planuri, mai avem nevoie de ceva. De certitudini. De predictibilitate. Și cum pandemia ni le-a luat, oamenii își îndreaptă mai des ca niciodată atenția către specialiștii din domeniile spirituale, scrie Astrosens.

Alexandru Păunescu este membru al Asociației Astrologilor din România. Deși foarte tânăr, el studiază astrologia din 2012, tarotul din 2014, iar din 2019 este licențiat în psihologie cu teza de licență care tratează Transferul în consultațiile astrologice. Pasiunea pentru psihanaliză îi aduce un mare plus în practica sa astrologică. Plus că îi place să aprofundeze orice subiect. După cum spuneam într-o prezentare despre el acum ceva timp, în Alexandru veți găsi un mix inedit între pasiune, tehnică și muncă.

Horoscop 2022 Cristina Demetrescu: Ce zodii se află sub o stea norocoasă. Atenţie, Luna Neagră şi karma pândesc la fiecare colţ
Horoscop 2022. Alexandru Păunescu, despre anul 2022
Din punctul meu de vedere, anul 2022 este un roller coaster. Retrogradările lui Mercur au loc pe două semne zodiacale, trecând de la semnele de aer la cele de pământ. Astfel, în ianuarie, mai și septembrie vom avea senzația că am rezolvat chestiuni într-un mod foarte ușor, dar situațiile care au primit doar o soluționare de moment vor reveni către noi cu efecte mult mai puternice decât înainte. Deciziile se vor schimba în mod capital, în conformitate cu efectele pe care le trăim. Așa că vom vedea că una se spune acum, dar peste 1-2 săptămâni lucrurile se vor muta la 180 de grade.

Jupiter se plimbă de asemenea între Berbec și Pești în perioada retrogradării. Ne grăbim să facem lucruri, dar apoi regretăm. Atenție la excesul de zel, urmat de un exces de remușcări. Totuși, Saturn care retrogradează în Vărsător ne deschide mintea și nu vom folosi aceleași tehnici vechi pentru probleme noi. Vom căuta soluții în acord cu vremurile pe care le trăim.

Horoscop Mariana Cojocaru: 7 planete retrograde, momente grele pentru zodii, DATORII KARMICE. Nu s-a mai întâmplat aşa de la revoluţia din 1989
Este un an al relațiilor, mai ales a celor semnificative. Nevoia de consolidare și de integrare este mare. Mulți vor dori să își întemeieze familii, să pună bazele unui cămin. Aceste nevoi pot apărea dintr-o teamă de singurătate sau pe baza unei crize existențiale. Dar totuși este un an al lucrurilor durabile. Ceea ce este construit acum pare a rezista multă vreme.

 

La nivel social se observă o serie de reforme, mai ales în ceea ce privește piața imobiliară, ajutorarea familiilor și a categoriilor defavorizate. Financiar lucrurile vor fi instabile, se vor da indemnizații și fonduri, dar vor exista și majorări de taxe pentru că există un exces de zel în sumele consumate fără un plan.

Sistemul birocratic poate beneficia de optimizări, astfel încât prezența fizică nu mai fie necesară, lucrurile să se desfășoare mai rapid, fără prea multe documente. Însă aceste optimizări pot veni și cu încurcături: informații eronate, informații lipsă, căderea sistemelor informatice. Dar există mult potențial.

Se pare că acțiunile din acest an au în vedere oamenii și necesitățile lor. Față de anul trecut se vede o atmosferă mai relaxată, uneori chiar imprudentă, o dorință de a compensa vremurile restrictive. Per general, anul mi se pare bun pentru debuturi profesionale individuale:  mai ales pentru antreprenoriat. Există un echilibru de forțe intre individual și colectiv.

Justiția și dreptatea în raport cu corupția și infracționalitatea rămân teme de interes, cu evenimente ce vor avea reverberații în domeniul social. Poporul și voturile ca opinie democratic exprimată vor avea o importanță mai mare decât până acum așa că vom asista la reorganizări ale clasei politice în conformitate cu dorința societății. Ne menținem trendul de integrare europeană, dar drepturile omului căpătă mai mult sens acum, mai ales că există și multă susținere.