Horoscop 2022: Bat clopote de nuntă pentru 5 zodii norocoase care-şi vor întâlni iubirea!

5 semne zodiacale care cel mai probabil vor întâlni  dragostea în 2022 – Nativii din zodia Berbec, Taur, Gemeni, Rac și Scorpion găsesc dragostea adevărată

15 feb. 2022, 21:33
Horoscop 2022: Bat clopote de nuntă pentru 5 zodii norocoase care-şi vor întâlni iubirea!

Horoscop 2022: În cele din urmă, este în natura umană să vrem să iubim și să fim iubiți. Nu ne naștem singuri pe pământ, suntem legați de corpul cu care venim și nici nu vrem să plecăm singuri. Din fericire, niciodată nu este prea târziu pentru a găsi dragostea. Unii ar spune că dragostea are un gust și mai dulce mai târziu în viață, odată ce ambii parteneri au atins o anumită plenitudine și sunt capabili să-și satisfacă mai bine nevoile celuilalt.

Horoscop Minerva. Ce zodii sunt lovite de noroc în această săptămână. Conjuncţia Mercur-Pluto schimbă tot!

Anul 2022 ar putea fi în sfârșit anul iubirii pentru mulți, dar mai cu seamă pentru nativii ș ascendenții acestor cinci semne zodiacale. Dacă ai găsit deja dragostea, lucrurile se vor îmbunătăți anul acesta și dacă nu, atunci poate că acum este momentul tău. În 2022, planetele legate de dragoste, pasiune și intimitate se vor alinia. Ceea ce determină cel mai mult care zodii vor fi cele mai norocoase în dragoste este atunci când Venus, planeta relațiilor este echilibrată cu energia lui Marte. Și când Jupiter intră în joc, crește și șansele de a întâlni oameni grozavi. Poziția Lunii, în special a Lunilor pline și a Eclipselor de pe cer, în raport cu Soarele poate indica și momente ale destinului sau întâlniri care ar putea schimba pentru totdeauna unele vieți amoroase ale acestor zodii.

Zodia Berbec (21 martie – 20 aprilie): Schimbările vor aduce oportunități
Berbec, fii gata, pentru că anul acesta te va provoca pentru a te împinge către schimbare și creștere, menite să te pună pe drumul către noi oportunități. Modul în care răspunzi la aceste provocări va lua în considerare rezultatele tale în relații. Spre norocul tău, planetele sunt de partea ta, ceea ce te va ghida intuitiv către deciziile care ți se potrivesc cel mai bine pentru destinul tău.

La începutul anului 2022, Venus se află în Capricorn, deschizând ușile unei comunicări eficiente. Fii clar cu privire la intențiile tale și va da roade în a doua jumătate a anului, când Jupiter va intra în semnul Leu, umplând aerul de pasiune.

Horoscop 2022: Zodia Taur (21 aprilie – 21 mai): Nimic nu te va deranja
Taurul este cunoscut a fi încăpățânat, va trebui să îți amintiți în mod activ să îmbrățișezi schimbarea în acest an, deoarece este singura modalitate de a-ți deschide ochii și mintea la ideea de iubire și de a fi una cu ea, având o stare de spirit deschisă pentru a primi acest pur sentiment.

Calea către iubire este clară pentru tine anul acesta, așa că atâta timp cât te miști în direcția corectă, vei întâlni în mod firesc persoana pe care trebuie să o găsești pe parcurs.

EXCLUSIV Horoscop Adi Bunea 14-20 februarie 2022. Parcursul malefic al Soarelui ne determină să alegem răul în detrimentul binelui. Leii intră în posesia unor informaţii preţioase, Balanţele îşi atrag antipatia celor din jur. VIDEO

Horoscop 2022: Zodia Gemeni (22 mai – 21 iunie): Vei lua decizii importante
Va trebui să iei niște decizii importante anul acesta. Se pare că ai destinul tău romantic în mâinile tale. Dacă alegi să nu faci nimic, nimic nu se va întâmpla, dar dacă profiți de entuziasmul tău, îți vei permite să folosești forța puternică din tine pentru a deschide noi uși și a face conexiuni noi romantice profunde.

Anul 2022 este anul puterii pentru tine. Aceasta înseamnă să îți consolidezi relațiile existente și să construiești relații puternice și durabile atunci când întâlnești oameni noi. Să nu îți fie teamă de cât de repede se schimbă sentimentele tale față de pretendenți, doar intuiția ta îți va arăta ceea ce ai nevoie cel mai mult, potrivit ce-spun-astrele.ro.

Horoscop 2022: Zodia Rac (22 iunie – 21 iulie): Spune „adio” stagnării
În ceea ce te privește, viața ta amoroasă s-ar putea să fi stagnat de prea mult timp. În 2020 și 2021, parcă nimic nu s-a schimbat. Fie relația ta existentă a devenit confortabilă și aproape pasivă, fie căutarea ta de iubire s-a oprit. Nu renunța, pentru că 2022 pare anul în care relațiile tale vor merge în sfârșit înainte.

Schimbarea energetică va începe să aibă loc în anul 2022 cu Venus și se va termina în semnul Capricorn, devenind mai puternică în timp. Astrele arată că se fac conexiuni noi, așa că să nu îți fie teamă să te întorci la lucruri simple și să lași magia să se întâmple!

Zodia Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie): Angajamentul este la orizont
Scorpion, ai șanse mai mari să găsești dragostea anul acesta. Nu numai că Jupiter va fi în cea de-a cincea casă a iubirii în mare parte a anului 2022, dar o vei avea și pe Neptun în a șaptea casă a relațiilor dedicate. Aceasta înseamnă că este timpul să lași deoparte aventurile mărunte și să fii serios în privința persoanei cu care vrei cu adevărat să te angajezi, pentru că, dacă îți asumi riscul, există șanse mari să câștigi lozul cel mare. Să nu îți fie frică de angajament, pentru că doar așa poți ști dacă aceasta este persoana potrivită pentru tine.