Horoscop 2022 Cristina Demetrescu: Big Bang financiar, cu explozie şi implozie. Pluton, planeta morţii, are efecte negative

Celebrul astrolog a analizat evenimentele care vor influenţa viaţa zodiilor anul viitor. Din păcate, nu scăpăm de probleme, dar vor fi şi oaze de bucurie.

02 nov. 2021, 15:15
Horoscop 2022 Cristina Demetrescu: Big Bang financiar, cu explozie şi implozie. Pluton, planeta morţii, are efecte negative

Horoscop 2022 Cristina Demetrescu.

Astrologul spune că pandemia de COVID-19 aduce schimbări majore în plan financiar, profesional, dar și în sectorul relaționar. Vor fi afectate bugetele, elevii vor avea o lecție serioasă de învățat, infracționalitatea cibernetică va crește, alimentele se vor scumpi, iar lumea va face eforturi pentru supraviețuire. Astrologul Cristina Demetrescu a analizat perioada prin care trecem și a expus cele mai importante evenimente care ne bat la ușă.

Horoscop noiembrie-decembrie 2021 Cristina Demetrescu: Burnout pentru multe zodii, dar un final de an fericit pentru cele mai multe
„Traversăm o perioadă bipolară. Este ca și cum lumea s-a împărțit în două tabere: hiperactivii și ultrapasivii. Luna Nouă din 23 aprilie în Taur mută accentul de pe strategia de „război”, vehiculată de mulți lideri de state și de medici aflați în prima linie în lupta cu această pandemie, tablou care este în ultima lună sub patronajul Berbecului, pe subiecte fierbinți legate de bani, economie, hrană, agricultură, ce se află sub patronajul Taurului. Luna Nouă și Uranus în Taur imprimă, până la data de 22 mai, un caracter extrem de imprevizibil acestei perioade. Toată lumea face planuri și crede că lucrurile se vor întâmpla conform cu ceea ce preconizează, dar Uranus poate răsturna oricând și cele mai vizionare predicții. Un alt aspect al Lunii Noi este explozia de idei referitoare la felul în care fiecare dintre noi, dar și la nivel colectiv, prin decizii guvernamentale, vom încerca să supraviețuim, să depășim și să facem lucrurile cele mai profitabile. Ceea ce a avut loc pe 23 aprilie este ca un Big Bang financiar, cu explozie și implozie, fapt ce afectează bugetele multora, iar planurile de investiție trebuie luate de la zero, anulate, sau amânate, până la sedimentarea tuturor particulelor generate de acest fenomen astral exploziv”, spune Cristian Demterescu pentru taifasuri.ro.

„Între 22 martie și 1 iulie, Saturn în Vărsător ne permite tuturor să privim printr-o lunetă spre viitor și, chiar în aceste trei luni, primim multe informații despre ce va fi. Trebuie doar să stim să descifrăm. În funcție de inspirația fiecăruia, ideile de azi vor deveni sursele de câstig de mâine. Acum se vede cel mai bine care sunt vulnerabilitățile și, dacă Destinul urmează să intre în zodia dublă a Gemenilor de la 5 iunie pentru un an și jumătate, este pentru a ajuta oamenii să se „dedubleze”. Dacă abilitatea cuiva era să fie ghid de turism sau make-up artist și în această perioadă activitatea a avut de suferit, pentru viitor ar trebui să păstreze ce știe, dar nu strică niciun back-up, cum ar fi o școală de asistente medicale sau obținerea unui permis de conducere de tip C sau D, care să permită, oricând, o a doua variantă, în cazul unor asemenea situații”, mai spune astrologul.

Horoscop Cristina Demetrescu: Alinierea planetelor în Casa Morţii anunţă catastrofe medicale. Sunt vizaţi copiii

Horoscop 2022 Cristina Demetrescu. „Pandemia este acum și va mai crea probleme până în decembrie 2022, până când se va reuși o vindecare a planetei și o eradicare a bolii. De la anul, se vor vedea rezultatele terapiei și, când spun asta, mă bazez pe traseul în trei etape al lui Jupiter în Pești, ce patronează VINDECAREA. În 2022 va fi, însă, greu.  În 2022 va fi cea mai scăzută natalitate. Elevii au cumva noroc pentru că vor avea examene mai ușoare. Aliatul lor este Venus din Gemeni ce, anul acesta, din pricina retrogradării, stă patru lui pe acest sector astral. Gemenii guvernează învățământul primar și gimnazial, însă toată întorsătura are legătură și cu Destinul ce intră în aceeași zodie a Gemenilor însoțită de trei eclipse în iunie și în iulie, plus Mercur și Venus retrograde exact în perioada inițială în care ar fi trebuit să aibă loc examenele. Destinul în Gemeni spune că așa trebuia să se întâmple lucrurile, că elevii au și ei o lecție de învățat din fenomenul global prin care trec, fapt ce le va marca viața în fel și chip. Ce nu știu elevii este că sunt generația experimentală a viitorului în care Saturn în Vărsător, zodia care guvernează internetul și digitalizarea, „lucrează” la un proiect de studiu la distanță. Copiii au scăpat de carte anul acesta”

Horoscop 2022 Cristina Demetrescu. „În general, atunci când se petrec evenimente cu victime și decese, așa cum dictează acum Pluton, Planeta Morții, căci Pluton este Hades, Zeul Infernului și al Subteranelor, trebuie să se știe că aceste evenimente crează schimbări ireversibile. Lumea nu va mai fi niciodată cum a fost, chiar dacă ne vom vindeca și vom merge liberi pe străzi. Mulți vor schimba direcția, orbita, felul de-a gândi, dar cu atât mai mult, profuzimea aspectului astral plutonian, denumit simbolic „Moarte și Renaștere”, vrea să și ajute, să ne inspire, așa ca să nu ne mai plângem de inactivitate. Mintea noastră trebuie să fie vie și deschisă ideilor noii lumi. Pluton este amplificat de Jupiter de trei ori anul acesta, sfârșit de martie, început de aprilie, ultima parte a lui iunie și mijloc de noiembrie.  Cât mai stă Destinul în Rac, până la 5 iunie, atunci când trece în Gemeni, mișcarea noastră ar trebui limitată, căci Rac înseamnă „acasă” și, probabil, este un sens în asta. Din 5 iunie, ne vom mișca mai mult, pentru că Gemenii guvernează strada. Însă Rac înseamnă și Sine și este extrem de important să dăm ascultare Vocii Interioare, reducând, pe cât posibil, vocile minții care mai colectează și mesaje subliminale. S-a făcut liniște în Lumea Noastră pentru că trebuie să auzim ceva. Poate, ceva ce ne privește pe toți sau trebuie să auzim ceva al nostru care vine de la misiunea fiecăruia în parte. În previziunile mele spuneam că 2022 este precum un culoar care ne traversează din Trecutul de până în 2019 inclusiv, în Viitorul care a început din 2021. 2022 este doar un Prezent, o stație de Gară, un terminal de Aeroport. Momentan, nimeni nu pleacă nicăieri. Cei care părăsesc această lume, sunt cei care predau ștafeta celor care vin, spiritele noi ale Viitorului și, acest fapt, este definit de Destinul în Rac, Rac însemnând „Intrarea Spiritelor Noi pe Lume”. Este greu de înțeles pe moment, dar cât de curând vom afla cu toții încotro vom merge, ca în toate momentele de intersecție ale omenirii, când astfel de evenimente au schimbat cursul radical și au reașezat oamenii pe locurile potrivite”, mai spune Demterescu.


loading...