Horoscop Cristina Demetrescu: Alinierea planetelor în Casa Morţii anunţă catastrofe medicale. Sunt vizaţi copiii

Celebrul astrolog atrage atenţia că, deşi nu mai suntem în perioada cu Mercur retrograd, influenţa planetelor este nocivă mai ales pentru anumite ascendente ale zodiilor.

24 oct. 2021, 23:15
Horoscop Cristina Demetrescu: Alinierea planetelor în Casa Morţii anunţă catastrofe medicale. Sunt vizaţi copiii

Horoscop Cristina Demetrescu: Alinierea actuală a planetelor afectează sănătatea tinerilor şi copiilor, astfel că nu urmează o perioadă deloc bună din punct de vedere astral, a spus Cristina Demetrescu, „Nu cred că problema este tratată cu suficient de mult discernământ, pentru că trecem printr-o cumpănă şi se pare că de data aceasta partea vulnerabilă a societăţii sunt tinerii şi copiii, şi nu doar din punct de vedere al învăţământului, cât şi al sănătăţii.

Cristina Demetrescu: „Marte, planetă de foc, a intrat pe un semn de pământ. 2021 este un an atipic, e pentru noi un borbârnac”
Iar perioada următoare nu va fi mai bună nici măcar cu această vacanţă forţată, că până acum copiii tot acasă au stat.

Cristina Demetrescu: „Bărbaţii acestei ţări, care pe vremuri străpungeau duşmanul la piept cu sabia, se tem de un vaccin”

Dacă înţelegem că noi, adulţii, românii care ne-am bătut în piept cu valori, cu Protecţia copilului şi alte lucruri pe care trebuie să le facem pentru copii, e bine să ştim că aceşti copii sunt ai tuturor, noi suntem adulţii care trebuie să ne sacrificăm viaţa pentru copiii noştri.

Bărbaţii acestei ţări, care pe vremuri deschideau la cămaşă ca să străpungă duşmanului pieptul cu sabia, în momentul de faţă le e frică de un vaccin. Am ajuns nişte laşi, laşii societăţii”, a spus astrologul Cristina Demetrescu, la Antena 3.

Ea susţine că perioada care vine este una „critică” pentru sănătatea copiilor, explicând că e vorba de o cumpănă pentru România, fiind Saturn în opoziţie cu Saturn care are loc pe Casa morţii.

Horoscop Cristina Demetrescu. Cristian Demetrescu: „Perioada următoare e critică pentru sănătatea copiilor, nu ne-am mai confruntat niciodată cu o astfel de lecţie, e o cumpănă pentru România”

„Perioada următoare este foarte critică pentru sănătatea copiilor, trebuie să înţelegem că nu ne-am mai confruntat niciodată cu o astfel de lecţie, este o cumpănă pentru România, Saturn în opoziţie cu Saturn se produce pe Casa morţii.

Horoscop Cristina Demetrescu octombrie 2021. Zodiile răsfăţate în amor şi financiar. Mercur retrograd nu le atinge

Vă confirm că din punct de vedere astrologic este o intensificare până în luna decembrie, până pe finalul lunii. Putem să salvăm şi de aici înainte nişte vieţi, nu de luni, cum a zis domnul preşedinte”, a atras atenţia astrologul Cristina Demetrescu.

Horoscop Cristina Demetrescu: „România joacă într-un film prost şi nu mai putem să dăm vina pe regizor”

România joacă într-un film prost numai că de data asta nu mai putem să dăm vina pe regizor. Aici deja sunt nepregătiți. Cadrul este prost, actorii, regizorul, tot ce ţine de situaţia generală este delicată şi fiecare până la urmă poate să facă ce trebuie pentru el.

Nu ne-a ajutat nici Mercur care  a fost retrograd şi nu a lăsat loc pentru negocieri. Undeva, criza politică se va prelungi(…). Avem pe 20 octombrie o lună plină în zodia Berbecului care înseamnă casa puterii pentru România, preşedinte, Guvern, motiv pentru care trag speranța că după aceste episoade retrograde, tot în zona asta stă Marte care e planeta războiului cumva, în loc să scoată la suprafață ce trebuie pentru noi a scos la suprafața tot felul de orgolii.

Din finalul lunii octombrie sper, cel puţin din punct de vedere politic, să ne mai liniștim puţin pentru că este nevoie de stabilitate politică acolo unde trebuie luate decizii.

Din 18 iulie de când a intrat Luna neagră în zodia Gemeni care este şi zodia preşedintelui şi zodia lui Ludovic Orban, oamenii au început să zică lucruri trăsnite. Luna neagră în Gemeni e foarte proastă pentru comunicare.

E adevărat că Luna plină este în zodia Berbecului, care este zodia lui Florin Cîţu, dar pe de altă parte Luna nouă în Berbec aduce ceva nou. Avem nevoie de ceva nou”, a spus astrologul Cristina Demetrescu.