Horoscop 2022 Mariana Cojocaru. Karma grea anul viitor, multe zodii sunt lovite de cumpene

Astrologul Mariana Cojocaru a realizat horoscopul pentru anul 2022. Veștile sunt destul de mari pentru zodii. Fiecare nativ va trece prin momente de neuitat.

28 dec. 2021, 00:14
Horoscop 2022 Mariana Cojocaru. Karma grea anul viitor, multe zodii sunt lovite de cumpene

Horoscop 2022 Mariana Cojocaru.

Anul viitor este o adevărată provocare, o adevărată aventură pentru mulți dintre noi. Este un an al renașterii, dar și unul în care vom primi câteva semnale că nu suntem pe drumul corect. Previziunile generale făcute de Cojocaru arată un an în care oamenii vor avea marcaje pe carieră, dar și pe viața sentimentală.

Horoscop Urania 2022. Atenţie la Mercur retrograd, ce zodii au noroc cu carul, ce zodii sunt lovite de ghinioane

Berbecii au parte de cumpene sentimentale în 2022 și o serie de afecțiuni karmice ascunse. Nativii de foc trebuie să știe că au nevoie de o minte care să fie focusată pe familie în primul rând și apoi abia pe zona de carieră.

Taurii au un an al extremelor. Unii pot evolua foarte bine, dar la un moment dat se pot bloca, mai ales în perioada eclipselor. Alții pot intra în extrema cealaltă: separări, divorțuri, schimbări în carieră bruște.

Horoscop RUNE ianuarie 2022. Cine câştigă mulţi bani, ce anunţă pietrele mistice

Gemenii pot întâmpina problemele pe care nu au reușit să le rezolve în 2021. 2022 este un an, totuși, eliberator, mai ales din primăvară.

Racii dau de necaz din cauza lui Lilith. Lilith se va juca cu sănătatea și cu sentimentele nativilor de apă. Presiunea va fi mare asupra lor.

Horoscop 2022 Mariana Cojocaru video: 

Leii au provocări în zona de familie. Provocările care vin sunt ok pentru ei, căci ele aduc și anumite oportunități.

Fecioarele vor trebuie să fie atente la tot ce ține de familie, copii, de misiunea lor în lume. Trebuie să țină cont de străinătate dacă vor să plece afară, de chestiuni care țin de studii.

Balanțele au un an de provocări interioare majore. Soarele natal va face aspect de cuadratură cu Venus retrograd la debut de 2022. Asta va amplifica anumite conflicte din sufletul lor.

Scorpionii au o perioadă dificilă. Simt o presiune nevăzută care a început pe 19 noiembrie 2021 și va continua și în 2022.

Problemele nerezolvate în anul 2021 se vor agrava în 2022 pentru Săgetători. Pe axa karmică, apar și câteva eliberări. Unele lucruri pot scăpa de sub control, asta dacă nu sunt foarte atenți.

Capricornii au nevoie de suport emoțional, de afectivitate. Este un an în care totul se concentrează pe suflet. Vărsătorii va avea un an plin de constrângeri. Îi poate salva seriozitatea și profesionalismul.

Peștii se confruntă cu anumite dureri ascunse care pot ieși la lumină. Lucrurile se precipită și se complică din primăvară, când Lilith intră în Rac. Previziunile Marianei Cojocaru au fost făcute la Antena Stars.