Horoscop Urania 2022. Atenţie la Mercur retrograd, ce zodii au noroc cu carul, ce zodii sunt lovite de ghinioane

Vezi ce spune horoscopul anului viitor pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești.

27 dec. 2021, 13:04
Horoscop Urania 2022. Atenţie la Mercur retrograd, ce zodii au noroc cu carul, ce zodii sunt lovite de ghinioane

Horoscop Urania 2022.

 Horoscopul anului 2022 pentru fiecare semn zodiacal – Este acea perioadă a anului și, în afară de ziua noastră de naștere, în această perioadă a anului, fiecare individ se întreabă ce soartă și destin îi așteaptă în anul următor. În timp ce conștiința cerească și forțele cosmice sunt în continuă mișcare, uneori simțim că suntem la mila lor. Anul 2022 promite să fie un an de schimbare pentru toată lumea! Anul acesta va exista energie ambițioasă, dar fundamentată. Energia Pământului este senzuală, cu toate simțurile implicate în fiecare experiență. Vom vedea fapte mari de energie artistică, atât imaginative, cât și organizate. Călătoriile lungi, educația, locurile îndepărtate, spiritualitatea, ipocrizia, religia, visele și dezvoltarea superioară către conștiința superioară, iubirea, sunt accentuate în anul 2022. Ne putem aștepta să apară idei noi și să se dezvolte noi căi spirituale în viețile noastre. Este timpul să ne dezvoltăm interesele în viața noastră spirituală. Ar putea deveni mai ușor să călătorim pe distanțe lungi și mai ieftin. Pe fiecare din noi ne așteaptă un an unic, care nu se va mai întoarce înapoi. Să ne bucurăm așadar de tot ceea ce ne așteaptă!

Horoscop Minerva pentru 2022. Zodia care va da lovitura pe plan personal. Toate dorințele i se împlinesc!
Horoscop Urania 2022 Zodia Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Horoscop Berbec 2022. Primul lucru de reținut este acela că, în 2022, vei fi nevoit să faci un pas înapoi. Cel puțin până pe 11 mai. Exact ce nu îi place unui nativ Berbec, nu-i așa? Este adevărat că, în 2021, ai trecut la următorul pas, ți-ai făcut destule planuri și strategii. Și chiar ai pus primele cărămizi. Prima zi a anului 2022 vine și ea cu o conjuncție Luna-Marte în casa a 9-a, ceea ce arată că ai buzunarul plin de idealuri. Dar tranzitul lui Jupiter în a 12-a casă își dorește să te ocupi mai întâi de problemele ferite de ochii lumii. De vindecare. Sănătatea ta sau a celor dragi, și cea fizică și cea emoțională. Ziua de 12 aprilie va da o conjuncție între Jupiter și Neptun, aspect ce îți va dizolva toate așteptările legate de viață și credința personală, tare păcătoase. Când Jupiter va începe să îți tranziteze semnul, pe 11 mai, vei primi un cocktail de energie și încredere. Pe care îl vei consuma până pe 28 octombrie, când Jupiter se va întoarce iar în casa a 12-a. Deci dacă vrei să lansezi un proiect, să faci o schimbare importantă, setează-ți de pe acum în calendar perioada 11 mai-28 octombrie. Anul începe cu Venus retrogradă și se termină cu Marte retrograd. Ce înseamnă asta? Că în prima parte a anului, recomandabil ar fi să îți rezolvi problemele relaționale, să scapi de persoanele toxice din viața sau să decizi să nu te mai implici în relații cu persoane indisponibile. Ai timp suficient până în martie să îți dai seama dacă partenerul este ceea ce trebuie și dacă merită să faci următorul pas cu el. Dacă nu vei simți asta, ei bine află faptul că relațiile începute după Venus retrogradă sunt mult mai autentice și sănătoase. Depinde doar de tine dacă vrei să dai putere altora sau dacă vrei să te tratezi cu respect. Marte își va începe tranzitul prin casa a treia pe 20 august și va retrograda acolo în perioada 30 octombrie-12 ianuarie 2023. Ce reprezintă casa a 3-a? Studiile, schimbările, mutările, călătoriile, comunicare. Mulți dintre nativii Berbec pot alege o reconversie profesională, vor începe să își monetizeze pasiunile sau vor decide că este cazul să meargă la unele cursuri. Indiferent de vârstă sau experiență.

Horoscop Mihai Voropchievici 2022. Pentru cine anunţă RUNELE un an plin de belşug

Horoscop Urania 2022 Zodia Taur (21 aprilie – 21 mai)

Horoscop Taur 2022. În 2022 vei începe să simți efectele schimbărilor făcute în 2021. Mai ales cele din sfera profesională. Și dacă nu ai avut curajul să ieși din zona de confort din proprie inițiativă, în 2022, schimbarea nu se va mai produce într-un mod lin. Ci cu obligații și responsabilități. Și pe alocuri cu dezamăgire și frustrare. Saturn va rămâne pe tot parcursul anului în casa a 10-a, a carierei, a statutului tău. Totul se va mișca în reluare și deși ești recunoscut pentru răbdarea proverbială, în 2022, te va frustra orice întârziere, orice moment în care vei descoperi faptul că viața nu se întâmplă doar după planurile tale. În plus, relația cu autoritățile (părinți, partener, șefi, colaboratori) va fi destul de rigidă. Cei care s-au preocupat în 2021 de progres, oricât de nesigur părea la început, vor culege roadele. Vor putea face următorul pas. În ciuda conjuncției Jupiter-Neptun din 12 aprilie care va face viitorul apropiat tare confuz, impredictibil și haotic. Vei avea impresia că nu te poți baza pe nimeni și nimic. Nu îți place să faci nimic în lipsa unui plan bine pus la punct. În 2022 te vei surprinde chiar și pe tine. Vei lua decizii pe ultima sută de metri, te vei alia cu persoane pe care nu le-ai fi considerat demne altădată, vei mai renunța la ideile fixe. Vei ajusta totul din mers. De fapt, noțiunea de compromis va căpăta alt sens. Să nu uităm de Uranus care îți va tranzita în continuare semnul, și care a scăpat de careul cu Saturn. Atașamentele tale, mai ales cele mai puternice, vor fi zguduite. Astrele doresc de la tine să devii mult mai autonom, să nu depinzi de nimeni și să nu îi faci nici pe ceilalți sa depindă de tine. Ruperea unei relații sau a unei colaborări nu este sfârșitul lumii. Posesivitatea poate deveni cel mai mare dezavantaj dacă nu vei lucra cu fricile tale. Frica de a pierde va fi o altă temă a anului 2022. Marte va tranzita casa a 2-a, a banilor și a valorii personale, din 20 august și până la finalul anului. Orice pierdere va lăsa loc altor șanse. Ce este vechi nu va mai produce profit, din contră.

Horoscop Urania 2022 Zodia Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Mai ții minte ce s-a întâmplat la serviciu în perioada 14 mai-28 iulie? Un eveniment, o colaborare, o discuție cu șeful. Astrele au vrut să te pregătească pentru 2022. Jupiter va tranzita casa carierei, va face o conjuncție cu Neptun pe 12 aprilie și s-ar putea să te trezești având un loc de muncă la care nu te-ai fi gândit. Sau să te angajezi undeva pentru ceva și când colo să fie altceva. În orice caz, trebuie să știi ceva. Orice veste proastă de la serviciu este un șut înainte. Tot în 2022 vei începe să vezi altfel și viața de cuplu. Vă veți schimba optica referitoare la oficializarea relației. Mulți veți dori să oficializați relația, însă se vor înmulți cei care nu vor mai dori să urmeze regulile societății. Mare atenție totuși la tendința de a sta în relații toxice, cu parteneri indisponibili. Laitmotivul anului 2022 va fi „următorul pas”. În carieră, în relație, în educație. Intrarea lui Jupiter în zona grupurilor și a prietenilor, în perioada 11 mai – 28 octombrie, va aduce noi oameni în viața ta, meniți să te scoată din zona de confort, să îți arate o altă lume. De asemenea, vei avea acces la unele evenimente pe sufletul tău. Dorința de studiu și de a călători se va menține. Dar Saturn vrea să faci lucrurile cu sens. Deci încearcă să nu fii turistul clasic.

Horoscop Pavel Globa 2022. Zodiile care vor fi lovite de norocul vieţii lor
Horoscop Urania 2022 Zodia Rac (22 iunie – 22 iulie)

Horoscop Rac 2022. Anul 2022 îți va readuce speranța. Îți vei regăsi credința interioară, cea care te va ajuta să pornești din nou la drum. Oricare ar fi acesta. Fie el unul spiritual ori concret. Călătoriile vor fi pe agenda ta mai mult ca niciodată. Orice pas făcut va avea o componentă de dezvoltare personală. Vei cunoaște oameni noi, diferiți de tine. Te vei implica în cauze și îți vei da seama că principiile și valorile celorlalți nu pot fi negociate. Conjuncția Jupiter-Neptun din data de 12 aprilie, din casa a 9-a, îți va ridica la fileu destule întrebări despre lumea în care trăim. Și s-ar putea să vrei să studiezi domenii noi. Indiferent de vârstă, educatie și alți factori, poți decide că este păcat să ai obiective mici. Și că, dacă vrei să îți lărgești orizonturile, trebuie mai întâi să cauți cunoașterea. În toate fornele ei. Poate ai avut un vis când erai mic și nu ai putut să îl duci mai departe din cauza multiplelor condiționări ale familiei sau ale altora. În 2022, nu trebuie să ai scuza este târziu și nu mai poți da vina pe nimeni. Pentru că în 2022, astrele vor să îți transmită că depinde doar de tine. Saturn va rămâne pe tot parcursul anului 2022 în casa a 8-a, ceea ce înseamnă că totul se mișcă lent sau cu obstacole atunci când vine vorba de fondurile comune, moșteniri, partaj sau bani obținuți din alte surse. Sau că este un an prielnic pentru a te gândi la viitorul îndepărat și să începi să pui bani albi pentru zile negre. În perioada 11 mai-28 octombrie, te poți decide să schimbi locul de muncă, poți obține o promovare, o funcție cu mai multă responsabilitate sau poți primi un proiect de pe urmă căruia vei avea doar de câștigat. Chiar și cei care nu mai sunt în câmpul muncii vor găsi unele ocupații menite să le schimbe statutul în comunitatea în care trăiesc. Și să le aducă respect. De asemenea, mulți vor dori să își pună pirostriile. În primele trei luni ale anului 2022, retrogradarea lui Venus și efectele post-retrogradare vor aduce mai multă claritate în relații și revelații. Cea mai importantă va fi aceea că nu poți schimba un om astfel încât să ai o relație ca în filme. Ci să îl accepți așa cum este dacă îl iubești.

Horoscop Urania 2022 Zodia Leu (23 iulie – 22 august)

În 2022 îți vei da seama dacă în 2021 ai luat decizia cea mai bună pe plan personal. Saturn va rămâne tot anul în casa a 7-a a relațiilor, deci vei te vei confrunta cu adevărul gol-goluț, fie că îți convine sau nu. Sau nu vei mai putea fugi de oficializarea/ruperea unei relații. Lui Saturn nu îi plac deloc jumătățile de măsură și îți va oferi destule provocări și teste până când te vei maturiza. Iubirea nu este obiectivă, însă tu poți deveni. În orice caz, și dacă iei o decizie, să știi că implementarea va dura destul de mult. Poți, de asemenea, să decizi să rămâi singur o perioadă. Vei avea nevoie de iubire, însă nu mai vrei să accepți pe oricine. Oricare ar fi situația, răbdarea îți va fi răsplătită. Persoanele cele mai dragi vor trece și ele prin momente mai neplăcute și vor avea nevoie de ajutorul tău dacă nu cumva să preiei chiar reponsabilitatea pentru bunăstarea lor. 2022 poate fi anul în care îți deschizi o afacere, găsești noi moduri de a-ți înmulți veniturile în afara banilor munciți sau cel în care primești sume de bani în urma unui credit, unei moșteniri sau de la partener. Atenție: trebuie să fii foarte atent în preajma datei de 12 aprilie. Conjuncția Jupiter-Neptun din casa a 8-a te poate face să crezi că ai dat lovitura. Depinde doar de tine dacă te vei implica în proiecte înșelătoare sau dacă vei intra în parteneriate cu oameni dubioși. Chestiunile pecuniare vor fi tot timpul în mintea ta. Între 11 mai și 28 octombrie, zona administrativă/juridică/educațională va fi destul de încărcată. Planurile tale vor prinde contur după 20 august, când Marte intră în casa a 11-a, a viitorului apropiat. Vei fi mai încrezător în șansele tale, vei comunica mai des cu oamenii de care ai nevoie și îți vei folosi toate resursele pentru obține ce dorești. Nivelul de popularitate va crește. Prietenii vor juca un rol important. Atât cei vechi, dar și cei noi din 2022. Aceștia îți vor recomanda un loc de muncă, îți pot prezenta viitorul partener sau te vor implica în evenimentele lor cele mai importante.

Horoscop Urania 2022 Zodia Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Horoscop Fecioară 2022. Configurația astrologică a anului 2022 te va obliga să nu mai exagerezi cu munca. Și să îți dai seama că viața personală are și ea nevoie de atenție și timp. Saturn, planeta maturității, va rămâne în casa a 6-a, casa muncii, pe tot parcursul anului. Lui Saturn nu îi plac exagerările, extremele, ci îi place doar ce este simplu și autentic. Dacă vei munci mai mult fără să ți se fi cerut, dacă vei exagera cu orele suplimentare, Saturn îți va atrage atenția că nu vei obține nimic în plus față de ceilalți. Doar că tu ai frici puternic înrădăcinate, te simți nevrednic, crezi că nu meriți nimic fără eforturi supraomenești. Autoflagelarea îți va aduce neajunsuri în plus. Jupiter se va afla în casa a 7-a, a relațiilor, în perioadele 1 ianuarie – 11 mai și 28 octombrie – 21 decembrie. Deci va fi timp suficient să o lași mai moale cu munca și să fii dispus să cunoști oameni noi. În preajma zilei de 12 aprilie, Jupiter va face o conjuncție cu Neptun. Acest aspect este ca o avertizare astrală. Atunci când îți vei alege un partener, fă tot posibilul să nu te lași păcălit, să nu ai ochelari de cal. Adică să nu te îndrăgostești de o persoană cu probleme afective serioase sau dependențe greu de vindecat. Cei care sunt într-o relație funcțională de ceva timp vor decide să o oficializeze. Relațiile dureroase vor avea două posibilități: vindecarea sau ruperea. Partenerii își mai pot da o șansă sau își vor da seama că statutul de victimă nu le mai aduce multe avantaje. În orice caz, așteptările ca partenerul să se schimbe vor fi falimentare din start. Astrele vor fi favorabile celor care doresc să își deschidă o afacere, să înceapă monetizarea unei pasiuni sau celor care vor să își renegocieze unele condiții financiare, ori la serviciu, ori în cazul unui partaj. Mai ales între 11 mai – 28 octombrie.

Zodia Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Horoscop 2022 Balanță Cuvântul pe care îl vei auzi cel mai des în 2022 va fi “responsabilitate”. Vei fi responsabil de bunăstarea unui părinte, de viața unui copil, sau pentru fericirea ta personală. Saturn se va afla pe tot parcului anului în casa a 5-a, cea a iubirii, a copiilor, a exprimării de sine și a creativității. Îți vei da seama că validarea mult așteptată din partea persoanelor apropiate nu va mai fi ca altădată. Saturn va opozita casa a 11-a, cea a anturajului. Dintr-o dată, prietenii și cunoștințele nu vor mai fi atât de prezente în viața ta. Dar nu pentru că nu te iubesc sau nu te apreciază, ci pentru că Saturn te obligă să te confrunți cu propria nefericire, nu să fugi de ea. Venus, guvernatorul tău, va fi retrogradă până pe 30 ianuarie, dar efectele retrogradării se vor întinde până pe 6 martie. Cu alte cuvinte, în primele trei luni ale anului 2022, vei fi obligat să înveți să pui limite între viața personală și cea profesională. Să decizi până unde pot interveni rudele în viața ta, dar și câtă putere le oferi colegilor sau șefilor. Și da, îți este frică să iei o hotărâre. Dar în 2022 nu vei mai putea juca rolul omul neutru. Trebuie să decizi cine mai rămâne în viața ta și cine nu. Între 1 ianuarie – 11 mai și 28 octombrie-21 decembrie, Jupiter va tranzita casa a 6-a, a muncii și a stilului de viață. Acest tranzit este menit ori să crească exagerat volumul de muncă, ori să te ajute să schimbi locul sau chiar domeniul. În orice caz, vei fi destul de harnic. Sănătatea va avea de suferit dacă nu îți schimbi obiceiurile. Cei care se știu cu probleme cronice pot găsi în 2022 specialiști care să îi ajute să își mai aline suferințele. Dar ce este cel mai important este tranzitul lui Jupiter, între 11-28 octombrie, în casa relațiilor și a parteneriatelor. O perioadă nemaipomenită pentru a-ți cunoaște partenerul mult visat, pentru a te căsători sau pentru a găsi curajul să ieși dintr-o relație disfuncțională/ să divorțezi. Marte, guvernatorul relațiilor, va fi retrograd între 30 octombrie – 12 ianuarie 2023. Deci vrei nu vrei, finalul anului 2022 te va confrunta cu problemele afective de care ai tot fugit.

Horoscop Urania 2022 Zodia Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Horoscop 2022 Scorpion Anul 2022 va fi prielnic acelora care vor copii, care vor să petreacă mai mult timp de calitate în preajma copiilor deja existenți, sau acelora care vor să iubească necondiționat. Să întâlnească acea persoană care să îi facă să viseze și să își accepte vechile cicatrici. Voi, Scorpionilor, veți învăța să fiți mai vulnerabili, onești, să visați, să fiți mai romantici și receptivi, să vă deschideți în fața iubirii și să să oferiți o șansă pasiunilor mai vechi sau noi. Conjuncția Jupiter-Neptun din 12 aprilie este prielnică pentru vindecare emoțională sau pentru aceia care își doresc mult copii. Indiferent de cum a fost procesul până atunci. De ce? Pentru că veți avea curajul să încercați și alte metode, tratamente sau tehnici. Indiferent de vârsta copiilor, veți avea parte de surprize plăcute din partea lor și de evenimente în care să fiți implicați. De asemenea, te poți împăca, ierta sau accepta un părinte care nu este exact așa cum ți-ai fi dorit. Mai ales dacă îți vei dori să devii și tu la rândul tău părinte. Îți vei da seama că nu mai are rost să aștepți să se schimbe. Și asta în mare fapt datorită lui Saturn care va tranzita în continuare zona familiei și a căminului. Pentru a deveni părinte, este nevoie să treci de la statutul de copil care se supără la adultul care acceptă care este situația. În perioada 11 mai-28 octombrie, Jupiter va tranzita sectorul muncii. Poți căuta un nou loc de muncă, poți renegocia condițiile actuale. În orice caz, vei munci mai mult ca altădată. Și nu doar la serviciu. Vor fi și mai multe responsabilități casnice. Orice s-ar întâmpla în 2022 pe planul personal și profesional, va trebui să ții cont de ceva: timpul tău liber. De cantitatea și calitatea lui, dacă îl folosești pentru educație sau bucuria sufletului tău. Construirea unei relații sănătoase începe cu modul în care te iubești pe tine. În 2022 ai permisiunea de la astre să devii mai egoist, mai vanitos și mai dornic de atenție. Dar asta doar după ce găsești timp să te iubești cât mai mult pe tine. Iubirea nu înseamnă răsfățuri superficiale, ci acceptarea propriilor limite.

Horoscop Urania 2022 Zodia Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Horoscop 2022 Săgetător În 2022 vei primi extemporal de la astre, vor dori să verifice dacă ți-ai învățat lecțiile din 2021. Dacă vei trece testul, vei începe să îți construiești o nouă fundație: o altă carieră, o relație sau o casă/familie. În funcție de maturitatea afișată, vei primi “cărămizile” necesare pentru fiecare “etaj”. Și totul începe, să știi, de la stabilitatea ta emoțională, de la acceptarea propriului adevăr și nu fuga după idealurile altora. Multitudinea evenimentelor familiale, majoritatea apărută pe neașteptate, îți va da viața peste cap. Dar vei găsi puterea interioară să treci peste orice și să transformi orice criză într-o oportunitate. Conjuncția lui Jupiter, guvernatorul tău, cu Neptun din 12 aprilie te va provoca serios. În ce fel? Nu vei mai ști cine ești, vei descoperi lucruri despre oamenii dragi la care nu te-ai fi gândit. Sau vei lua decizii care îi vor uimi pe toți. Dar o poți lua de la capăt. Dintr-o dată, vei fi mai atent la modul în care îți expui viața intimă. Trecerea ta de la varianta ta extrovertită la cea introvertită se va produce într-un mod foarte firesc. Îți vei păstra optimismul, însă mai mult pentru acțiunile tale. Integrarea ta într-o echipă va fi mult mai dificilă. Nu imposibilă totuși. Devii mai protectiv cu propriile emoții și nu vei mai da acces tuturor la ele. În 2022, vei dori să stai mai mult pe acasă, poate să îți vizitezi părinții și rudele mai des. Mulți vor căuta vindecarea copilăriei, relației cu familia. Nu va fi ușor, mai ales pentru că îți va fi greu să accepți și adevărul celuilalt. Încearcă să nu te mai contaminezi cu trăirile oamenilor dragi. Rana de nedreptate se va manifesta în toate domeniile: la școală, la serviciu sau în relație. Dar în 2022, îi poți da un sens acestei răni. Prin implicarea într-un proiect sau dorința de a studia ceva nou. Față de alte vremuri, în 2022, îți vei da seama când vei avea exces de zel. Trebuie să știi că excesul de orice fel îți va dăuna și va îngreuna progresul tău. Din 20 august și până la finalul anului, Marte va tranzita casa a 7-a, a relațiilor. Te poți reconecta cu un fost partener, poți începe o relație nouă sau rupe una care se va demonstra superficială.

Horoscop Urania 2022 Zodia Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Horoscop 2022 Capricorn În 2022 îți vei schimba, dacă nu dizolva, modul de gândire. Vor fi momente în care stilul pragmatic și inflexibilitatea ta se vor topi. Dintr-o dată vei fi nevoit să îi vezi pe cei din jurul tău cu alți ochi, să fii mai empatic și să îți dai seama că lumea aceasta este mare. Că este păcat să te limitezi doar la unele păreri și idei. Curiozitatea va fi arma ta secretă în 2022. Referitoare la apropiați, la domeniile în care ești implicat, dar și la cum îți poți îmbunătăți modul în care transmiți mesaje. Vei comunica altfel cu frații și rudele cele mai apropiate. Acolo unde sunt certuri, poți trece peste. Vei învăța să ierți și să îți liniștești sufletul. 2022 poate fi anul în care vorbești și scrii mai mult, vizitezi locuri noi, îți deschizi un blog sau un canal de youtube. Și cum tu întinerești pe măsură ce avansezi în vârstă, nu este cazul să te gândești că ești prea bătrân pentru a învâța ceva nou pentru că te înșeli. În 2022 sunt favorizate schimbările de domiciliu. Ori în chirie, ori prin achiziție. S-ar putea să găsești casa visurilor tale sau să o redecorezi/renovezi pe cea în care locuiești. Vor fi avantajați și cei care doresc să schimbe țara sau să se întoarcă la rădăcini. Oricum, în tot acest proces de mutare/renovare, vei cunoaște oameni noi care să te ajute și vei avea de realizat destule documente. Nu neglija tehnologia în 2022! Vei avea nevoie de obiecte care să îți facă viața mai ușoară: un telefon nou, un laptop mai performant. Mutarea de care îți ziceam mai devreme va avea de cele mai multe ori ca motiv lărgirea familiei sau schimbarea componenței acesteia. Cum la începutul anului, Venus este retrogradă în semnul tău, vei simți că este cazul să iei decizii radicale referitoare la relațiile în care te afli. Între 11 mai-28 octombrie, vor apărea schimbări și la locul de muncă. Provocatoare în primă fază, mai ales pentru că te vor obliga să jonglezi altfel cu viața profesională versus viața personală, dar pline de oportunități ulterior. Iar din 20 august până la final de 2022, Marte va tranzita casa muncii, deci ultimele luni ale anului vor fi destul de epuizante și solicitante din punctul de vedere al sănătății.

Horoscop Urania 2022 Zodia Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Horoscop 2022 Vărsător În 2022 ai de lucrat la două obiective: monetizarea și optimizarea bugetului. Astrele îți vor oferi toate instrumentele pentru a-ți da seama ceea ce nu funcționează în zona veniturilor și a cheltuielilor. Jupiter, planeta expansiunii și a exagerărilor, se va afla în zona banilor în următoarele perioade: 28 decembrie 2021-11 mai 2022 și 28 octombrie – 21 decembrie 2022. Conjuncția lui Jupiter cu Neptun din data de 12 aprilie poate veni cu o idee genială despre cum să îți mărești veniturile, dar și cu o cheltuială nesăbuită. În orice caz, va fi nevoie să lucrezi mai degrabă cu intențiile, decât cu certitudinile. Ai face bine să nu cheltuiești banii pe care încă nu îi ai. Ci să ai răbdare. Iar la capitolul răbdare, vei sta destul de bine sau vei fi obligat. De ce? Saturn va fi în continuare în semnul tău și te va obliga să construiești totul pas cu pas. Dacă te vei grăbi, vor apărea evenimente sau oameni care să te frâneze. Tot Saturn va dori să te pună mai mult în contact cu limitele tale fizice. Vârsta, slăbiciuni, diverse afecțiuni. De aceea, un alt capitol important al lui 2022 este sănătatea. Jupiter în tranzit în casa a doua poate da tendințe de îngrășare sau pierderea controlului asupra unor dependențe. Dar Saturn, care adoră testele dure și limitele, îți va da tot felul de semnale prin care să îți dai seama că nu vei mai putea continua la fel. Dacă vrei să slăbești, să te tonifici, să te apuci de o activitate fizică, ai toate șansele să o faci. Dar nu înainte de a-ți verifica starea de sănătate. Lui Saturn îi place să te responsabilizeze, să te facă să te simți mai bătrân decât ești. Jupiter și Saturn se vor susține reciproc între 11 mai și 28 octombrie. Această perioadă este menită să te provoace să îți depășești condiția, să înveți lucruri noi, fie prin intermediul unui curs sau prin a fi autodidact. Ar fi păcat să lași să treacă această perioadă fără a acumula noi cunoștințe. Și dacă este să vorbim și despre planul afectiv, te anunț că prima parte a anului nu este deloc prielnică. 2022 începe cu Venus retrogradă, tranzit nu preferat de către Cupidon. Dar până pe 20 august, când Marte intră în zona iubirii și a fericirii, ai tot timpul să te vindeci, să rupi o relație disfuncțională sau să conștientizezi că trebuie să te iubești pe tine mai întâi. Între 30 octombrie 2022 și 12 ianuarie 2023, Marte va și retrograda.

Horoscop Urania 2022 Zodia Pești (19 februarie – 20 martie)

Horoscop 2022 Pești Fă un exercițiu de memorie! Gândește-te la perioada 14 mai-28 iulie 2020. Ce s-a întâmplat? Sau ce ai avut impresia că se înâmplă? Atunci, Jupiter s-a aflat în semnul tău și ți-a oferit un preambul la 2022. Dacă ar fi să alegem un cuvânt cheie al următorului an, acela ar fi inconștiența. Jupiter se va întâlni cu Neptun pe 12 aprilie, conjuncție care se petrece odată la 13 ani. Atât Jupiter, cât și Neptun sunt considerați guvernatorii tăi. Alăturarea lor te poate ajuta să visezi departe, să îndrăznești mai mult, să treci cu ușurință peste tendințele de autosabotaj sau peste cele de sacrificiu total. Este adevărat că Jupiter-Neptun ne vorbește despre dizolvarea individualității, dar în ceea ce te privește nu este cazul. Poate vei reuși să te scuturi de hainele de victimă, despre care credeai că îți vin bine. Tot anul 2022 poate fi ca o mare revelație. De aceea, cei care au probleme de sănătate sau vicii, pot conștientiza pericolul sau pot pierde controlul. Și totul pleacă de la alinarea sufletului. Ori apelezi la un specialist, ori alegi să urmezi o cale spirituală. Din fericire, Saturn se va afla, pe tot parcursul anului în zona sănătății. Și te va obliga să capeți o disciplină în programul de somn și odihnă. Instrumentele lui nu sunt neapărat cele mai simpatice, dar se dovedesc cele mai eficiente. Din punct de vedere profesional, s-ar putea să îți dai seama că ești într-un loc bun, dar care nu îți asigură o cale, un sens. Inițial vei încerca să te păcălești, dar cu timpul vei accepta că pentru a le avea pe toate, este nevoie de compromis. În perioada 11 mai-28 octombrie, Jupiter se va muta în zona banilor și îți va da încrederea necesară să ceri o mărire de salariu, un bonus sau chiar să obții finanțărea pentru propria propria afacere. Anul 2022 poate veni cu extinderea familiei, cu o casă mai mare, cu puterea de a te reîndrăgosti sau cu acceptarea faptului că nu îți poți schimba partenerul. Romantismul și creativitatea vor fi la cote uimitoare. Mulți dintre voi se pot apuca de o pasiune artistică sau unele tehnici prin care să își gestioneze emoțiile.