Horoscop 2022 Mihai Voropchievici. Belşug pentru aceste zodii dacă fac unele schimbări

Mihai Voropchievici a anunţat sâmbătă seara cele cinci zodii care au parte de multe veşti bune dacă sunt suficient de abile să facă unele schimbări.

22 ian. 2022, 20:36
Horoscop 2022 Mihai Voropchievici. Belşug pentru aceste zodii dacă fac unele schimbări

1. Horoscop 2022 Mihai Voropchievici pentru Taur

Zodia Taur va fi cea mai afectată de schimbare. Taurii vor fi nevoiţi să renunţe la toate rutinele lor plictisitoare, aceştia vor avea parte de provocări. Când vine vorba de iubire, pentru Tauri, anul acesta este mobilizator. Pasiunea şi energia pe care o au, dar pe care o pun doar în favoarea muncii, trebuie distribuită şi în alte zone. Taurii îşi caută marea dragoste, dar depun un efort maxim.

Anul acesta se gândesc că vor primi şi recompensele aferente. Căutările lor vor fi încununate de succes. Pentru nativii născuţi în intervalul 26-28 aprilie şi 4-6 mai, anul 2022 este un an foarte important pentru toate parteneriatele, dar şi pentru toate afacerile. Taurii trebuie să se orienteze să muncească în cooperare cu un grup solid de susţinere. Munca solidă le va aduce beneficii pe toate planurile.

Horoscop rune iubire 2022. Ce zodii sunt „obraznice” în dragoste, Cupidon nu ratează nicio săgeată
Zodiile de pământ nu ştiu să-şi acorde timp pentru muncă, dar şi pentru distracţie. Acum distracţia va fi la cote înalte, mai ales că este un an 6, un an al dragostei, al relaţiilor, al întemeierii unui cămin.

2.  Schimbări majore în anul 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Leu
Pentru nativii zodiei Leu, anul 2022 este înţelegere şi realizare. Aceştia trebuie să înţeleagă unde sunt de fapt, ce vor să facă şi dacă au înţeles care este menirea lor.

Leii fac primii paşi pentru a împlini ceea ce considerau ei că le este necesar, dar s-ar putea să aibă parte şi de câteva situaţii mai dificile de gestionat. De la finalul lunii iunie până în octombrie, vor traversa faza cea mai productivă pentru dezvoltarea personală, pentru a avea mai multă energie şi determinare ca oricând. Aceasta va fi o perioadă de mobilizare totală şi de încărcare a bateriilor.

Planetele care traversează două zodii foarte importante cu efect asupra Leilor sunt Racul şi Fecioara. Influenţa foarte bună asupra lor se manifestă extraordinar. Oportunităţile ar fi determinare maximă din an, să faceţi până la final de iunie, tot ceea ce v-aţi propus. Veţi avea multă energie, în general, şi după acea perioadă.

Cei născuţi în perioada 11-17 august, vor fi într-o fază majoră de creştere spirituală, materială, în toate domeniile. La final de august, Leii îşi vor putea culege roadele sau vor putea să-şi atingă un obiectiv.

HOROSCOP cu Mihai Voropchievici. Cea mai rea lună pentru nativii zodiacului! Aveți mare grijă

3. Horoscop 2022 Mihai Voropchievici pentru Fecioară
Fecioarele trebuie să înţeleagă că este timpul să-şi definească propria cărare şi să nu-i mai dirijeze pe alţii. Anul acesta este un an şi de ruptură. Dacă observi că partenerul tău e cel care-ţi pune frână, te trage înapoi, nu are rost să continuaţi.

Sunt nativi ai zodiei Fecioară care vor deveni părinţi. Până în luna mai este nevoie să manifeşti totuşi o anumită reţinere, apoi până în septembrie va urma o perioadă de mare creştere pentru viaţa ta.

Nativii acestei zodii trebuie să fie atenţi şi de dieta în perioada august- septembrie care se manifestă şi prin dieta în dragoste, dar şi prin dieta produselor alimentare.

Cele mai bune oportunităţi apar pentru că vei crede în tine şi-ţi vei îmbunătăţi atitudinea general faţă de viaţa ta, iar Jupiter îţi va aduce foarte mari beneficii. Un noroc adiţional va fi pregătit pentru tine în preajma mijlocului acestui an.

4. Schimbări majore în anul 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Capricorn
Anul 2022 este un an mare pentru nativii din Capricorn. Aceştia se vor simţi invincibili şi nimic nu îi va speria. Atât în muncă, cât şi în dragoste, vor traversa drumul la care, în altă perioadă, nici nu ar fi îndrăznit să se gândească.

Totuşi, ai putea simţi o nesiguranţă în primăvara acestui an din pricina unei decizii pe care nu ai putut să o iei în luna decembrie 2021. Lecţiile importante de viaţă vor veni de la alţi oameni, dar în perioada lunilor mai şi august.

Capricornii şi-ar putea asuma un angajament important, în luna februarie, ca să-şi seteze un obiectiv de atins pentru toată perioada acestui an. Din iulie până în septembrie, nativii acestei zodii vor avea cea mai bună perioadă.

5. Horoscop 2022 Mihai Voropchievici pentru Peşti
Peştii au schimbări pozitive la orizont. Aceştia sunt foarte intuitivi şi vor simţi când trebuie să acţioneze. Multe evenimente noi şi neobişnuite apar într-o perioadă în care mai puţin vă aşteptaţi. Mai apar şi ceva limitări în luna iunie.

Vei primi iluminare şi entuziasm prin noile cunoştinţe şi o mulţime de oportunităţi de la cineva de departe, o cunoştinţă, un prieten. Oportunităţile ar fi să luaţi decizii comune de bază cu partenerul vostru între luna august şi septembrie.

Nativii acestei zodii trebuie să fie autentici, oneşti cu ei şi să urmeaze ideile unice pe care le au. Din februarie până la finalul lui martie, Peştii vor avea multe planete benefice care vor asista la direcţiile pe care le vor lua în viaţă.

Cei născuţi în perioada 19- 27 februarie, îşi vor vedea vieţile cel mai mult impactate de schimbările din acest an. Nativii Peşti pot face totul aşa cum îşi doresc, dar să se gândească înainte de două ori.

Sursa: antena3.ro