HOROSCOP cu Mihai Voropchievici. Cea mai rea lună pentru nativii zodiacului! Aveți mare grijă

După cum anunță astrologii, anul 2022 e plin de suișuri și coborâșuri pentru toate zodiile. Evenimentele neprevăzute vor avea loc pe parcursul întregului an.

16 ian. 2022, 15:49
HOROSCOP cu Mihai Voropchievici. Cea mai rea lună pentru nativii zodiacului! Aveți mare grijă

HOROSCOP cu Mihai Voropchievici. Totuși, Mihai Voropchievici a anunțat care e luna cea mai rea pentru fiecare zodie în parte și cum trebuie să o gestionăm.

HOROSCOP cu Mihai Voropchievici. Cea mai rea lună pentru nativii zodiacului! Aveți mare grijă

Berbec – cea mai rea lună din anul 2022

Cea mai mare provocare care vine peste el, cu toate că anul este bun pentru Berbeci și este promițător, dar luna septembrie vine cu o provocare. Atunci depistează că cei mai buni prieteni l-au mințit. Aveți grijă că se poate ajunge la anumite stări conflictuale.

Taur- cea mai rea lună din anul 2022

În cazul nativilor din Taur totul va merge strună, dar numai până în luna iunie, iar începutul verii îi va da viața nativului peste cap. Întotdeauna mergeți pe dreptate şi asta vă va aduce lucruri bune.

Gemeni – cea mai rea lună din anul 2022

Pentru nativii din Gemeni luna ianuarie vine cu provocări. Această lună va fi puțin mai dificilă pentru ei și lucrurile ar putea merge mai rău pe toate planurile.

Rac – cea mai rea lună din anul 2022

Racul, în schimb, va avea parte de o primăvară tumultuoasă pentru că deși luna mai se zice că este una dintre cele mai romantice luni ale anului pentru nativii din Rac nu se întâmplă să fiecare atât de romantică. Și nu vor sta prea bine cu dragostea în acea perioadă. Vor fi conflicte. neînțelegeri. minciuni și chiar infidelitate.

Citește continuarea aici.

Mihai Voropchievici este de ani de zile unul dintre cei mai influenți numerologi români, fiind extrem de apreciat pentru previziunile pe care le face cu ajutorul runelor. Maestrul și-a dedicat mulți ani din viață pentru a studia cifrele și semnele magice, pentru fiecare zodie.

Așa cum probabil bănuiți, Mihai Voropchievici a studiat astrologie, numerologie, chiromanție, cartomanție, dar și artele divinatorii. De altfel, acesta este și autorul cărții ”Numerele, zodiile și sănătatea”, în paginile căreia descrie felul în care numărul zilei de naștere influențează destinul fiecărui om, dar aduce, de asemenea, detalii mai puțin știute despre fiecare semn zodiacal în parte.

Citește și: Horoscop RUNE Mihai Voropchievici 17-23 ianuarie 2022. Cine are belşug, cine merge pe gheaţă subţire, cine e binecuvântat