Horoscop 2022 Mihai Voropchievici: Cea mai rea lună din 2022 pentru fiecare zodie

Fiecare zodie are o lună în care e mai bine să nu s educă la serviciu, dar nici să-şi strice concediul. Mihai Voropchievici vă spune de la începutul anului când să vă feriţi.

16 ian. 2022, 14:13
Horoscop 2022 Mihai Voropchievici: Cea mai rea lună din 2022 pentru fiecare zodie

Horoscop 2022 Mihai Voropchievici. Berbec – cea mai rea lună din anul 2022

Cea mai mare provocare care vine peste el, cu toate că anul este bun pentru Berbeci și este promițător, dar luna septembrie vine cu o provocare. Atunci depistează că cei mai buni prieteni l-au mințit. Aveți grijă că se poate ajunge la anumite stări conflictuale.

Taur- cea mai rea lună din anul 2022

În cazul nativilor din Taur totul va merge strună, dar numai până în luna iunie, iar începutul verii îi va da viața nativului peste cap. Întotdeauna mergeți pe dreptate şi asta vă va aduce lucruri bune.

Horoscop rune 2022. Mihai Voropchievici a dezvăluit cea mai norocoasă zodie a anului

Gemeni – cea mai rea lună din anul 2022

Pentru nativii din Gemeni luna ianuarie vine cu provocări. Această lună va fi puțin mai dificilă pentru ei și lucrurile ar putea merge mai rău pe toate planurile.

Rac – cea mai rea lună din anul 2022

Racul, în schimb, va avea parte de o primăvară tumultuoasă pentru că deși luna mai se zice că este una dintre cele mai romantice luni ale anului pentru nativii din Rac nu se întâmplă să fiecare atât de romantică. Și nu vor sta prea bine cu dragostea în acea perioadă. Vor fi conflicte. neînțelegeri. minciuni și chiar infidelitate.

Horoscop 2022 Mihai Voropchievici. Leu –  cea mai rea lună din anul 2022

Leul intră întru notă foarte pozitivă de la începutul anului, dar pierde ușor din elan pentru că luna iulie va fi destul de copleșitoare și vor fi puse la încercare toate persoanele dragi lor.

Fecioara – cea mai rea lună din anul 2022

Pentru nativii din Fecioară luna august este o lună cu obstacole, cu întârzieri tot ce şi-au planificat nu se împlinește. Recomandat este să refacă planurile pentru luna următoare, în luna septembrie, sau până în iulie pentru că ele îşi fac planuri cu bătaie lungă. Evitați așadar luna august.

Balanța – cea mai rea lună din anul 2022

Balanțele se apropie de Fecioară și la fel luna august va fi o lună cu provocări își vor pierde echilibrul vieții și ar putea avea și probleme financiare.

Scorpionii – cea mai rea lună din anul 2022

Scorpionii deși şi-ar fi dorit o minunată vacanță va trebui să schimb planurile pentru că Iulia este o lună mai puțin benefică pentru realizarea planurilor. Este o perioadă dramatică și probabil vei avea nevoie de puțin timp pentru a înțelege ceea ce se întâmplă cu tine.

Horoscop 2022. Cele mai norocoase luni ale anului 2022. Afla cand are noroc zodia ta!

Săgetătorul – cea mai rea lună din anul 2022

Săgetătorul are luna octombrie care îl provoacă. Deci nu luați hotărâri în această lună care se anunță a fi devastatoare din toate punctele de vedere.

Capricorn – cea mai rea lună din anul 2022

Capricornii nu stau bine cu finanțele luna iunie pentru că au tendința de a cheltui până și ultimul bănuț. Deci Capricornii tind să fie mai risipitori, dar numai atunci când trebuie să ia pentru alții că p ei se lasă pe ultimul plan. Când își iau ceva pentru ei este sărbătoare.

Horoscop 2022 Mihai Voropchievici. Vărsători – cea mai rea lună din anul 2022

Vărsătorii în luna iulie ar putea avea probleme în dragoste. Poate că ar trebui să iei o pauză de la iubire pentru o vreme.

Pești – cea mai rea lună din anul 2022

Peștii nu se bucură de un an formidabil. Pe parcursul unul octombrie totul va merge prost și vei avea impresia că toată lumea este împotriva ta. Astfel, Universul ne pune la încercare şi dacă nu suntem consecvenți cu ceea ce ar trebui să facem ne va costa scump.

Sursa: antena3.ro


loading...
Partenerii noștri