Horoscop rune 2022. Mihai Voropchievici a dezvăluit cea mai norocoasă zodie a anului

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit noul horoscop pentru anul 2022 din punct de vedere al oportunităților și schimbărilor. Acesta a arătat ce au pregătit astrele pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale. Află cum va fi noul an pentru tine în funcție de zodia reprezentativă ție.

15 ian. 2022, 13:08
Horoscop rune 2022. Mihai Voropchievici a dezvăluit cea mai norocoasă zodie a anului

Horoscop rune 2022 realizat de Mihai Voropchievici.

Mihai Voropchievici a arătat în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” cel mai nou horoscop pentru anul care urmează să înceapă. Află ce ți-au rezervat astrele pentru anul 2022.

Horoscopul anului 2022 pentru Berbec
Noul an reprezintă o oportunitate pentru nativii zodiei Berbec, mai ales că Marele Benefic se va instala în zodie. Astfel, cei născuți sub acest semn zodiacal ar putea începe un nou capitol din punct de vedere amoros. Nativii zodiei ar putea găsi persoana pe care o căutau de foarte multă vreme, fiind vorba de dragoste adevărată, iar succesul ar putea apărea până în data de 16 mai 2023.

Horoscop rune 2022. Mihai Voropchievici a citit în pietrele magice CIFRA DESTINULUI pentru fiecare zodie. Cine are noroc din belşug în acest an

Horoscopul anului 2022 pentru Taur
Taurii debordează de energie, iar toate eforturile depuse în anul 2021 ar putea veni cu roade puternice în noul an. Cea mai bună șansă a acestora de a-și găsi partenerul este în data de 27 august. Noul an va veni atât cu șanse noi cât și cu schimbări. Pe tot parcursul anului, cei din jurul tău îți vor fi alături.

Horoscopul anului 2022 pentru Gemeni
Nativii din zodia Gemeni s-ar putea bucura de cel mai bun progres din punct de vedere profesional. Noul an va fi unul benfic pentru carieră, în timp ce dragostea va ocupa un loc secund.

Horoscopul anului 2022 pentru Rac
Fericirea vine odată cu noul an pentru nativii din Rac. Aceștia se vor dedica studiilor și aspectului fizic. În cazul în care există cineva în viața ta, alege să planifici o vacanță.

Horoscop rune 2022 pentru Leu
Din punct de vedere financiar, Leii vor da lovitura în anul 2022. Norocul va atinge apogeul în data de 10 mai 2022, iar șansele de a-ți rotunji veniturile vor crește vertiginos.

Anul 2022 este unul prielnic Fecioarelor pentru a-si gasi jumatatea

Horoscopul anului 2022 pentru Fecioară
În anul 2022 ar trebui să începi să îți cauți jumătatea. Cu puțin noroc, dacă o găsești, sunt șanse foarte mari ca această relație să ajungă la mariaj. Se anunță un an important din punct de vedere al dragostei cât și al carierei, astfel că pe plan financiar, vei fi mulțumit. Cea mai bună lună pentru nativii din Fecioară este luna septembrie.

Horoscopul anului 2022 pentru Balanță
Persoana cu care îți împarți viața va dori să vadă din partea ta un angajament, iar în urma unui pas decisiv, ai putea ajunge în fața altarului. Noul an va fi unul foarte bun pentru nativii din Balanță, anunțându-se schimbări de bun-augur pe planul carierei. Luna februarie este cea mai bună lună a acestora, iar în martie, în urma unei relații cu un Vărsător, ar putea descoperi dragostea adevărată.

Horoscopul anului 2022 pentru Scorpion
Anul 2022 va fi un an în care Scorpionii se vor dedica familiei. Totuși, acești nativi vor trebui să acorde o atenție sporită asupra finanțelor. În data de 5 martie, aceștia vor înscrie șanse pe toate planurile. Cea mai bună perioadă pentru o relație este în perioada 23 noiembrie – 20 decembrie 2022, atunci când Jupiter iese din retrograd.

Horoscop rune 2022 Mihai Voropchievici pentru Săgetător
Săgetătorii vor cunoaște noi oameni și se vor axa foarte mult pe studii în noul an. Aceștia vor trebui să iasă din anonimat, fiind un an benefic pentru a se afirma. Concentrarea maximă o vor acorda pe plan spiritual.

Horoscopul anului 2022 pentru Capricorn
Noul an vine cu noi proiecte pentru nativii zodiei Capricorn. Cele mai bune date pentru aceștia vor fi 4 februarie, 17 februarie și 25 septembrie 2022.

Horoscop 2022. Cristiana Demetrescu anunţă ce zodii au noroc chior de bani mulţi. Sănătatea, cuiul lui Pepelea în 2022
Horoscopul anului 2022 pentru Vărsător
Anul 2022 va fi unul extrem de pozitiv pentru Vărsători. Aceștia vor beneficia de o situație financiară cum nu au mai văzut în ultimii ani. De asemenea, nativii aflați sub acest semn zodiacal ar putea întâlni o dragoste furtunoasă, însă aceasta va apărea în cea de-a doua jumătate a anului 2022. Cele mai bune luni ale Vărsătorilor vor fi martie și aprilie, în timp ce cea mai bună zi va fi data de 5 martie 2022.

Horoscopul anului 2022 pentru Pești
Peștii se vor bucura de un an plin de surprize. La orizontul acestora se vor arăta noi oportunități pe toate domeniile, mai ales din punct de vedere financiar. Cea mai bună zi pentru a găsi dragostea este data de 30 aprilie 2022, spune Mihai Voropchievici, citat de substantial.ro.