Horoscop 2022. Numai şase zodii sunt norocoase anul viitor

Potrivit astrologilor, 2022 va aduce multa fericire in diferite sfere ale vietii si va vindeca ranile din 2021. In timp ce toate semnele zodiacale vor avea noroc in 2022, stelele vor favoriza cel mai mult semnele zodiacale multiple.

18 oct. 2021, 16:51
Horoscop 2022. Numai şase zodii sunt norocoase anul viitor

Horoscop 2022 Taurul

Acesta va fi cel mai fericit an pentru cei nascuti sub semnul zodiacal Taur. Afacerile lor vor inflori si vor genera randamente financiare semnificative. Cele mai bune luni pentru Taur sunt iunie, august si noiembrie. Ceea ce viseaza de mult se va implini anul acesta. Taurul va castiga incredere in sine si va castiga o forta impresionanta in acest an.

Rac
Pentru Rac , 2022 va fi plin de noi provocari. Vor avea mai mult de lucru in prima jumatate a anului 2022, dar vor gasi o solutie pentru a-si echilibra viata personala si profesionala. In termen de un an, vor fi observati la locul de munca si vor crea noi relatii de afaceri. Anul 2022 le promite celor nascuti sub acest semn calea catre atingerea cauzei dorite.

Horoscop 2022 Leu
Leul va fi unul dintre semnele norocoase ale anului 2022 pur si simplu pentru ca, datorita atitudinii sale pozitive, va putea atrage numai binele.  In 2022, va avea o sanatate buna, va avea o serie de oportunitati de cariera si viata sa amoroasa va inflori.

Scorpion
Saturn si Uranus vor face din 2022 un an de succes pentru Scorpion. Anul Nou le  va aduce celor nascuti sub acest semn inteligenta, calm, progres, consecventa. Scorpionii vor fi foarte creativi si vor avea idei strategice. Din septembrie pana la sfarsitul anului este o perioada buna pentru investitii, scrie fabricatinromania.info.

Horoscop 2022. ZODIA care trebuie să facă un PAS înapoi anul viitor
Horoscop 2022 Sagetator
Anul Nou aduce numeroase oportunitati Sagetatorului. Arcasii vor avea noroc financiar si se vor putea inscrie la cursuri in noua specializare, care va fi prima usa deschisa pentru marile afaceri. Cu toate acestea, sagetatorul  trebuie sa se asigure ca nu este coplesit de stres – problema pentru el in acest an va fi stresul si modul in care isi va gestiona activitatile, astfel incat sa nu ii afecteze sanatatea.

Horoscop 2022. Nuntă, casa visurilor, nou loc de muncă şi mai mulţi bani. Ce zodii dau lovitura
Varsator
Multe surprize il asteapta pe Varsator  in 2022. Din punct de vedere financiar, trebuie sa invete sa se adapteze rapid si sa gaseasca solutii pentru a nu pierde oportunitatile care apar. Anul urmator va fi destul de provocator, dar vor avea succes la sfarsitul anului 2022. Oamenii cu acest semn vor avea mare energie, dinamism si creativitate.