Horoscop 2022. ZODIA care trebuie să facă un PAS înapoi anul viitor

Anul 2022 este totul despre VINDECARE fizică, emoţională. Însă anul viitor vine şi cu un îndemn interesant şi puţin neplăcut pentru o zodie. Prima zi a anului 2022 vine și ea cu o conjuncție Luna-Marte în casa a 9-a, ceea ce arată că ai buzunarul plin de idealuri.

28 sept. 2021, 14:27
Horoscop 2022. ZODIA care trebuie să facă un PAS înapoi anul viitor

HOROSCOP 2022. Astrologul daniela Simulescu  anunţă că „primul lucru de reținut este acela că, în 2022, vei fi nevoit să faci un pas înapoi. Exact ce nu îi place unui nativ Berbec, nu-i așa?”. Problemele durează  „cel puțin până pe 11 mai”.

Este adevărat că, în 2021, ai trecut la următorul pas, ți-ai făcut destule planuri și strategii. Și chiar ai pus primele cărămizi.

Prima zi a anului 2022 vine și ea cu o conjuncție Luna-Marte în casa a 9-a, ceea ce arată că ai buzunarul plin de idealuri. Dar tranzitul lui Jupiter în a 12-a casă își dorește să te ocupi mai întâi de problemele ferite de ochii lumii. De vindecare. Sănătatea ta sau a celor dragi, și cea fizică și cea emoțională.

Horoscop rune septembrie 2021. Mihai Voropchievici spune care sunt zilele norocoase pentru fiecare zodie

Ziua de 12 aprilie va da o conjuncție între Jupiter și Neptun, aspect ce îți va dizolva toate așteptările legate de viață și credința personală, tare păcătoase. Când Jupiter va începe să îți tranziteze semnul, pe 11 mai, vei primi un cocktail de energie și încredere pe care îl vei consuma până pe 28 octombrie, când Jupiter se va întoarce iar în casa a 12-a.

Deci dacă vrei să lansezi un proiect, să faci o schimbare importantă, setează-ți de pe acum în calendar perioada 11 mai-28 octombrie.

Anul începe cu Venus retrogradă și se termină cu Marte retrograd. Ce înseamnă asta?

Horoscop 2022. Citeşte articolul complet AICI!

Horoscop Camelia Pătrăşcanu 27 septembrie – 3 octombrie 2021. Tensiuni în cuplu, Mercur retrograd aduce cumpene mari