Horoscop 2022 realizat de Maria Sârbu. Zodiile răsfăţate de astre pe tot parcursul anului. Ce sectoare de viaţă sunt favorizate pentru fiecare semn zodiacal

Deşi a debutat timid pentru unii nativi, anul 2022 a început în forță pentru două zodii, de altfel favoritele astrelor în acest an. Mai exact, este vorba despre Berbeci şi Peşti.

21 ian. 2022, 11:11
Horoscop 2022 realizat de Maria Sârbu. Zodiile răsfăţate de astre pe tot parcursul anului. Ce sectoare de viaţă sunt favorizate pentru fiecare semn zodiacal

Horoscop 2022 Maria Sârbu. Reputatul astrolog spune că, în 2022, favoriţii astrelor vor fi Berbecii şi Peştii, însă absolut toate zodiile vor avea câte un sector de viaţă în care vor face progrese remarcabile. Ideea de bază este, însă, îndrăzneala de a face lucruri noi, de a-ţi depăşi limitele fără frică!

În plan profesional, răsfăţaţii astrelor vor fi Gemenii și Racii. Cei mai norocoși în dragoste vor fi Fecioarele, Balanţele, Peştii și Vărsătorii.

Norocoşii anului 2022. Ce activităţi vor fi favorizate în acest an

Anul 2022 va fi un an foarte bun pentru tot ceea ce înseamnă activităţi în forţă, care cer mult efort fizic, spune astrologul Maria Sârbu. Vor fi foarte norocoşi cei care activează în construcţii, cei care îşi deschid businessuri şi toţi cei care vor să facă lucruri noi. Vor avea succes şi oportunităţi toţi cei din alimentaţia publică, cei care deţin ferme, restaurante, pensiuni, magazine de lux. Vor fi norocoşi şi cei care lucrează în servicii de ajutor social sau care îşi pun la dispoziţie serviciile pentru ceilalţi. Medicina va fi şi ea de succes.

Vor mai fi norocoşi cei care vor să-şi cumpere teren ca să ridice orice fel de construcţie, cei care au curajul unui nou început, antreprenorii, cei care vor să dobândească succesul şi cei care sunt siguri pe ei. 2022 ori te învaţă să devii mai curajos, ori nu-ţi dă foarte multe şanse să-ţi câştigi încrederea în tine.

Citeste si Horoscop special. Patru zodii care au Divinitatea de partea lor. Sunt păzite de îngeri în vreme de Mercur retrograd. Nimic nu le stă în cale!

Horoscop 2022 Maria Sârbu. Domenii în care avem noroc în 2022 în funcţie de zodie

BERBEC

2022 este anul vostru, care poate fi extrem de favorabil, dar şi foarte dur. Până în aprilie, trebuie să vă regăsiţi, pentru că apoi începe perioada voastrăa cea mai importantă, şi 2023 în egală măsură. Regăsirea de sine şi curajul, forţa şi determinarea, focusul – iar 2022 poate fi cel mai bun an din viaţa voastră. Cei depăşiţi de situaţie, care nu mai au prea multă poftă de viaţă, s-ar putea să nu aibă cel mai bun an. Din vară încolo, pot apărea probleme de sănătate.

TAUR

2022 este în unul dintre cei mai importanţi ani din viaţa lui. Adunaţi-vă repede pentru că anul acesta vrea de la voi să vă ridicaţi vibraţia şi să vă îndepliniţi misiunea pentru care aţi venit pe Pământ. Mobilizaţi-vă, fiţi determinaţi, coerenţi şi fiţi acolo pentru realizările voastre. 2022 este aici să vă readucă pofta de viaţă şi dorinţa de succes. Domeniul cel mai important al succesului va fi lista de dorinţe şi îndeplinirea ei. Faceţi-vă cât de rapid posibil o listă cu obiectivele şi din februarie-martie încolo lucrurile se vor mişca în favoarea voastră. Anul acesta va fi tranşant din punct de vedere al sănătăţii.

GEMENI

Şi aceşti nativi au parte de realizări importante, una majoră se produce la început de februarie sau la mijlocul lui martie, o mare creştere profesională. Gemenii şi Racii sunt, de altfel, cei mai favorizaţi la evoluţie în acest an. Domeniul profesional este excepţional pentru Gemeni. Este un an favorbail îndeplinirii obiectivelor, dar atenţie să nu vă pierdeţi scopurile pe drum pentru că este un an în care vă puteţi atinge toate obiectivele.

RAC

2022 este şi pentru voi un an norocos. Martie, aprilie, mai sunt perioade excepţionale. Primul sfert de an este favorabil relaţiei cu străinătatea, dacă aveţi în plan schimbări, mutări, călătorii importante sau dacă aşteptaţi veşti din străinătate. În a doua jumătate de an, cu multă determinare, cu mult efort, cu focus, se întrevăd schimbări profesionale majore si o realizare mare.

LEU

Aceşti nativi au parte de mult succes în planul străinătăţii, reuşitele lor vizează împământarea acolo unde se simt ca acasă sau îşi găsesc acel loc unde se simt înţeleşi. Aveţi un an în care veţi creşte foarte mult şi veţi avea reuşitele pe care vi le doriţi. Mai este un succes important pentru cei care au nevoie de împrumuturi sau care vor să termine împrumuturile. Este un an favorabil pentru cei care aşteaptă o moştenire.

FECIOARĂ

2022 aduce o realizare mare în plan relaţional pentru aceşti antivi. Aşteptaţi de mult un pas mare şi frumos, important, l-aţi făcut sau poate aţi început să-l faceţi anul trecut. Anul acesta vă împinge puţin pentru a vă aduna în relaţia voastră de cuplu, pentru a trece la o altă etapă. Fiţi foarte deschişi în plan spiritual, pot fi lucruri super wow sau, dimpotrivă, nu neapărat foarte bune. Aveţi grijă, ascultaţi-vă intuiţia, sufletul şi nu uitaţi de credinţă.

Citeste si Zodia care are cununiile legate. Aceşti nativi nu vor găsi niciodată persoana potrivită sau, dacă o vor găsi, vor trebui să facă unele compromisuri uriaşe ca să-şi păstreze relaţia

BALANŢĂ

O perioadă super-favorabilă din perspectiva muncii în prima parte din an. Este un an super-benefic pentru a trece la o altă etapă în relaţia de cuplu. Pentru perioada de final de an, există anumite realizări în cuplu. Este anul cel mai favorabil să vă simţiţi împliniţi.

SCORPION

Succesul vostru vine pe zona de muncă şi realizări în această direcţie, dar şi pe zona de copii. Puteţi deveni părinţi, fie că este un lucru planificat, fie neplanificat. 2022 este o perioadă benefică pentru a cunoaşte alte vibraţii, pentru a vă deschide către creaţie. O perioadă super-benefică pentru a câştiga prieteni noi. Puteţi juca la Loto, este un an favorabil câştigurilor. Însă, atenţie, nu tot anul aveţi şanse de câştig! Atenţie mai degrabă la ce vă spune intuiţia. Dar, oricum, nu băgaţi toţi banii în jocuri.

SĂGETĂTOR

Un an super interesant, foarte benefic pe zona de familie. Dacă vă doriţi să cumpăraţi o casă, să renovaţi, să cumpăraţi un spaţiu comercial, orice tranzacţie imobiliară aţi vrea să faceţi sunteţi favorizaţi de astre. Aveţi noroc la Loto, este un an foarte benefic pentru a vă face prieteni, sunt oameni care apar ca să vă ajute în existenţa voastră. Aveţi grijă după 29 iulie pentru că Jupiter, guvernatorul vostru, intră în retrograd şi s-ar putea să vă scoată şi la tablă la anumite lecţii, mai cu seamă la lecţia încrederii în sine.

CAPRICORN

Un an foarte norocos pe vânzări şi tranzacţii, cumpărare sau schimbare de maşini, pe dezvoltarea unor business-uri în ceea ce ţine de maşini, transporturi. De asemenea, 2022 este un an favorabil pentru achiziţia unei case şi pentru a vă întemeia o familie. Grijă mare la sănătatea părinţilor.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii nu au cel mai strălucit an, totuşi nu este un an greu. Au de învăţat multe lecţii de personalitate. Dacă e dispus la schimbare, s-ar putea să nu fie greu deloc. Are noroc la business, la investiţii. Un an favorabil în a lucra în tranzacţii, la bursă, dar puteţi câştiga mai mult inclusiv prin mai multă publicitate sau schimbând modul de comunicare a brandului. Aveţi noroc foarte foarte mult noroc la începuturi noi, în a face paşi importanţi pe care până acum nu aţi avut curaj să-i faceţi sau prin a face ceea ce alţii nu au curaj să facă. Se pune în mişcare un mecanism ce îi va dărui foarte multă schimbare pozitivă, singurul punct nevralgic al lor fiind personalitatea. S-ar putea confrunta cu tot felul de lecţii de umilinţă.

PEŞTI

2022 este un an norocos pentru voi, mai ales că Jupiter e deja în zodia voastră. Fiţi pe fază, căci totul depinde de voi. Fiţi focusaţi pe proiectele voastre, pe stima voastră de sine care are nevoia să crească. Jupiter va expanda tot ceea ce găseşte. Adică, dacă sunteţi foarte pe noroc, veţi fi foarte norocoşi. Dacă sunteţi supăraţi, veţi expanda pe supărare. V-aţi învăţat probabil deja lecţia de anul trecut, cine nu a invatat-o mai are timp până în aprilie. După aprilie, apar începuturi noi legate de business-uri.