Horoscop 2022. Zodia care are parte de schimbări majore anul viitor

2022 aduce schimbări importante în viaţa unei zodii, atât pe plan profesional, cât şi pe plan personal. Iar finalul anului va face bilanţul în viaţa acestor nativi. 

24 oct. 2021, 18:50
Horoscop 2022. Zodia care are parte de schimbări majore anul viitor

Horoscop 2022. Cuvântul pe care îl vei auzi cel mai des în 2022 va fi “responsabilitate”. Vei fi responsabil de bunăstarea unui părinte, de viața unui copil, sau pentru fericirea ta personală. Saturn se va afla pe tot parcului anului în casa a 5-a, cea a iubirii, a copiilor, a exprimării de sine și a creativității. Îți vei da seama că validarea mult așteptată din partea persoanelor apropiate nu va mai fi ca altădată. Saturn va opozita casa a 11-a, cea a anturajului. Dintr-o dată, prietenii și cunoștințele nu vor mai fi atât de prezente în viața ta. Dar nu pentru că nu te iubesc sau nu te apreciază, ci pentru că Saturn te obligă să te confrunți cu propria nefericire, nu să fugi de ea.

Horoscop 2022. Nuntă, casa visurilor, nou loc de muncă şi mai mulţi bani. Ce zodii dau lovitura
Horoscop 2022. Venus, guvernatorul tău, va fi retrogradă până pe 30 ianuarie, dar efectele retrogradării se vor întinde până pe 6 martie. Cu alte cuvinte, în primele trei luni ale anului 2022, vei fi obligat să înveți să pui limite între viața personală și cea profesională. Să decizi până unde pot interveni rudele în viața ta, dar și câtă putere le oferi colegilor sau șefilor. Și da, îți este frică să iei o hotărâre. Dar în 2022 nu vei mai putea juca rolul omul neutru. Trebuie să decizi cine mai rămâne în viața ta și cine nu.

Horoscop toamna 2021. Ce zodii îşi găsesc sufletul-pereche, ce zodii intră în „carantină”
Horoscop 2022. Între 1 ianuarie – 11 mai și 28 octombrie-21 decembrie, Jupiter va tranzita casa a 6-a, a muncii și a stilului de viață. Acest tranzit este menit ori să crească exagerat volumul de muncă, ori să te ajute să schimbi locul sau chiar domeniul. În orice caz, vei fi destul de harnic. Sănătatea va avea de suferit dacă nu îți schimbi obiceiurile. Cei care se știu cu probleme cronice pot găsi în 2022 specialiști care să îi ajute să își mai aline suferințele, potrivit astrosens.ro.

Dar ce este cel mai important este tranzitul lui Jupiter, între 11-28 octombrie, în casa relațiilor și a parteneriatelor. O perioadă nemaipomenită pentru a-ți cunoaște partenerul mult visat, pentru a te căsători sau pentru a găsi curajul să ieși dintr-o relație disfuncțională/ să divorțezi. Marte, guvernatorul relațiilor, va fi retrograd între 30 octombrie – 12 ianuarie 2023. Deci vrei nu vrei, finalul anului 2022 te va confrunta cu cu problemele afective de care ai tot fugit.


loading...
Partenerii noștri