Horoscop 2023! Astrologul Daniela Simulescu face dezvăluiri astrale pentru anul viitor

A apărut un nou horoscop pentru 2023. Daniela Simulescu a făcut predicții pentru toți nativii din zodiac. Iată ce ne rezervă anul care vine.

13 nov. 2022, 06:15
Horoscop 2023! Astrologul Daniela Simulescu face dezvăluiri astrale pentru anul viitor

Noul horoscop prevede schimbări, atât bune, cât și mai puțin bune, pentru întregul zodiac. Astrologul Diana Simulescu vorbește despre cum va debuta noul an, cum va afecta trecerea lui Jupiter în Taur, dar și retrogradarea lui Venus de vara viitoare, potrivit astrosens.ro.

Horoscop 2023 pentru fiecare zodie și ascendent

Berbec

Berbecii sunt sfătuiți să facă un pas în față către schimbare, oricât de mic ar fi acesta, indiferent de direcție. Marte, guvernatorul acestei zodii, va fi în retrograd până pe 12 ianuarie, dar va avea efecte până în data de 25 martie. Chiar dacă această planetă este în retrograd, va fi în armonie cu Jupiter, Marele Benefic.

Taur

Taurii nu vor avea un început de an ușor, acesta fiind unul intens. Din cauza conjucției Venus-Pluto aceștia vor fi împinși către evenimente radicale. Nativii zodiei Rac ar putea alege să plece sau să se întoarcă în țară, să se mute sau să plece într-o călătorie. Marte care va fi în casa banilor până în 25 martie, ceea ce înseamnă că vor avea timp să facă rost de noi resurse financiare. Cheltuielile nu vor fi o problemă în primele trei luni ale anlui.

Gemeni

Gemenii au nevoie de un timp îndelungat de gândire pentru a lua o decizie. De data aceasta, ei nu vor fi împinși de familie sau de societate pentru a face următorul pas, și va veni din propria inițiativă. Chiar dacă este o provocare mare, Marte va fi de partea lor, însă trebuie să uite de victimizare, scuze și comparația cu alții. Cei apropiați vor fi surprinși de curajul de care Gemenii vor da dovadă, este nevoie doar de încredere.

Citește și: Horoscop BANI si SUCCES noiembrie 2022. Zodia care dă lovitură de mâine. Influente in casa banilor!

Rac

În primele șase luni ale anului, Racii se vor concentra pe carieră, fiind o perioadă plină de oportunități. Aceștia pot primi o promovare sau pot decide să schimbe domeniul în care activează în acest moment. Chiar dacă există riscul de a avea  prea multe responsabilități, nativii se vor descurca cu toate. Ei vor lucra de plăcere, nu doar pentru că au nevoie de bani și au șansa de a transforma un inconvenient într-un mare avantaj.

Leu

Pentru Lei, 2023 este un an perfect din punct de vedere amoros. Până acum au avut probleme în această privință, de dezamăgiri, trădări sau singurătate, dar de data aceasta lucrurile se vor schimba. Dacă de câțiva ani relațiile Leilor nu au fost cele mai fericite, în anul care vine au șansa să își găsească alesul inimii, care va fi alături de aceștia pentru tot restul vieții.

Fecioară

Nativii din zodia Fecioară trebuie să înțeleagă că o relație nu se bazează doar pe iubire, fluturași în stomac, chimie sau spontaneitate. O relație este un angajament serios, de aceea, acești nativi trebuie să se maturizeze. Va urma o perioadă plină de compromisuri, sacrificii, muncă, efort, răbdare și testare a limitelor. Deci, 2023 nu va fi un an atât de bun în ceea ce privește dragostea.

Balanță

Pentru nativii din zodia Balanță va prima siguranța financiară. Aceștia vor face drumuri la instituțiile financiare sau vor primii bani de la partener ori de la familie. Condițiile de la locul de muncă se vor modifica, ceea ce îi va face pe aceștia să se îngrijoreze. Ei trebuie să încerce să nu mai piardă timp prețios și să fie mai eficienți, ceea ce va duce la o schimbare a rutinei zilnice. Nativii trebuie să aibă grijă de sănătatea lor și să adopte un stil de viață echilibrat.

Scorpion

Scorpionii vor învăța că fericirea lor depinde doar de ei. După ce își vor oferi tot ce au nevoie, viața amoroasă li se va îmbogăți. Lipsurile din copilărie vor ieși la suprafață, la fel și neîmplinirile amoroase și lipsa iubirii de sine. Ei trebuie să accepte lucrurile care i-au rănit și să le depășească, pentru că numai așa vor cunoaște fericirea.

Săgetător

Săgetătorii sunt sfătuiți să ia decizii din punct de vedere relațional, mai ales dacăă există probleme. Atmosfera nu va fi deloc una plăcută, vorbele și faptele partenerului iritându-i pe aceștia, fiindu-le greu să se controleze. Vor fi luate decizii radicale, aceștia se vor căsători sau se vor despărți, în ambele cazuri există șansa de vindecare și remediere a situației.

Citește și: Horoscop noiembrie: Zodia cu noroc chior. Va avea parte de câștiguri financiare considerabile în ultima lună a toamnei

Capricorn

Capricornii vor trece prin niște schimbări majore. Deoarece familia va avea nevoie de ajutor, aceștia îi vor vizita. Există și șansa de a se muta într-un oraș sau chiar o țară nouă. Va fi o perioadă solicitantă în ceea ce privește cariera, chiar dacă aceștia își doresc să stea mai puțin la locul de muncă. Nativii vor fi împinși să găsească un echilibru pentru a avea timp pentru familie, carieră, dar și pentru noi proiecte.

Vărsător

Vărsătorii vor învăța să își redescopere unele pasiuni, să fie mai flexibili și să comunice într-un mod eficient. Ei vor avea o nouă strategie financiară care le-ar putea aduce mai multe câștiguri. Cei care au fost mână largă vor trece prin tot felul de teste ca să își dea seama care este importanța banilor. Nu pot cheltui într-o clipită sume pentru care au muncit zile, săptămâni sau luni. Trebuie să înceapă să gândească ca o bancă sau ca un fond de pensii.

Pești

Peștii vor trece printr-un proces anevoios de maturizare. Până acum s-au lăsat purtați de val, dar acum acest lucru nu va mai funcționa. Vor avea loc evenimente majore în viața acestora, care le va demonstra că pot fi responsabili atunci când este nevoie. Aceștia nu trebuie să își facă totuși griji în privința banilor, pentru că își vor permite să își cumpere tot ce doresc, fără eforturi prea mari.