Horoscop BANI si SUCCES noiembrie 2022. Zodia care dă lovitură de mâine. Influente in casa banilor!

Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 7-13 noiembrie 2022, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana.

08 nov. 2022, 07:18
Horoscop BANI si SUCCES noiembrie 2022. Zodia care dă lovitură de mâine. Influente in casa banilor!

Horoscop BANI si SUCCES noiembrie 2022. Iata ce aduc zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona. Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii sa facem noi bani sau sa tinem de ce este?

Horoscop saptamanal BANI BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
La locul de munca iti doresti sa evoluezi si sa avansezi. Acum este momentul sa cauti noi orizonturi. Dar va trebui sa muncesti din greu ca sa ajungi acolo. Gandeste pozitiv, arata o vointa de fier si o abilitate de adaptare la situatiile care vor aparea. Daca ai planuri din trecut, poate ca ar fi cazul sa le si pui in aplicare.

Relatia Berbecului cu banii :
Berbecii sunt uluitor de eficienti in joburile lor si au predispozitia sa faca, asadar, multi bani din munca lor. Sunt insa destul de impulsivi si pot face multe cheltuieli neplanificiate. Pot sa tina de un buget o vreme, insa daca ceva ii tenteaza, vor face acea cumparatura. Totusi, Berbecii sunt si intelepti si stiu cand sa isi puna singuri limita cu privire la suma cheltuita, asa incat sa se mentina in echilibru.

Horoscop karmic 7-13 noiembrie 2022. Zodia care va avea numai ghinioane, toate relele se adună

Horoscop bani si succes TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Saptamana aceasta va fi solicitanta, dar nu trebuie sa te lasi doborat. Te simti dinamic si increzator si gata sa ai succes. Profita de aceasta saptamana pentru a-ti pune in valoare abilitatile. Superiorii tai vor aprecia acest lucru. Comportamentul profesional va crea o impresie pozitiva si multa satisfactie. Noi cai profeesionale vor fi deschise. Nu rata ocazia!

Relatia Taurului cu banii :
Taurii adora lucrurile frumoase, le place sa se rasfete in ceea ce poate fi cumparat cu banii si se bucura din plin de posesiunile lor materiale. Muncesc si foarte mult si sustinut ca sa isi faca banii si sunt buni la a-i produce si atrage, dar sunt si mari priceputi la a-i cheltui. Din acest motiv, au tendinta sa aiba probleme cu bugetul ; nu suporta ca cineva sa le spuna ca nu pot avea ceva sau sa nu isi cumpere ceva pentru ca e prea extravagant fata de ce au altii. In schimb, Taurii sunt generosi si fac cadouri scumpe si celorlalti. Din fericire pentru ei, au un fel de manager interior al banilor, deci daca lucrurile devin prea dezechilibrate, isi vor pune frana la cheltuieli. Dar trebuie sa ajunga foarte aproape de acea limita ca sa simta cu adevarat pericolul financiar.

Horoscop saptamanal BANI GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Echilibreaza-ti viata profesionala si viata personala. Daca lucrezi singur, profita de fiecare ocazie pentru a te dezvolta. Responsabilitatile tale vor creste si vei reusi sa vezi rezultatele muncii tale. Aceasta satisfactie te va inviora. La capitolul finante, ai ca multe gauri de acoperit. Deci fii atent cum cheltui banii!

Horoscop noiembrie: Zodia cu noroc chior. Va avea parte de câștiguri financiare considerabile în ultima lună a toamnei

Relatia Gemenilor cu banii :
In Gemeni exista o dubla personalitate si in legatura cu tema banilor. Pe de-o parte, exista o parte a lor care este foarte practica si prudenta financiar dar exista si cealalta parte careia ii place sa riste, sa isi joace banii, sa isi incerce norocul prin miscari nu foarte sigure financiar. Nu exista o predictie care parte va domina, poate fi oricare oricand. Gemenii sunt foarte buni sa isi economiseasca banii, sa ii cheltuiasca cu intelepciune si apoi, din senin, sa apara o idee, o ocazie si sa fie in stare sa faca ceva nesabuit cum ar fi sa cumpere actiuni fara sa fie siguri ca e bine sau sa investeasca intr-o afacere instabila.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.