Horoscop 2023 bani și prosperitate. Cum stai cu banii în 2023, grijă mare la Mercur Retrograd

Este din nou momentul: Un nou an este pe punctul să înceapă. În timp ce îți închei cumpărăturile de sărbători și începi să planifici toate modurile în care vei fi în top în 2023, acordă-ți un moment și consultă "astrele" despre ceea ce urmează. La urma urmei, nu vrei să-ți programezi vacanța de vis în timpul lui Mercur Retrograd!

01 ian. 2023, 21:10
Horoscop 2023 bani și prosperitate. Cum stai cu banii în 2023, grijă mare la Mercur Retrograd

Horoscop 2023. La ce ar trebui să se aștepte fiecare semn zodiacal în ceea ce privește tarâmul banilor în 2023.

Horoscop 2023 bani Berbec
Destinul te cheamă! Până la începutul lunii Mai, Nodul Nord te ajută să îți consolidează relația cu banii pe măsură ce îți clarifici valorile tale și le pui în practică. Momentul de vârf pentru stabilitatea financiară și succes este eclipsa de soare din 28 Octombrie în Taur, așa că cere o mărire de salar sau restructurează bugetul!

Horoscop 2023 Mihai Voropchievici. Ce zodii au parte de un an nou special
Horoscop 2023 bani Taur
Trebuie să-ți asumi un risc pentru succesul financiar, Taur! Marte Retrograd se află în sectorul tău financiar până pe 12 Ianuarie, ajutându-te să depășești comportamentele de aversiune la risc. Fereastra ta de oportunitate este atunci când Marte Retrograd se termină, dar Marte este încă în Gemeni: 12 Ianuarie – 25 Martie. În acest timp, expune-te acolo în moduri curajoase și îndrăznețe, cum ar fi pornirea propriei afaceri, solicitarea promovării sau trecerea la o carieră complet nouă.

Horoscop 2023 bani Gemeni
Pregătește-te, Gemeni! Marte îți oferă o schimbare extremă în timp ce se află în zodia ta, de acum până pe 25 Martie. Luna Plină în Rac pe 6 Ianuarie și Marte Retrograd care se încheie pe 7 Ianuarie te reorientează. Îți schimbi identitatea și obiceiurile într-un ritm rapid, astfel încât să poți fi pregătit pentru vara anului 2023, când vei crea oportunități uimitoare de succes financiar.

Horoscop 2023 bani Rac
Gândește-te la structură, Rac! Începând cu 7 Martie, Saturn în Pești începe să-ți susțină semnul pentru următorii trei ani – este timpul să-ți construiești bugetul și limitele cu finanțele tale. Marte te ajută să cureți bagajele din trecut până pe 25 Martie, inspirându-te să te eliberezi de convingerile limitative și dezîmputernicitoare cu privire la bani. Acest lucru te face să te simți demn și să primești bani toată vara!

Horoscop 2023. Cristina Demetrescu are lista cu zodiile norocoase, cine este ajutat de Marele Benefic

Horoscop 2023 bani Leu
Pași mici, Leu! În timp ce Maestrul Saturn își încheie opoziția de 2,5 ani față de semnul tău solar, ți s-a cerut să aplici mai multă disciplină contului tău bancar. Acea energie se limpezește în Martie, iar apoi vei dori să faci pași mici pentru a aplica ceea ce ai învățat, în timp ce te răsfeți ocazional. Marchează-ți calendarul din 20 Mai până pe 10 Iulie: aceasta este perioada în care vei avea tot avântul pentru a-ți urmări pasiunile pentru succesul financiar!

Horoscop 2023 bani Fecioară
Există o legătură între ai tăi și profitul tău, Fecioară. În perioada 19 Februarie-20 Martie, gândește-te la modul în care poți investi în ceilalți și cum investesc aceștia în tine. Energia puternică a eclipsei îți va lumina zona de venit în următoarele 18 luni, ajutându-te să afli mai multe despre această corelație… în special sub eclipsa de soare din Balanță din 14 Octombrie.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.